Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To selvstændige og servicemindede studentermedhjælpere til Web og Digital læring i Center for Digitalisering og Innovation

Du har den rette tilgang – vi har de spændende og udviklende opgaver!

Brænder du for at afprøve dine studiekompetencer og få erfaringer fra det 'rigtige arbejdsliv'? Vil du have ansvar for egne opgaver og hjælpe dine kolleger med at skabe brugervenlige og digitale løsninger?

Center for Digitalisering og Innovation (CDI) – digitale løsninger og rådgivning til borgere og brugere
CDI er en stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen med fokus på digital service til byens borgere og brugere. Vi har ansvar for og driver udvikling af kommunikation, systemer, digitalisering og telefoni. Centeret består af fire kontorer med ca. 70 medarbejdere.

Vi har to ledige studenterstillinger. Du kommer primært til at arbejde med forskellige webrelaterede opgaver og får et tæt samarbejde med kolleger både i CDI og rundt om i kommunen, bl.a. forvaltningernes webredaktører og vores kolleger i Koncern IT.

Fælles for de to stillinger er, at vi søger kolleger, som er selvstændige og servicemindede, har lyst til at tage fat og til at samarbejde med forskellige fagfolk og få erfaringer med konkrete web-arbejdsopgaver i en kompleks og spændende organisation.

Vi har højt til loftet, frie rammer og en uformel omgangstone.

Vi forestiller os, at de to studentermedhjælpere tilsammen har profiler, der dækker

  • teknisk flair: det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med Drupal, kender til SEO og har lyst til at hjælpe dine kolleger med brugen af vores platforme i praksis
  • gode kommunikationsevner på dansk og engelsk: du kan formulere dig kort og præcist på begge sprog og løse mindre kommunikationsopgaver som udformning af artikler, visuelle præsentationer og hjemmesidetekster

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af, hvilke kompetencer du har med i bagagen, og hvilke udviklingsmuligheder du er klar til at tage fat på.

Vi har ikke bestemte studieretninger i tankerne. Men vi forventer, at du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, og måske har du allerede erfaringer fra et tidligere studiejob.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.
Der er tale om to studenterstillinger på hver ca. 15 timer om ugen. Arbejdsstedet er i Nyropsgade i hjertet af København.

Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt.

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads.

Mere information
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen eller øvrige arbejdsforhold, kan du kontakte chefkonsulent Karina Nelsing på 2133 9830.

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 8-9.

Kultur- og Fritidsforvaltningen understøtter og udvikler københavnerlivet
Kultur og Fritidsforvaltningens opgaver spænder bredt over kultur, idræt, borgerservice, digitalisering, afholdelse af valg, vielser, turisme, kreativ vækst og internationalisering. Vi inddrager borgerne i arbejdet med fremtidens tilbud og udvikler løbende organisationen til at kunne løfte fremtidens opgaver.

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.