Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To social- og sundhedsassistenter til Sandby Ældrecenter

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads med fleksibel arbejdstid, fortrinsvist dag og aftenvagt - efter aftale - og vagt hver anden weekend? Er du frisk på at blive fagligt udfordret af en beboergruppe med særlige kognitive skader? Så læs mere her!

Vi tager borgeren, hvor borgeren er
Sandby Ældrecenter oser af hjemlig hygge. Hele området er tilpasset med afskærmning, så beboerne kan gå tur på egen hånd i vores sansehave med blomster, hønsehus og frugttræer mm. De må oven i købet plukke blomster, hvis de har lyst. Beboerne hjælper til med fx vasketøj, indkøb og oprydning i det omfang de kan.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, med tæt tværfagligt samarbejde mellem teamets dygtige social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, geronto og teamlederen. Du vil få en indholdsrig arbejdsdag, hvor du bl.a. arbejder med svært demente og psykisk syge, og hvor de fleste har særlige kognitive skader.

De 21 beboere kræver din faglige og personlige håndtering, med udgangspunkt i forebyggelse af ikke hensigtsmæssig adfærd og magtanvendelser ved hjælp af Snoezel og sansestimuli. Vi tager udgangspunkt i den enkelte beboers livshistorie for at styrke deres livskvalitet.

Læs mere og se billeder af Sandby Ældrecenter her.

Plejeopgaver og historik
En typisk dag starter med at du møder ind til din vagt og gennemgår arbejdsplanen og orienterer dig på tavlen. Herefter starter dine opgaver, der bl.a. består af medicindispensering, inhalationer og personlig pleje ud fra en pædagogisk tilgang, social støtte, og tæt samvær med beboerne. I løbet af dagen har du måske kontakt til læger og sygeplejersker for evaluering af medicin ud fra beboerens historik. Du vil opleve at der er et tæt samarbejde med beboeren og deres pårørende og de frivillige.

Sandby Ældrecenter er et levende hus, hvor ikke to dage er ens. Jeg giver meget af mig selv, og får meget tilbage fra beboerne. Engang i mellem kommer der virkelig nogle guldkorn fra dem, så på den måde får man meget igen” Siger SSH Helle Hansen.

Socialt har vi det rigtigt godt på Sandby Ældrecenter. Efter arbejde kan vi bl.a. finde på at gå en tur sammen, eller tage ud at bowle eller spise. De der har lyst mødes og tager ned og træner i fitness centeret engang imellem. Alle er velkomne!

Fagligheden er i top
Vi vægter den innovative tilgang til opgaveløsningen med stort fokus på patientsikkerhed i det daglige. Dette med udgangspunkt i retningslinjerne i Den Danske Kvalitets Model (DDKM) og I Sikre Hænder (ISH) samt praktisk procedure i sygepleje (VAR). Vi har stort fokus på eget og kollegaers arbejdsmiljø og er arbejdsmiljøcertificeret. Klik på de forskellige links, hvis du vil læse mere herom.
 
Vores forventninger til dig:
  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent med gyldig autorisation.
  • Du er fagligt velfunderet.
  • Du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket.
  • Du evner at arbejde både selvstændigt og tværfagligt.
  • Du er fortrolig med elektronisk journalføring.
  • Du er god til at begå dig blandt borgere, pårørende og kollegaer ud fra en anerkendende og pædagogisk tilgang.
  • Du er mødestabil, fleksibel og positiv.
  • Du har gyldigt førerbevis til bil.
Du kan læse mere om stillingen i Job- og Personprofilen for social- og
sundhedsassistenter samt se organisationsdiagram for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune. 

Løn og ansættelsesvilkår
Der medfølger mange rettigheder og fordele ved at være ansat i det offentlige, som fx overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, 6. ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, 2 årlige omsorgsdage pr. barn under 7 år og overenskomstbestemte seniordage.  

Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Løntillæg ud fra fleksibilitet og erfaring ud fra gældende overenskomst og arbejdstidsaftale.

Som udgangspunkt bliver din arbejdsuge på fx 32 timer, men vi er imødekommende, hvis du har behov for at tilpasse din arbejdstid, så den hænger sammen med din livssituation.
Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

 
Ansøgningsproces
Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på ”Ansøg" nedenfor. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest. Timetal samt startdato er efter ønske og drøftes til ansættelsessamtalen.

Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål til stillingerne er du meget velkommen til at kontakte teamleder Karin Hansen fra Team Sandby på tlf. 5467 4321, tlf. 5467 7700.
 
Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.