Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagoger til FLX-enheden, UngeHuset Emdrup

Er du uddannet pædagog, og vil du være med til at udvikle fleksible og hjemmebaserede indsatser og løsninger sammen med gode kolleger og ledere?
 
Vi søger to pædagoger til FLX, som er et tilbud om fleksible og skræddersyede løsninger til børn og unge med psykiatriske problematikker i alderen 5-18 (23) år, deres familier og netværk. Målet er, at barnet, den unge og familierne, med et FLX-tilbud, støttes i at fungere og være selvhjulpne og støttes i at forblive i deres lokale netværk.  
 
Vores tilbud er i rivende udvikling, og derfor udvider vi personalegruppen.  
 
FLX
FLX-indsatsen kan være forebyggende i forhold til skoledagbehandling eller døgnanbringelse, som støtte i efterforløb efter døgnanbringelse, som del af et kombinationstilbud hvor FLX kombineres med andre tilbud på indsatstrappen eks. døgnanbringelse, aflastning eller skoledagbehandling.
 
Kombinationstilbuddet kan være med andre tilbud i Center for Socialpædagogik & Psykiatri, andre kommunale tilbud eller med private aktører. Ligeledes kan det være i samarbejde med et tilbud i Region Hovedstadens Børne- og Ungdomspsykiatri.  
 
Indsatserne aftales og tilrettelægges med udgangspunkt i barnet, den unges og familiens individuelle udfordringer og medvirker i det hverdagsliv, hvor funktioner skal styrkes. Det betyder, at der arbejdes i hjemmet, i skolen, i fritidstilbuddet eller hvor behovet nu er.
 
Med FLX er vi med til at tegne en bevægelse væk fra de traditionelle anbringelses- og dagbehandlingsorienterede løsninger mod mere forebyggende og dynamiske, familie- og netværksorienterede løsninger, der er tæt på familien. Grundet fleksibiliteten i FLX kan vi møde børnene og de unge på det relevante trin på Indsatstrappen, og vi har ligeledes mulighed for at tilpasse forløbet hurtigt, når behovet ændres.  
 
Vi udbyder løsninger alle ugens dage helt fra få timer til omvendte døgnanbringelser. Vi har et klart mål om at gå nye veje i samarbejde med børnene, de unge og deres netværk for sammen at skabe bedre muligheder for selvstændige ungdomsliv og uddannelse. Fokus er på samskabelse, medborgerskab, skole/uddannelse/beskæftigelse og nye fællesskaber.  
 
Vi er organisatorisk placeret på UngeHuset Emdrup, og du kan læse mere her www.csp.kk.dk  
 
Vi søger to uddannede pædagoger, som  
 • har en relevant uddannelsesbaggrund som pædagog eller familiebehandler   
  har erfaring i psykiatriske diagnoser  
 • er psykisk robust, omstillingsparat og selv i stand til at strukturere en til tider travl arbejdsdag  
 • er metodisk, team og udviklingsorienteret  
 • kan finde konkrete og akutte løsninger sammen med børnene, de unge og kolleger  
 • har erfaring med at skabe resultater tværfagligt og at opgaveløsningen sker i samarbejde med barnet/den unge, familie og netværk, psykiatrien og uddannelsesinstitutioner  
 • har kendskab til familiebehandling 
 • finder det naturligt at anvende vidensbaserede metoder i praksis 
Som person er du imødekommende og har et godt humør. Du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger i felten, og du har erfaring med at bevare ro og overblik – også i tilspidsede situationer. Sidst men ikke mindst, har du høje ambitioner for børnene, de unge og familierne.
 
Vi tilbyder  
 • en spændende arbejdsplads, med gode og ambitiøse kollegaer  
 • en arbejdsplads som du kan være med til at udvikle.  
 • en afdeling der arbejdes i tråd med den politiske vision  
 • en mulighed for at være med til at udvikle nye indsatser i samarbejde med børnene, de unge, familie/netværk, ledere og kolleger 
 • en afdeling der er en del af den resterende døgninstitutions arbejdsfællesskab  
 • mulighed for løbende personlig udvikling i tråd med afdelingens udbud  
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.  
Stillingerne er 37 timer om ugen fordelt på dag, aften, weekend og nattevagter.  
Stillingerne forventes besat hurtigst muligt og senest fra den 1. april 2018.  
 
Yderligere oplysninger  
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Karin Nøhr Larsen på 6161 0756, koordinator Thomas Fløe Nielsen på 2157 1119, eller institutionsleder på UngeHuset Emdrup Gitte Sander Holm på 2942 1792.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 27. februar
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 10 og 11.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her