Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To psykologstillinger i Udrednings- og Behandlingsteamet

To faste psykologstillinger i Udrednings- og Behandlingsteamet i Børn og Familie er ledig til besættelse fra den 1.12. 2020 med en ugentlig arbejdstid på 30 timer. Teamet er blevet opnormeret med en stilling, og en psykolog i teamet har valgt at søge nye udfordringer.
Udrednings- og Behandlingsteamet består af fire psykologer, som varetager de psykologiske udrednings- og behandlingsopgaver for socialrådgivningen. Teamet er fysisk placeret på Servicecenter Videbæk, hvortil der er gode transportforbindelser.
Udrednings- og Behandlingsteamet er organisatorisk forankret i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, og dermed en del af et psykolog fagligt fællesskab bestående af 15 psykologer.
Organisatorisk er Pædagogisk Psykologisk Rådgivning forankret i Børn og Familie, som består af Socialrådgivningen, Sundhedsplejen, Familiecentret, Børne- og Ungelægen, Tandplejen og Sekretariatet.
Psykologerne i Udrednings- og Behandlingsteamet varetager følgende opgaver:

 • Brede psykologiske undersøgelser og vurderinger af børn og unge.
 • Tilknytnings- og forældrekompetenceundersøgelser jf. Socialministeriets retningslinjer.
 • Behandlingsforløb af børn og unge samt deres forældre og plejeforældre.
Udrednings- og Behandlingsteamet arbejder med belastede borgere og sårbare børn og unge, der kan være anbragt uden for hjemmet, hvorfor der også er samarbejde med forældre, plejeforældre, og anbringelsessteder. Teamet har blik for at vurdere borgerens aktuelle ressourcer, udrede hvilke eventuelt støtte- og behandlingsmæssige behov barnet, den unge, forældre og familien som helhed måtte have, for at sikre den bedst mulige positive udvikling hos barnet. Behandling af voksne retter sig mod at forbedre forældreevnen og her kan temaerne for såvel behandling som udredning, omhandle alle former for psykiatrinære og sociale problemstillinger.
I UB-teamet har man stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne med udgangspunkt i den enkelte sag. Der arbejdes ud fra en tilgang, der giver mening for det enkelte barn og familie f.eks. theraplayinspirerede forløb, legeterapi, rådgivnings- og samtaleforløb mm. Der kan være tale om længerevarende forløb, og dermed muligheden for på sigt, at kunne se resultater af den samlede indsats fra teamet. I Udrednings- og Behandlingsteamet er der mulighed for psykologfaglig opkvalificering i form af intern sparring, supervision og efteruddannelse, med henblik på en løbende kompetenceudvikling af teamets medlemmer i forhold til opgaven og indholdet.
Udrednings- og Behandlingsteamet ønsker en kollega som:
 • Er uddannet cand.psyk eller cand.pæd.psyk, autoriseret og gerne specialist eller på vej dertil.
 • Har erfaring med udredninger af børn, unge og voksne, såvel kognitive, personlighedsmæssige som relationelle test.
 • Har erfaring med behandlingsmetoder rettet mod børn, unge og voksne, og gerne erfaring i arbejde med ovennævnte borgergruppe.
 • Har erfaring med forældrekompetenceundersøgelser og interesse for at lave disse.
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med en konstruktiv deltagelse i teamets interne møder, hvor sagerne drøftes.
 • Kan arbejde tværfagligt i komplekse sager med mange aktører samtidig.
 • Er en stærk formidler i skrift og tale
 • Er en empatisk, respektfuld og tryghedsskabende person, også når dit budskab kan skabe bekymring hos borgeren.
 • Har en høj faglighed og ordentlighed i forhold til opgaveløsning.
 • Har en åbenhed over for andres perspektiver og er i stand til at være i møder med et potentielt højt konfliktniveau.
Vi kan tilbyde et spændende tværfagligt arbejdsfelt på en arbejdsplads præget af et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, faglige udviklingsmuligheder, fleksible arbejdsvilkår f.eks. hjemmearbejdsdage. Løn og arbejdsvilkår efter gældende regler.
Vil du høre mere om denne spændende stilling, så er du velkommen til at kontakte TR og psykolog i UB- teamet Vicki Koldsø på mobil 2134 0739 eller leder af PPR Pernille Funder på mobil 5142 2686.
Ansøgning:
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge via www.job.rksk.dk Tryk på knappen ”send ansøgning” under stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV, samt relevante bilag i PDF eller DOC format, så ansøgningen er modtaget senest 20. oktober 2020. Udvælgelse af ansøgere sker den 22. oktober 2020 og samtaler forventes afholdt den 27. oktober 2020.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.