Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagogiske ledere til Klynge D på Vesterbro

Klynge D på Vesterbro søger to pædagogiske ledere med kompetencer og evner til at lede og inspirere udviklingen af pædagogiske læringsmiljøer gennem fokus på nærværende faglig ledelse og arbejdsfællesskaber.

Den ene stilling er i vuggestuen Viktoria og Abel, som er beliggende i to dejlige huse på hver deres matrikel med henholdsvis fire og fem stuer. Den anden stilling er i Vuggestueafdelingen i den integrerede institution Damperen, der består af syv vuggestuegrupper, i en arkitektonisk spændende bygning med flere tagterrasser. Damperen består desuden af fire børnehavegrupper, beliggende på en selvstændig matrikel, med egen pædagogisk leder.

Vi tilbyder
En spændende, teambaseret og alsidig stilling som pædagogisk leder i en klynge med ca. 160 medarbejdere og ca. 700 børn i alderen 0-6 år i de 6 institutioner. Institutionerne er alle centralt beliggende på Vesterbro, og du vil møde en engageret forældregruppe. Ledelsen af klyngen arbejder med en styrkelse af en teambaseret ledelse, og du vil sammen med det øvrige team skulle sikre den fortsatte udvikling af både den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis i hele klyngen.

Som daglig leder vil du primært være tilknyttet en institution med lokalt driftsansvar og samtidigt have opgaver, der går på tværs i klyngen.

Ledelsesteamet
I Klyngen er der et fagligt engageret ledelsesteam og fællesskab, hvor ambitionen er, at ledelsesopgaver reflekteres, analyseres og kvalificeres i fællesskab for herefter at udmøntes i den en enkelte institution. Vi ønsker at skabe et stærkt værdigrundlag, der – med afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan – danner rammen for forskellige måder at udføre og organisere det daglige pædagogiske arbejde på.

Vores forventninger til dig
Vi søger en visionær og faglig kompetent pædagogisk leder, der har overblik og formår at lede opgaver både i den enkelte institution og på tværs i klyngen.

Du vægter teamledelse og samarbejde højt, og gør dig umage med at finde meningsfulde og gode løsninger, hvor pædagogik, værdier og strategier går hånd i hånd.

Du skal kunne se styrken og værdien i forskellige måder at arbejde med pædagogisk organisering. Du er god til at inspirere, motivere og lede medarbejdere ved at formå at være synlig for medarbejdere, børn og forældre.

Du sætter pris på at være tæt på praksis gennem faglig ledelse.

Som pædagogisk leder lægger vi vægt på, at du

  • har gode strategiske og kommunikative evner og formår at skabe dialog og danne relationer på alle niveauer
  • er ansvarlig, har et tydeligt etisk kompas, engageret og har et godt overblik
  • evner at arbejde efter strategiske og politiske mål og håndtere de dilemmaer, du oplever
  • er udviklingsorienteret og har gjort dig tanker om, hvad det indebærer at skabe en højkvalitetsinstitution i forlængelse af den nye dagtilbudsreform
  • har mod og lyst til at udvikle den ledelsesmæssige strategi og herunder ser værdien af og understøtter systematisk kompetenceudvikling af personale i fællesskab med ledelsesteamet
  • vil arbejde med de mål vi i har i Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF), herunder klyngeledelsesprofil og mål og forventninger i BUFs pædagogiske pejlemærker
  • er tilgængelig og kan skabe tryghed for ansatte og forældre
  • har en uddannelsesmæssig baggrund som pædagog – gerne med overbygningen diplom i ledelse

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet er Københavns Kommune.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Vi indhenter børne- og straffeattest samt reference i forbindelse med ansættelsen.

Stillingerne kan tiltrædes den 1. maj 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Yderligere oplysninger
Hvis du har behov for yderligere oplysninger, kan du kontakte klyngeleder Søren Nielsen på 5144 1214.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og relevante bilag.

Søg via nedenstående link senest søndag den 29. marts 2020
Vi holder ansættelsessamtaler den 2. og 3. april.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.