Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To praksiskonsulenter til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Vi søger to praktiserende læger fra København, der har interesse i at styrke det kommunalt-lægelige samarbejde på beskæftigelsesområdet.  

Praksiskonsulenterne vil have fokus på

  • Samarbejdet om at afklare udsatte borgere, der skal have deres sag forelagt rehabiliteringsteamet for at få vurderet, om de er i målgruppen for førtidspension, fleksjob eller et ressourceforløb.
  • Samarbejdet om sygemeldte borgere, hvor jobcentret løbende skal indhente dokumentation for borgerens sygdomsforløb i relation til borgerens arbejdsfunktion.

Dine opgaver består i, at

  • bistå med at skabe en bedre fælles forståelse mellem praktiserende læger og jobcentrene om rollefordelingen i arbejdet med at afklare sygemeldte og udsatte borgere
  • deltage i arbejdet med at informere de praktiserende læger om, hvordan lægelige oplysninger anvendes i sagsbehandlingen 
  • yde sparring til jobcentrene i forbindelse med jobcentrenes arbejde med at forbedre anmodninger om lægeattester
  • bringe kommunens viden og indsatser i spil i forhold til de praktiserende læger
  • arbejde tæt sammen med den anden praksiskonsulent i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og de to praksiskonsulenter i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
  • deltage i relevante møder og opgaver, hvor viden om dagligdagen for en praktiserende læge er relevant 

Du skal være praktiserende læge i Københavns Kommune og have en interesse i at styrke samarbejdet omkring udsatte og sygemeldte borgere.

Vi tilbyder en stilling på et spændende og aktuelt område, hvor samarbejdet mellem de praktiserende læger og kommunen er af afgørende betydning for den enkelte borger.

Løn- og ansættelsesforhold
Arbejdsopgaver og indsatser vil blive tilrettelagt i dialog med kontorchefen, de relevante jobcenterchefer og relevante nøglemedarbejdere. Du vil blive ansat i centralforvaltningens 2.  kontor, men der vil være mødeaktivitet i jobcentrene i Valby/Sydhavnen og Nordvest. 

Stillingen forventes besat 1. maj eller hurtigst muligt herefter. 

Den ugentlige arbejdstid er på tre timer og ansættelsesperioden er til udgangen af 2022. Aflønning af praksiskonsulent sker efter gældende takst for konsulentydelser for praktiserende læger, der for nærværende lyder på 959,90 kr. i timen efter aftale med PLO-K. 

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Lisbet Stihøj Kristensen på 2014 9622.

For mere information vedrørende arbejdet som praksiskonsulent i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen kontakt nuværende praksiskonsulenter, Heidi Hedegaard på 2283 2000 og Benny Ehrenreich på 2634 0940.  

Ansættelsesstedet er: Bernstorffsgade 17 i København V

Søg via nedenstående link senest søndag den 11. april 2021
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 16.

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne.
Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt.
Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.
Du kan læse mere om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.