Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagogiske medarbejdere til Captum

Er du vores nye kollega? Vores kommende kollega forventes at have en uddannelse som pædagog, pædagogisk assistent (PAU), social- og sundhedshjælper eller have relevant erhvervserfaring.  
 
Captum består af mange forskellige beskæftigelses- og undervisningstilbud til borgere med handicap, og er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse under borgercenter Handicap.  
 
De ledige stillinger er på Horisonten, hvor vi søger nye kolleger med energi og drive. Stillingerne er på henholdsvis 33 og 35 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. juni 2018  
 
Horisonten er et dagtilbud med plads til 60 voksne mennesker, der har en varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse fra 18 år og opefter. Borgerne på Horisonten har behov for støtte i alle livets forhold og arbejdet indbefatter derfor både læringsforløb, beskæftigelse og aktiviteter sammen med borgerne såvel som personlig pleje og fysisk og verbal støtte til måltider og til at være sammen med de andre borgere på tilbuddet.  
 
Arbejdet indbefatter også brug af lifte til borgerne samt medicinhåndtering.  
 
Dokumentation er en vigtigt del af vores dagligdag og den faglige udvikling på Horisonten og i Captum og vores nye kollega skal derfor være ferm til IT.  
 
I Captum arbejder vi med at fremme læring og beskæftigelse for alle borgere, fordi alle som udgangspunkt har udviklingspotentiale, som vi skal understøtte. På Horisonten er vi derfor i gang med at finde ud af, hvad dette betyder for denne målgruppe, og hvordan vi kan blive endnu bedre til at skabe læring og udvikling for borgerne på Horisonten.  
 
Vi arbejder aktivt med sansestimulering på mange niveauer på Horisonten. Efter gennemført aktionslæringsforløb arbejder vi med at udvikle vores egne kompetencer indenfor sansestimulering, således at vi kan skabe udviklende og stimulerende læringsforløb for borgerne på Horisonten.  
 
De fysiske rammer på Horisonten gennemgår en renovering, indretningen understøtter forskellige former for sanseoplevelser og sansestimulering. Ligeledes synliggør indretningen hvilken aktivitets, læringsforløb borgerne tilbydes i de enkelte lokaler.  
 
Vi søger en kollega, som sætter sig selv i spil i forhold til helheden i Captum og på Horisonten. Vi ønsker os, at du har et positivt sind, naturligt overblik og kan strukturere hverdagen, samt at du byder ind med nye ideer og initiativer i forhold til at skabe udvikling og trivsel for borgerne på Horisonten. Du skal derfor evne at lytte højt og opfange borgernes ønsker og behov og handle på disse.  
 
Vi ønsker en kollega med energi og drive, som tør udfordre og udvikle det eksisterende tilbud på Horisonten og i Captum som helhed, så vi til enhver tid er det bedst mulige tilbud til borgere med handicap.  
 
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om Horisonten, kan du kontakte funktionsleder Hanne Raymond på 3069 2004.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 23. april 2018
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her