To strygejernsmænd søges til Skrydstrup

Er du en dygtig strygejernsmand, der har stor erfaring inden for feltet? Vil du være en del af et stort maskinhold til varierende asfaltopgaver? Så er du måske en af de strygemænd, vi søger til Skrydstrup ved Haderslev. Læs mere om stillingen lige her!

Vi er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder og har eksisteret i flere årtier, så vi ved, hvad vi foretager os. Vi håndterer anlægsarbejder, fundering, tunnelering og store kabelprojekter. Vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Vi producerer både asfaltbærelag og asfaltslidlag med asfaltgenbrugsmateriale.

Nu søger vi hurtigst muligt to dygtige og erfarne strygejernsmænd, der kan sørge for, at asfalten bliver lagt jævnt og som kan styre, hvilken bredde og lagtykkelse, asfalten skal have. Som strygejernsmand hos os bliver du en del af et stort maskinhold, der skal lægge asfalt i Skrydstrup-området ved Haderslev. Arbejdet vil altså primært foregå i Syddanmark.

Vi vægter kvaliteten højt, og derfor skal du også udføre dit arbejde i højest mulig kvalitet. Det er desuden vigtigt, at du har gåpåmod og er topmotiveret og samtidig er struktureret i dit arbejde. Dine arbejdsopgaver vil variere meget inden for asfaltarbejdet, så det er et krav, at du har flere års erfaring inden for feltet.

Stillingen er med henblik på fastansættelse, og vi tilbyder løn efter kvalifikationer og opstart hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

  • Du har erfaring som strygejernsmand eller med betjening af store maskiner fra asfalt- eller entreprenørbranchen
  • Du lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde
  • Du tager ansvar og er mødestabil
  • Du har kørekort B


Det kan du forvente af os:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Hurtig opstart
  • Et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed
  • En arbejdsplads med engagerede medarbejdere og gode arbejdsforhold


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Morten Sandvei på ms@kandidaterne.dk eller tlf: 53769171. Husk at vedhæfte reference nr. 126141.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.