To psykologer til Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs søger fagligt stærke og ambitiøse psykologer til udredning og konsulentopgaver inden for arbejdet med børn og unge med synsnedsættelse. Psykologerne varetager både interne og eksterne opgaver for centeret som del af de tværfaglige teams.

Synscenter Refsnæs har landets førende specialister på området og arbejder målrettet med vidensudvikling og videreuddannelse af medarbejderne.

Opgaven

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske kompetence- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse i alderen 0-35 år. Centret varetager udredning, rådgivning, undervisning og vejledning af børn og unge i målgruppen samt deres pårørende og fagprofessionelle.

Centret varetager en bred vifte af specialpædagogiske og rehabiliterende tilbud for børn og unge med synsnedsættelse i et stærkt fagligt miljø på centeret i Kalundborg og løser derudover en række rådgivnings- og undervisningsopgaver rundt omkring i hele landet.

Psykologerne bliver en del af Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs, der har det overordnede formål at understøtte kommunernes arbejde med målgruppen i relation til arbejdet med rehabilitering og inklusion. I Specialrådgivningen arbejder fire psykologer, ergo- og fysioterapeuter, videnskonsulent og synskonsulenter med specialpædagogisk og lærerfaglig baggrund i tre tværfaglige teams. Psykologerne har en central funktion blandt andet i forhold til visitation og faglig udvikling, herunder supervision og vidensudvikling.

I den landsdækkende funktion bidrager psykologerne målrettet med udredning og opfølgende specialrådgivning til målgruppen, deres familier og fagprofessionelle i kommunerne. Opgaven løses dels på Synscenter Refsnæs og dels lokalt i barnets/den unges nærområde i samarbejde med lokale synskonsulenter.

Kompetencer

Ansøgere skal være uddannede psykologer med viden om og erfaring med udredning og konsultativt arbejde omkring børn og unge 0-17 år. Erfaring med betjening af kommunale dagtilbud, skoler og specialtilbud samt med at arbejde med mennesker med alvorlige funktionsnedsættelser, herunder særligt synsnedsættelse, er desuden en fordel.

Centret arbejder fortløbende på at have nogle af landets førende specialister på området. Der vil derfor blive lagt vægt på, at kandidaterne kan se sig selv i stillingen på længere sigt, og at de har en ambition om og vilje til at blive en af landets førende psykologiske kompetencer på området.

Vilkår

Ansættelserne vil ske på overenskomstvilkår med mulighed for deltid og forhandling af kvalifikationstillæg. Tiltrædelse 01.06.18 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning

Stillingerne søges på www.muusmann.com/stillinger senest 07.05.18 kl. 24.00.

Klik for at se Stillings- og personprofil

Yderligere oplysninger

Afdelingsleder Nanette Borges, 22 30 04 77, eller direktør og partner i MUUSMANN Lars Bo Pedersen, 40 22 87 18. Læs mere om stillingerne på www.synref.dk eller www.muusmann.com/stillinger.

Om Synscenter Refsnæs
Synscenter Refsnæs er det landsdækkende specialtilbud til børn, unge og voksne, der er blinde eller har synsnedsættelse. Alle børn og unge, der er opført i Synsregistret, kan gøre brug af vores tilbud. 

Synscenter Refsnæs tilbyder: Synsprofessionel rådgivning og vejledning på Synscenter Refsnæs og skræddersyede tilbud lokalt i samarbejde med kommuner og kommunikationscentre med henblik på at understøtte inklusion. Undervisning efter folkeskoleloven med mulighed for boophold. Tilgængelige undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede i vuggestuer, børnehaver og skoler. Udvikling af og rådgivning om inklusionsteknologi. Læs mere om Synscenter Refsnæs på vores egen hjemmeside, Facebook og LinkedIn


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Klinisk psykolog til "Enheden for Overvægtige Børn og Unge ", Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Vi søger en klinisk psykolog til Enheden for Overvægtige Børn og Unge , Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus. Har du lyst til at være en del af et Team med høj faglig udvikling, godt arbejdsmiljø og fokus på tværfaglighed, så er Børne- og Ungea...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Specialpsykolog eller psykolog til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Slagelse/Vordingborg

Region Sjælland

Slagelse
Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en specialpsykolog eller erfaren psykolog på specialistniveau - er du tæt på at færdiggøre din videreuddannelse eller er specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri med interesse indenfor...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Psykog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som psykolog 37 timer pr. uge ledig fra den 01.07.18. Stillingen vil være knyttet til et team på børne- eller ungeområdet. Kom...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri ledig fra den 01.07.18. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Det primære arbejds...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Neuropsykolog

Filadelfia

Kalundborg
Grundet rokade i psykologgruppen og en forestående barsel søger vi to nye psykologer til 37-timers stillinger, en til en fast stilling og en til et barselsvikariat, der løber frem til oktober 2019, med gode muligheder for forlængelse. Den ene stilli...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018