To regulatoriske projektledere til godkendelse af lægemidler

Er du farmaceut og interesseret i at arbejde med godkendelse af lægemidler? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelgodkendelse.  
 
Vi søger to nye kollegaer til sektionen Regulatorisk projektledelse.  
 
Om os  
Lægemiddelstyrelsen er Danmarks nationale myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg. I vores strategi 2017-2021 for vejen til europæisk topklasse indgår bl.a. en udvikling af Lægemiddelstyrelsen som en effektiv leveranceorganisation. Vi arbejder ud fra fakta og evidens, søger ny viden og feedback samt er stærkt engageret i de europæiske procedurer for bl.a. godkendelse af nye lægemidler.  
 
Du bliver en del af Enhed for Lægemiddelgodkendelse, som består af syv sektioner. Vi er ansvarlige for at godkende lægemidler til mennesker og dyr til det danske marked, deltage i europæiske procedurer, godkende variationer og deltage i processen om scientific advices i nationalt og europæisk regi. Vi godkender også kliniske forsøg med lægemidler til mennesker og dyr. Vi tager os desuden af mærkning og indlægssedler for lægemidler, tilladelser til udlevering af ikke markedsførte lægemidler, samt udgiver medicinpriser og varetager veterinær pharmacovigilance. Herudover håndterer vi ulovlig forhandling af lægemidler, afgrænsning af lægemidler samt privates import af lægemidler.  
 
I Regulatorisk projektledelse er vi 32 engagerede medarbejdere, der arbejder med alle regulatoriske og proceduremæssige opgaver omkring de ansøgninger, vi modtager nationalt samt via den gensidige anerkendelse og decentrale procedure. Vi sætter pris på godt humør og et uformelt og rart arbejdsmiljø.  
 
Dit arbejde  
Dit arbejde vil primært bestå i at arbejde med godkendelse af variationer og forlængelse af markedsføringstilladelser af lægemidler samt vurdering af produktinformation. Du skal efter oplæring selvstændigt kunne arbejde med elektroniske ansøgninger. I din opgaveløsning vil du få en bred kontaktflade til øvrige sektioner og enheder i Lægemiddelstyrelsen, til lægemiddelindustrien samt til de øvrige lægemiddelmyndigheder inden for EU/EØS.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi forventer, at du er uddannet farmaceut, gerne nyuddannet.  
• Du har interesse i og eventuelt allerede nogen viden inden for godkendelsesområdet, særligt den gensidige anerkendelse og decentrale procedure.  
• Du har kendskab til EU-lovgivningen på lægemiddelområdet.  
• Du er servicebevidst og kan udvise stor imødekommenhed overfor vores interne og eksterne samarbejdspartnere.  
• Du behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt, da du skal kommunikere med de øvrige lægemiddelmyndigheder i EU/EØS.  
  
Dine personlige kvalifikationer  
Vi lægger vægt på, at du er fleksibel og bevarer overblikket i pressede situationer, og du skal kunne håndtere vores mange tidsfrister. Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstædigt og er omhyggelig i din opgaveløsning.  
 
Vi tilbyder  
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.  
 
On ansættelsen  
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Der er tale om to varige stillinger på fuldtid.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Joan Boye på telefon 44 88 92 54.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...