To pædagogiske ledere til dagplejen

Dagplejen søger to målrettede og ambitiøse pædagogiske ledere - med stærke lederprofiler og en brændende interesse for dagplejen og det voksenpædagogiske felt. 
 
Du skal søge denne stilling fordi du slet ikke kan lade være - og fordi du tror på dagplejen og  
det dagplejen kan som dagtilbud.  
 
Den kommunale dagpleje i Silkeborg Kommune er et stærk samlet dagtilbud, bestående af ca. 290 dagplejere, 11 pædagogiske ledere, to administrative medarbejdere, to frikøbte TR/AMR samt en dagplejeleder. Vi passer ca. 1000 børn i dagplejen og dagplejerne er fordelt i 27 områder og et antal legestuegrupper. Derudover godkender vi private børnepassere, og fører p.t. tilsyn med ca. 40 private børnepassere i kommunen. 
 
Anerkendelse, tillid og ansvar er centrale værdier i dagplejen. 
Kerneopgaven skal være i fokus, både for dig som leder og for dagplejerne. Vi skal sammen skabe de bedste betingelserne for ”Det gode børneliv”, så de små børns læring, trivsel og udvikling er i fokus. 
 
I Silkeborg Kommunes dagtilbud står vi bl.a. på skuldrene af en sammenhængende børnepolitik, et vigtigt inklusions mindset, en Lærings og Trivselspolitik og tydelige dagtilbudsstrategier. Vi arbejder målrettet med tidlig opsporing gennem samarbejdsmodellen for Trivsel på Tværs og har et stærkt fokus på forældreinddragelse, sammenhænge i overgange og tværfagligt samarbejde. 
 
På både dagplejens hjemmeside finder du yderligere information og relevant viden om det fundament du bliver en del af som pædagogisk leder i dagplejen. Klik her! 
 
Hvad tilbyder vi 
 • Et job med høj faglighed, alsidighed og stor indflydelse på egen planlægning, opgaveløsning og organisationsudvikling.  
 • Et job hvor du får muligheden for at udvikle dig som leder, både selvstændigt og i lederteamet.  
 • Et stærkt lederteam, hvor vi i fællesskab og dialog med hinanden og dagplejegruppen, sætter fælles retning og visioner for dagplejen fremadrettet og har fokus på at spille hinanden gode. Vi er opdelt i 3 områder, og arbejder med teamudvikling, i både det store og det mindre team.  
 • Løbende kompetenceudvikling af ledergruppen, så alle føler sig klædt på til at håndtere kompleksiteten i jobbet. 
 • Et job hvor du aldrig føler dig alene og hvor vi i partnerskaber løser opgaverne og trækker på hinandens ressourcer og kompetencer.  
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde og hvor den uformelle atmosfære er vigtig for os. 
Hvilken profil ønsker vi 
 • Du er en stærk leder, der bidrager til fortsat at styrke og synliggøre dagplejens faglighed og profil som dagtilbud, nu og i fremtiden.  
 • Du bidrager som leder med pædagogfaglighed og kvalitet i dagplejen, ved at understøtte dagplejerne i arbejdet med det gode børneliv - for alle børn.  
 • Du har stor forståelse og interesse i det voksenpædagogiske felt, hvor du møder den enkelte dagplejer i et tillidsfuldt rum og justerer dig ind i forhold til den enkelte og spiller vedkommende god.  
 • Du understøtter de enkelte legestuegrupper i udviklingen af deres teamsamarbejde og pædagogiske praksis med børnene. 
 • Dit menneske- og børnesyn er reflekteret og bevidst, og du bedriver ledelse med en stærk og tydelig faglighed.  
 • Du faciliterer processer og oversætter rammer og retning i dagplejen, så vores implementering af tiltag styrkes og skaber mening og effekt. 
 • Du har evner for overblik, struktur og strategisk planlægning, da det er en nødvendighed for at nå omkring alle ledelsesopgaver. 
 • Du har interesse i at arbejde netværksbaseret og bidrage tværfagligt, ligesom du er opsøgende i forhold til den bedste opgaveløsning.  
 • Du er motiveret for at lære, er nysgerrig, visionær, engageret, loyal og hviler ikke mindst i egen ledelsesfaglighed.  
 • Du har flair for både det relationelle og brugen af IT. 
 • Skriftlig og mundtlig formidling er en central del af jobbet.  
 • Du har en pædagogisk uddannelse og gerne relevant lederuddannelse eller erfaring 
Stillingerne er begge på 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. maj 2018.  
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.  
Jf. aftale mellem FOA og Silkeborg Kommune er grundlønnen for en pædagogisk leder i Dagplejen trin 41. 
 
Ansøgere forventes, at orientere sig i materiale der er relevant for stillingen, som kan findes på kommunes hjemmeside under ”Bliv leder hos os”. Her finder du også job- og personprofil for pædagogisk leder i dagplejen.  
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte dagplejeleder Pernille Ege Nielsen på tlf. 20 35 41 32 eller sektionsleder John Gejl på tlf. 20 35 41 42. 
 
Ansøgningsfrist søndag 4. marts 2018.  
Første samtale afholdes onsdag 7. marts og anden samtale onsdag 14 marts. Der vil indgå en case i første samtale runde. 
Kandidaterne, som går videre til anden samtale får udarbejdet en Garuda test, og den skal udfyldes onsdag 7. marts om aftenen.  
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144535. 
 
Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest på de personer, der ønskes ansat. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Leder af Myndighedssektionen i Socialafdelingen

Myndighed

Silkeborg
En stilling som leder af Myndighedssektionen i Silkeborg Kommunes Socialafdeling ønskes besat snarest. Sektionslederen refererer til Socialchefen. Baggrund Socialafdelingen varetager opgaver indenfor voksensocialområdet, herunder Voksenhandicapområd...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Leder af Erhvervsudvikling til Horsens Kommune

Direktionens Stabe

Hedensted
Horsens er en visionær kommune, der offensivt og gennem stærke alliancer med borgere og virksomheder, leverer bemærkelsesværdige resultater. Med et stærkt brand som kultur- og bosætningscentrum er Horsens i dag blandt landets hurtigst voksende kommu...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

LindbergHR søger, på vegne af Fibia, en dygtig leder til kapacitets- og planlægningsteam

LindbergHR

Aarhus
Om virksomheden: Fibia er ejet af SEAS-NVE og NRGi og leverer hurtigt og stabilt internet til kunder i SEAS-NVE og NRGi s forsyningsområde. Selskabet er siden etableringen vokset stabilt og er i dag en væsentlig aktør på markedet for levering af høj...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Leder til afdelingen for Vedligeholdende Træning og Aktivitet i Syddjurs Kommune

Vedligeholdende Træning og Aktivitet

Aarhus
Er du en erfaren og ambitiøs leder med bred indsigt i det kommunale ældreområde? Brænder du for at udvikle og målrette trænings og aktivitetstilbud, som positivt kan påvirke menneskers mestringsevne? Er du indstillet på at fremme et stærkt tværgåend...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Leder til Møllehuset

Møllehuset

Vi søger en engageret leder for medarbejderne i Møllehuset. Vil du gerne være med til at videreudvikle vores fantastiske børnehus, så læs endeligt videre. Møllehuset i Gårslev, Vejle kommune, er en selvejende integreret institution med 24 skønne og ...