Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To social og sundhedsassistenter i faste stillinger i blandede vagter, søges pga. åbning af en ekstra sengeplads, til Regionshospitalet Hammel Neurocenter Sengeafsnit 5

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge og med weekendvagt hver 3. uge.
 
Skal du have nyt job i 2020 - så er her et godt bud.
 
Er du social og sundhedsassistent med interesse for neurorehabilitering, akut sygepleje, det komplekse patientforløb og sårbare pårørende, har vi ledige stillinger  til besættelse fra den 1.4.2020 eller snarest muligt.

Vi lægger vægt på at du: 

  • har erfaring som social og sundhedsassistent, og meget gerne inden for neurorehabilitering, neurologi, almen medicin, psykiatri eller en intensiv afdeling
  • er fagligt velfunderet og kan byde ind i et tæt tværfagligt teamarbejde omkring den enkelte patient
  • efter introduktions- og oplæringsperioden professionelt håndterer komplekse patientforløb, hvor fokus i al patientkontakt ligger på neurorehabilitering
  •  har interesse for den akutte sygepleje, og kender vigtigheden af det kliniske blik i forhold til patienter med manglende mulighed for selv at udtrykke sig
  • kan indgå i et samarbejde med kriseramte pårørende
  • er kreativ og iderig, når det gælder at nytænke den sygeplejefaglige tilgang til patientens komplekse fysiske og kognitive problemstillinger
  • kender dig selv i pressede situationer og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø 
Vi tilbyder:
  • et struktureret introduktionsforløb, hvor din tildelte mentor og den introduktionsansvarlig sygeplejerske, sammen med dig, tager ansvar for, at du bliver introduceret fyldestgørende til det komplekse og spændende speciale. Den første måned følges du med din mentor og tæller ikke med i normeringen. Introduktionsforløbet strækker sig over et år, og omfatter bla, kursus og undervisningsdage
  • en meget engageret tværfaglig personalegruppe, med højt fagligt niveau
  • et godt og støttende kollegialt miljø

Om stillingen på Sengeafsnit 5
Den typiske patient kommer direkte fra det intensive forløb, og vi har fokus på højtspecialiseret neurorehabilitering fra første dag. De fleste patienter på afsnittet har dysfagi-problemer og derfor cuffede tracehaltuber, med behov for døgnmonitorering. Patientgruppen rummer meget komplekse fysiske og kognitive problemstillinger, og kræver derfor ofte en høj grad af kreativitet, i forhold til at bruge din sygeplejefaglige tilgang i patientens neurorehabilitering.
Der er en indlæggelsestid på 14 dage – 6 mdr.
Vi har på afsnittet 10 sengepladser, til hvilke vi dagligt har et normeret fremmøde på 10 plejepersonaler i dagvagt, 7 i aften og 3 i nattevagt.
 
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn. Neurorehabilitering er et fagområde, hvor der hele tiden kommer ny viden. Det betyder, at der på Hammel Neurocenter, der er et forskningshospital, er store muligheder for faglig og personlig udvikling, hvilket også tilskyndes på klinikken bl.a. gennem tildeling af ansvar for fokusområder og høj grad af medindflydelse.
Neurorehabiliteringen er organiseret i fire højtspecialiserede klinikker: Klinik for tidlig neurorehabilitering, Sensomotorisk klinik, Kognitiv klinik og Klinik for børn og unge. Til alle klinikker er tilknyttet et ambulatorium.
 
Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 60 fysioterapeuter og 60 ergoterapeuter.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Har du lyst at høre mere, eller at komme og besøge afsnittet til en uforpligtende samtale kontakt da:
Afdelingssygeplejerske Stine Rose 78419300 eller mobil nr. 25540638
Specialeansvarlig sygeplejerske Rikke Steentoft Munch 78419910
Introduktionsansvarlig sygeplejerske Bodil Dufri Holmgaard 78419910
 
Din ansøgning
Din ansøgning og CV vedlagt kopi af eksamensbevis og autorisationsID, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest. d. 17.02. 2020 og samtaler finder sted d. 21/2.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.