Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To relationsstærke pædagoger/pædagogiske assistenter til Børneunivers Nord afd. Favrdal

Børn og Familier, Haderslev Kommune
 
Vi har fra Børne- og Undervisningsministeriet fået puljemidler til at ansætte flere pædagoger eller pædagogiske assistenter i vores vuggestuer.
Derfor søger vi to pædagoger/ pædagogiske assistenter med stærke faglige og personlige kvalifikationer til faste stillinger på 34 timer (pædagoger) 37 timer (pædagogiske assistenter), snarest muligt.
 
Favrdal er en integreret daginstitution normeret til 98 børn i alderen 0 – 6 år. Favrdal har netop været igennem en gennemgribende renovering og har i august 2019 startet ny struktur, hvor børnene er aldersopdelte. Stillingerne vi ønsker besat, er i småbørnsgruppen med de 0 til 2,11-årige børn.
Børneunivers Nord består foruden Favrdal, af Udsigten, SUSET og Fjelstrup.
 
Om os
Vi lægger vægt på den anerkendende tilgang til såvel børn, forældre som kolleger. Dette betyder, at vi respekterer flere oplevelser af virkeligheden og kan rumme flere forståelser, sandheder og betydninger af denne.

Vi tager udgangspunkt i barneperspektivet og arbejder bevidst på at optimere vores praksis, så alle børn oplever, at de er en del af et stærkt fællesskab.
Et stærkt fællesskab, er et fællesskab med flere muligheder for deltagelse. Alle børn skal være deltagende med de forudsætninger de har. Vi skaber rammerne for barnets trivsel, udvikling, dannelse og læring.

I Favrdal har vi fokus på lege og læringsmiljøerne og hvorledes de voksne positioner sig. Vi arbejder med systematisk evaluering. Dette med formål at kvalificere praksis og sikre kvalitet for børnene i dagtilbuddet. Således arbejder vi kontinuerligt med at skabe en bedre dag i morgen end i dag.
 
Vi forventer
At du er en uddannet pædagog, som: 

  • Formår at få alle børn til at føle sig som en del af et stærkt fællesskab
  • Formår at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med børnene
  • Har stærke kompetencer i at guide og støtte børnene i næste skridt i deres udvikling
  • Har stærke relationelle kompetenceevner og formår at etablere en nærværende og tillidsvækkende kontakt til børn og forældre
  • Er fleksibel, omstillings- og udviklingsparat
  • Kan bidrage positivt med åbenhed og nysgerrighed til husets kollegiale miljø
  • Er resultatorienteret og afslutter
  • Har et positivt og smittende livssyn
  • Kan finde plads til smil og et godt grin i hverdagen. 
Har stillingsbeskrivelsen vakt din nysgerrighed og har du spørgsmål, så kontakt daglig pædagogisk leder Kirsten Kotewitz på telefon 74 34 52 50 / 92 43 60 98.
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, Cv og bilag senest den 24. februar 2020.
 
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, i forbindelse med modtagelse af kvalificerede ansøgninger.
 
Om Haderslev Kommune
I Haderslev Kommune har vi gennemført en omfattende reform på børne- og familieområdet. Du kan læse om Haderslevreformen her.
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Den 1. januar 2020 indførte Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.