Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TO PSYKOLOGER TIL PPR I HILLERØD KOMMUNE

Vi søger en psykolog 37 timer om ugen til en midlertidig stilling fra den 1. maj 2021 – 31.december 2022, og en psykolog til et barselsvikariat 37 timer om ugen med ansættelse foreløbig fra den 1. juni 2021 – 31. november 2021, med mulighed for forlængelse i hele barselsperioden, typisk op til et år.

Hvem er vi
PPR er organisatorisk placeret i afdelingen ”Familier og Sundhed” i direktørområdet ”Børn, Skoler, Familier og Kultur” og holder til på Hillerød Rådhus. PPR er sammensat af psykologer, logopæder, PPR-pædagoger, fysio- og ergoterapeuter samt konsulenter.

Psykologerne indgår i distriktsinddelte tværfaglige teams sammen med logopæder, sundhedsplejersker og rådgivere. Psykologerne arbejder både konsultativt og sagsrettet og betjener skoler, dagtilbud og specialtilbud i distriktet.

Vi arbejder ud fra en narrativ tilgang til børn, unge og familier, hvor der sættes fokus på forebyggende, inkluderende og sammenhængende indsatser tæt på nærmiljøet og familien.

Vi arbejder med udgangspunkt i Hillerød Kommunes sammenhængende børne- og ungepolitik ”Fælles Børn - Fælles Ansvar”, og vores opgaver tager afsæt i Udvalget for Børn, Familie og Unges målsætninger for børne- og ungeområdet:

 • Øge fagligheden
 • Reducere betydningen af social baggrund
 • Øge tillid og trivsel
PPR har deltaget i Socialstyrelsens 3-årige satspuljeprojekt vedrørende ”Investering i den tidlige og forebyggende indsats i PPR” og har efter afslutningen videreført forskellige forebyggende og indgribende indsatser (Fremskudt Rådgivning, ledelsesstyret supervision, Cool Kids, skolefraværsindsatser med videre).

Samtidig har vi fra 2020-2022 fået nye satspuljemidler fra Styrelsen for Kvalitet og Undervisning i Børne- og undervisningsministeriet til Implementering af lettere behandlingstilbud i PPR. Vores forskellige indsatser er tæt integreret i børne- og familieområdets øvrige udviklingsprojekter med fokus på et forebyggende mindset, tidlig opsporing, fleksibilitet i tilbudsviften og en indsatstrappetænkning.

Et selvstændigt og varieret job
Arbejdet som PPR-psykolog er alsidigt og indebærer konsultative opgaver i form af for eksempel fremskudt rådgivning, ledelsesstyret supervisionsforløb, ledelsessparring, rådgivning / vejledning om specialpædagogik og inkluderende udviklings- og læringsmiljøer, undervisning, gruppeforløb, udredningsopgaver, samtaleforløb samt organisationspsykologisk arbejde. LP-vejledning indgår som en del af teamsamarbejdet på skolerne.

Arbejdsopgaverne i den midlertidige stilling ligger primært inden for skoleområdet og i barselsvikariatet inden for dagtilbudsområdet. Opgaverne omfatter pædagogisk psykologisk arbejde med blandt andet udsatte børn i almen- og specialområdet, herunder børn med kognitive, faglige, udviklingsmæssige og tosprogs udfordringer.

Vi tilbyder
 • et selvstændigt og varieret job i både monofaglige og tværfaglige teams
 • et spændende og alsidigt job i en udviklingsorienteret organisation
 • kompetente og engagerede kollegaer, der vægter refleksion, videndeling og humor
 • supervisionsmuligheder og kompetenceudvikling
 • mentorordning.

Om dig
Du har uddannelse som psykolog, eventuelt autoriseret, og har gerne erfaring med følgende:
 • at yde konsultation, supervision, undervisning med videre
 • at arbejde med udvikling af børnefællesskaber og inkluderende læringsmiljøer
 • at arbejde med specialpædagogiske problemstillinger
 • at udarbejde pædagogiske psykologiske vurderinger og visitationsoplæg til specialtilbud
 • med samtaleforløb, grupper og netværksarbejde.

Herudover er det vigtigt for os, at du har
 • blik for at inddrage tværfaglige samarbejdspartnere tidligt og relevant
 • personlig robusthed, åbenhed, tålmodighed og fleksibilitet
 • selvstændighed i opgaveudførelsen, evne til at indgå i et ligeværdigt samarbejde og til at omsætte psykologisk viden til et praksisnært sprog
 • lyst til at deltage i organisations- og udviklingsarbejdet i en politisk ledet organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedet er Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

Ansøgningsfrist
12. april 2021 kl. 12.00. Ansøgningen vedlægges eksamensbevis, CV og evt. udtalelser, og du ansøger ved at klikke på linket.
Samtaler forventes afholdt den 20. april 2021.

Nærmere oplysninger
Du kan høre mere om stillingerne ved at kontakte psykologfaglig konsulent, Anne Sofie Møller Sparre på telefon 72 32 56 11, mail: asms@hillerod.dk eller PPR-leder Jette Dandanell Boesen på telefon 72 32 56 10, mail: jdb@hillerod.dk .

Læs i øvrigt om Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik i ”Den røde tråd i arbejdet med børn, unge og familier i Hillerød Kommune” på www.hillerod.dk

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.