Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To personale(juridiske) konsulenter til HRVil du være med til at videreudvikle Frederiksberg Kommunes centrale HR? 

En større organisationsændring udvider netop nu HR både strategisk og organisatorisk. Det er her, du kommer ind i billedet.

Vi søger to personale(juridiske) konsulenter: En personalejuridisk konsulent med stærke personalejuridiske kompetencer og en personalekonsulent med lyst og mod på at udvikle sig.

Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og den kommende udvikling af afdelingen. I hverdagen er du en del af et team på fem engagerede personale(juridiske) konsulenter i en afdeling med 29 kolleger, heraf 10 lønkonsulenter, der netop er på vej til at blive samlet i afdelingen fra resten af organisationen. Der vil være fokus på at udvikle HR og det kommende samarbejde mellem løn- og personalekonsulenter.

Den personalejuridiske konsulents primære opgave vil være at bistå ledere i kommunen med håndteringen af personalejuridiske sager og forhandlinger med de faglige organisationer, som til tider kan være tunge og komplekse. Der vil også være større skriftlige opgaver, der typisk er rettet mod vores topledelse, men også juridiske fortolkningsopgaver af aftaler og overenskomster, hvor du har hele organisationen som målgruppe. Du skal derfor – udover at være fagligt skarp og velfunderet – være en god formidler både mundtligt og skriftligt.

Personalekonsulenten skal arbejde med mindre komplekse personaleadministrative opgaver og HR-opgaver af mere rutine- og driftpræget karakter. Men vigtigst af alt er, at du fremadrettet har lyst og mod på at udvikle dig i retning af at kunne håndtere personalejuridiske sager og forhandlinger med de faglige organisationer samt juridiske fortolkningsopgaver af aftaler og overenskomster. Derfor skal du også være en god formidler både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer, at den personalejuridiske konsulent har en personalejuridisk uddannelse – gerne f.eks. cand.jur., og minimum fem års erhvervserfaring med rådgivning inden for det personalejuridiske område. Personalekonsulenten har erfaring med området og frem for alt vilje til at udvikle sig.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst og kvalifikationer. For yderligere oplysninger om stillingerne kan du kontakte HR-chef Birgitte Rømer på tlf. 2898 2210 eller souschef Cornelia Gadmar Helles på tlf. 3821 2212. En uddybende jobprofil kan du se her.

Svarfrist for ansøgning er senest mandag den 17. februar 2020 kl. 10.00. Samtaler forventes afholdt den 19. og 20. februar 2020. For kandidater, der går videre til 2. runde, afholdes samtaler den 24. februar 2020. Der anvendes test i forbindelse med 2. samtale.
 
Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.