To sommerfugle til Grøn Drift

Drift Vand er en del af HOFOR, og vi producerer og distribuerer årligt 52 millioner m3 vand til 1 million forbrugere i hovedstadsområdet. Vandet produceres på vores syv regionale og ti lokale vandværker. Vi søger nu to alsidige medarbejdere til at hjælpe os med grønt vedligehold ved værkerne i sommerperioden, som er vores travleste periode. Du bliver ansat i Grøn Drift, og jobbet er en tidsbegrænset stilling til ultimo oktober.  
 
Sommerhjælp til vedligehold og pleje af grønne arealer  
 
Som sommerhjælp i Grøn Drift får du et alsidigt job med fokus på vedligehold af vores grønne arealer, hvor du selv har mulighed for at planlægge dine opgaver. Du vil i dit job indgå i samarbejde med mange engagerede og dygtige kolleger i et åbent og uformelt arbejdsmiljø. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • Græsslåning, efterklipning, hækklipning og naturpleje 
  • Bekæmpelse af invasive plantearter 
  • Mindre anlægsopgaver 
  • Øvrige almindelige plejeopgaver inden for grønt vedligehold 
Jobbet som sommerfugl er primært tilknyttet vandværket ved Lejre eller ved Søndersø, men der må påregnes skiftende arbejdssteder, da vi har opgaver overalt ved HOFORs lokationer. Det må forventes at der også vil være opgaver på arealer tilknyttet værkerne ved Slangerup, Regnemark, Thorsbro eller Islevbro. 
 
Vi har to ledige stillinger. Vi forventer, at du tiltræder den 14. april 2018 (eller efter nærmere aftale) og at ansættelsen ophører 31. oktober 2018.  
 
Grønne fingre, struktur og overblik 
 
Vi forestiller os, at du har en baggrund som skovarbejder, landmand, gartner eller specialarbejder med erfaring fra lignende job. Det er væsentligt, at du har erfaring inden for plejeopgaver, skovbrug eller naturpleje. Du kan håndtere mindre gartnermaskiner, gerne motorsav, og kørsel med landbrugsmaskiner. 
 
Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt, men at du også sætter pris på at samarbejde med dine engagerede kolleger. Vi forventer, at du er god til at strukturere dit arbejde og danne dig overblik, så du kan planlægge og prioritere dine opgaver. Du udviser handlekraft, tager ansvar og er loyal. Du har en positiv indstilling, der er med til at skabe arbejdsglæde hos dig selv og dine kolleger. 
 
Det er vigtigt, at du har erfaring med Microsoft Office-pakken på brugerniveau, og det vil være en fordel, hvis du har flair for IT. 
 
Jobbet kræver, at du har gyldigt kørekort, som minimum til personbil og trailer, kategori BE. 
 
Ansøgning og kontakt 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Grøn Drift, Lise Thorball på telefon 2795 3291. 
 
Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018. 
 
Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages elektronisk gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

3 Specialarbejdere til Drift Spildevand

HOFOR

København
I HOFOR arbejder vi hver dag for at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Vi forsyner byer med vand, fjernvarme, bygas og fjernkøling, afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR står både for drift, vedli...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Specialarbejdere til arealpleje og indvendig vedligeholdelse i Center for Ejendomsservice og FM

Distrikt 1

Ejendomsservice og FM søger syv engagerede og servicemindede specialarbejdere til at varetage opgaver i København. Vi har behov for specialarbejdere med fokus på arealpleje og vedligeholdelsesopgaver, både indvendigt og udvendigt. Om stillingerne St...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Studiemedhjælper med flair for tal til Protector Forsikring,

SOCIALEER GROUP IVS

Protector Forsikring begyndte i 2004 i Norge og har gennem alle årene haft kraftig vækst. I løbet af de første 12 år er selskabet således vokset organisk til over NOK 4 mia. i præmieindtægt med nu hen ved 300 ansatte. Selskabet blev noteret på Oslo ...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Vinduespudser/polerer

TÅRNBY VINDUESPOLERING v/Carsten Stenkilde

Til lille travlt firma, søges en frisk og erfaren medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen eller efter aftale, og vi forventer at du vil være fleksibel med hensyn til arbejdstidens placering. Du skal have erfaring...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Medarbejder-Ungarbejder

Burger King Danmark

Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber godegæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt medgæster. Hvorforskal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten...