Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til fast aftenvagt ved Botilbuddet Borgervænget

Botilbuddet Borgervænget åbner ny afdeling og søger derfor to aftenvagter. Samlet set søger vi 12 nye medarbejdere. Vi starter mandag den 1. februar 2021, med et 4-6 uger langt introduktionsforløb for på bedste vis at kunne være klar til at tage imod 17 nye unge mennesker, når vi åbner 3. sal af Botilbuddet Borgervænget, som ligger på Østerbro.

Om Borgervænget
Botilbuddet er et midlertidigt botilbud efter serviceloven § 107 for unge i alderen 18-30 år, der har svære psykiske vanskeligheder og typisk et forbrug af rusmidler. Problemstillingerne kan både være indenfor- og udenfor psykose-området. Tilbuddet er forankret i Center for Unge og Midlertidige Botilbud, Socialforvaltningen, der er kendetegnet som en god arbejdsplads med høj trivsel og stærk faglighed.

Samlet set vil tilbuddet rumme 17 unge på 3. sal og 20 unge på 2. sal. På anden sal er der i dag ansat 15 medarbejdere, og så vil der være nattevagter som dækker begge afdelinger.

Vi vil arbejde for at skabe et sted, der er rummeligt i forhold til de unges problemer, og på samme tid sætter vi rammen for de unges udvikling. De unge har forskellige individuelle problematikker, men fælles for dem alle er, at de hver især har ressourcer, som vi skal være med til at støtte op om. Det kan være i dagligdagsstruktur og gøremål, eller i forhold til en langsigtet indsats med hensyn til fremtidige planer og mål, og i sidste ende hvad de skal efter deres tid på Borgervænget.

Et andet væsentligt element er at holde fokus samt understøtte det sociale fællesskab som botilbuddet udgør. Støtten til det sociale liv er derfor en væsentlig del af vores arbejdsopgaver.

Vi vil løbende arbejde med faglig refleksion, undervisning i relevante tematikker samt metodeudvikling. Vi arbejder kontinuerligt på at etablere flere fælles rum, hvor vi har mulighed for at bringe vores faglighed i spil, blandt andet supervision.

Et af vores udgangspunkter er at formå at udføre autentisk relationsarbejde. Vi opfatter relationen som en afgørende forudsætning for at kunne understøtte de unge menneskers udvikling. Dette forstår vi som at være tydelig i kommunikationen og at turde gå tæt på de unge. For at kunne være vedholdende og skabe den nødvendige tillid de unge, stiller det et krav til dig om, du som medarbejder er i balance med egne følelser.

Vi vil gerne inddrage, skabe indflydelse og medbestemmelse med de unge, og forventer at arbejde med åbne personale-møder, vi vil gerne invitere de unge ind til supervision – og vi vil også invitere de unge til at dokumentere sammen med os. Det sker alt sammen i lyset af recovery og rehabilitering, en masse fantastiske unge mennesker og en medarbejdergruppe, som foruden at rumme en pionerånd, samtidig skal samarbejde med en etableret medarbejdergruppe på 2. sal, hvor der skal etableres en kultur, for samarbejde, respekt for faglige uenigheder og professionel feedback.

Vi søger derfor to aftenvagter med opstart den 1. februar 2021

 • Den ene stilling: to dage (mandag og tirsdag) og fem dage (mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag), i lige uger
 • Den anden stilling: to dage (onsdag og torsdag) og fem dage (onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag), i ulige uger
 • Begge stillinger er i gennemsnit på 28 timer ugentligt

Bemærk at de første 4-6 uger, vil være et særskilt introduktionsprogram, som er væsentligt anderledes end ovenstående.

Vores forventninger til dig:

 • Du er uddannet pædagog, social- og sundhedsassistent, ergoterapeut eller har anden social-sundhedsfaglig relevant uddannelse
 • Har mod på en spændende og udfordrende opgave i forbindelse med at starte noget nyt op
 • Kan samarbejde tværfagligt, med respekt for beslutninger og faglig uenighed
 • Kan holde hovedet koldt i en til tider hektisk hverdag
 • Kan se dig selv som værende en del af Botilbuddet Borgervænget og at du kan bakke loyalt op om vores værdisæt, rammer og serviceniveau
 • Kan indgå i det pædagogiske samarbejde med borgeren, med ro og nærvær og kan dokumentere dit arbejde
 • Har energi på at lave mad sammen med de unge
 • Kan bidrage med engagement, humor og glæde i hverdagen
 • Har lyst til at arbejde på flere niveauer, sammensat af forskelligartede opgavetyper

Vi tilbyder:

 • Et struktureret introduktionsforløb, hvor den nye personalegruppe kan tage de første spadestik til en fælles kultur og faglig retning
 • Kompetenceudvikling over 12 dage i dialektisk adfærdsterapi (DAT) (fire dage i introduktionsforløbet og otte dage i de efterfølgende måneder)
 • En arbejdsplads med et højt ambitionsniveau
 • Faglige udviklings- og uddannelsesmuligheder
 • Mulighed for at præge den fælles faglighed
 • Faglig supervision ved ekstern psykolog
 • En god blanding af faglige kolleger

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Pedersen på 2466 0886.
Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte dokumentation for uddannelsesbaggrund og tidligere beskæftigelse samt angivelse af referencepersoner.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 8. december 2020
Samtaler forventes afholdt i uge 51.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.