To pædagoger til Specialfritidsinstitutionen ved Fensmarkskolen (barselsvikariater)

Vi søger to pædagoger 37 timer ugentligt med tiltrædelse d. 1. april 2018 eller snarest derefter. Det ene barselsvikariat har slutdato 15. november 2018. Det andet barselsvikariat kender vi ikke slutdato på.   
  
Fensmarkskolen er en 12 år gammel bydækkende skole under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Fensmarkskolen varetager specialundervisning og fritidstilbud for børn og unge med gennemgribende psykiske udviklingsforstyrrelser, hvoraf størstedelen er diagnosticeret indenfor autismespektrumforstyrrelser.   
  
Skolen og den tilknyttede KKFO (Københavns Kommunes Fritidsordning) er pædagogisk og administrativt set integreret og fungerer i fælles fysiske rammer.
 
Vi udgør et helhedstilbud, hvor skole og KKFO bindes sammen af elevens individuelle elevplan der omfatter såvel faglige, personlige og fysiske/sensoriske udviklingsmål.
 
I skoledelen samarbejder lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere tværfagligt i teams, og i vores KKFO samarbejder det pædagogiske personale om, at støtte elevernes læring og sætter rammen for aktiviteter af pædagogisk karakter.   
I indeværende skoleår har vi 95 børn og 90 medarbejdere fordelt på indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.   
  
Fensmarkskolen er kendetegnet af stærk faglighed og høj kvalitet i arbejdet med børns livsduelighed – 'læring, trivsel og udvikling'.   
  
På Fensmarkskolen lægger vi vægt på en positiv og anerkendende tilgang til hinanden, hvor vi alle har et ansvar for at skabe en god skole. En sund trivsel skaber gode vækstbetingelser for læring og udvikling.   
  
Om de ledige stillinger   
Begge vikariater er i vores indskoling, der i år består af fire klasser.   
  
I indskolingen arbejdes ud fra principperne i TEACCH-pædagogikken og med fokus på elevernes faglige, personlige og motoriske udviklingsmål.   
  
De fleste af skolens elever er tilknyttet vores KKFO. Her tilrettelægger pædagogerne hver dag aktiviteter ud fra elevernes individuelle mål og muligheder for deltagelse.   
  
Vi prioriterer et tæt forældresamarbejde og tilrettelægger undervisningen og dagens aktiviteter ud fra elevernes individuelle fastsatte læringsmål i samarbejde med klassens øvrige personale og skolens ressourcepersoner fra Børnecenter København (BCK).   
  
Vi forventer, at du   
 • er pædagogisk velfunderet   
 • kan sætte konkrete, faglige læringsmål for elever med et lavt kognitivt niveau og arbejde struktureret ud fra disse   
 • har kendskab til og erfaring med arbejdet med børnegruppen   
 • har erfaring med at arbejde med alternativ supplerende kommunikation (iPad, PECS m.m.)   
 • er engageret og har et anerkendende og positivt menneskesyn   
 • er relationsorienteret   
 • kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag   
 • har lyst og energi til at være med til at udvikle og tilrettelægge en hverdag for vores børnegruppe   
 • er tålmodig og rummelig   
 • har gode samarbejdsevner, kan tage ansvar og kan arbejde selvstændigt   
 • er indstillet på at arbejde tværfagligt i et team med øvrige faggrupper   
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde med dygtige, engagerede kollegaer, en flok pragtfulde børn, der kræver din fulde tilstedeværelse og et stærkt forældresamarbejde.   
  
Løn   
I overensstemmelse med gældende overenskomst og forhåndsaftaler mellem København Kommune og LFS.   
  
Yderligere oplysninger   
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til kontakte KKFO-leder Birgit Andersen eller afdelingsleder Rikke Agerbæk på 3524 5700. Du kan også læse mere om Fensmarkskolen på www.fensmarkskolen.kk.dk
 
Der vil blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.   
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. 
  
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018
Samtaler afholdes tirsdag 27. februar mellem kl. 10.00 - 13.00.   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog 37 timer

TRYLLEFLØJTEN

Tryllefløjten - et eventyr for børn og voksne Til fagligt dygtigt team søges en pædagog Til en børnehavegruppe med 11-17 børn i alderen 2,5-3,5 år og et team bestående af 2 pædagoger og 1 medhjælper søger vi en pædagog 35-37 timer ugentligt snarest ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Pædagog 30 t/u søges til lille hyggelig vuggestue i Gentofte kommune

gENTOFTE HOSPITALS VUGGESTUE

Har du lyst til at få en hverdag i en lille hyggelig vuggestue og samtidig være en del af et velfungerende team på 7 engagerede og imødekommende kollegaer. Gentofte Hospitals vuggestue er en selvejende institution tilknyttet Gentofte Børnevenner og ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog

KOLLEKTIVHUSET BELLA

Den integret institution Kollektivhuset Bella søger 2 pædagog på 34-37 timer henholdsvis til et barselsvikariat og til vores ny startet vuggestue. Vi er en integret institution med en børnehave normeret til 62 børn fordelt på 2 teams med 2 grupper a...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Pædagog i udflytterbørnehave

Valdes børnehus S/I

Vil du være med til at videreudvikle noget stort? Vi er en selvejende integreret institution på Vesterbro med børn fra 1-6 år. Vi har 21 vuggestuebørn i Valdemarsgade 27 og 2 udflytterbørnegrupper på 48 børn, som hver dag kører til Kobbelvænget 65 i...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Genopslag: Børnehavepædagog til delvis skovbørnehave på Frederiksberg

Børnehuset Dalgashave

Børnehuset Dalgashave på Frederiksberg søger pr 1. januar 2018 (eller hurtigst muligtherefter) en pædagog til vores børnehave, som er en delvis skovbørnehave. 2 uger i skov og 1 uge hjemme. Vi er en kombineret institution med 55 vuggestuebørn på 5 s...