Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To registratorer til Københavns Museum

Københavns Museum søger to registratorer til begivenhedsbegrænset ansættelse i forbindelse med magasingennemgang inden flytningen til nyt fællesmagasin.  
 
Københavns Museum skal i sommeren 2018 åbne nyt fællesmagasin i samarbejde med flere af institutionerne i Historie & Kunst; Thorvaldsens Museum, Københavns Museum og Københavns Stadsarkiv. I den forbindelse står Københavns Museum foran en række store opgaver de kommende år, som omfatter magasingennemgang, registrering og flytning af museumsgenstande til nyt fællesmagasin.  
 
Arbejdsområde  
Du skal primært arbejde med genstandsregistrering i forbindelse med magasingennemgang forud for flytningen af museets samlinger, dels til midlertidigt magasin og siden til fællesmagasin. Herudover skal du være med til at sikre overgang fra Regin til SARA, bistå med nedpakningen af museets samlinger, pladsregistrering, digitalisering samt generelt arkiv- og magasinarbejde.  
Du vil blive organisatorisk placeret i samlingsgruppen på Københavns Museum, men vi lægger i arbejdet vægt på inddragelse af øvrige medarbejdere på museet samt i Historie & Kunst.  
 
Kvalifikationer  
Vi forventer, at du har en uddannelse indenfor historie, etnologi eller lignende. 
 
Vi lægger også vægt på, at du har  
  • Dokumenteret erfaring med museal registrering og kendskab til Regin  
  • Erfaring med databasearbejde og datamigrering  
  • Erfaring med musealt samlingsarbejde og genstandshåndtering, inklusiv kendskab til indsamlingsprocedurer og kassationspraksis  
  • Erfaring med projektledelse, opgaveplanlægning samt logistisk koordinering  
  • Let ved at kommunikere og samarbejde på tværs af fagligheder  
Løn- og ansættelsesvilkår   
Stillingen vil være med ansættelsesstart den 1. marts 2018 eller snarest derefter. 
 
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i en periode frem til 31. december 2019.
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst, lokal forhåndsaftale om tillæg og efter principperne i Ny Løn.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mia Toftdal på 2494 9611. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018.  
Ansættelsessamtalerne vil finde sted i uge 9.  
 
Om Københavns Museum
Københavns Museum er en del af enheden Historie & Kunst i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Enheden omfatter endvidere Nikolaj Kunsthal, Københavns Stadsarkiv og Thorvaldsens Museum. Arbejdet med etableringen af fælles magasiner planlægges og gennemføres i henhold til strategi- og indsatsområder i Historie & Kunst.
 
Om Kultur- og Fritidsforvaltningen 
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her