Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To studenterinstruktorer til Modul 1 "Pædagogikken aktuelt"

Hermed søges to studenterinstruktorer til Modul 1 ”Pædagogikken aktuelt” i efteråret 2019 (i peroiden 01.09.2019-31.12.2019) ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling på Københavns Universitet.

Om stillingen
Instruktorerne skal varetage to ugentlige timers tekstlæsning med et hold bestående af ca. 32 studerende i 14 uger. Som en del af faget skal de studerende til eksamen udarbejde en synopsis, der indeholder en afgrænset og begrundet relevant faglig problematik. Der er afsat et antal timer til planlægning og møder med underviserne. Begge stillinger er på 84 timer pr. modul.

Om dig
Ansøgere forventes at have interesse for og indsigt i aktuelle grundproblematikker i pædagogik som fag og videnskab, og særligt at kunne forholde sig analytisk og diskuterende til samme. Endvidere forventes ansøgere at have erfaring med akademisk skrivning og problemindkredsning samt at have lyst til at skulle foranstalte et rum for diskussion, hvor alle kan komme til orde med spørgsmål, der relaterer til pensum, indkredsning af faglige problematikker, at læse tekster og være universitetsstuderende.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er omfattet af overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Læs cirkulæret om overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv.: http://fadl.dk/wp-content/uploads/2016/06/overenskomst.universitet.ok15.pdf.

Timelønnen er kr. 215,88 (1. oktober 2018-niveau).

En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.

Yderligere oplysninger
For nærmere informationer kan en af underviserne på kurset, lektor Peter Østergaard Andersen kontaktes på petoest@hum.ku.dk

Ansøgning og praktiske oplysninger
Send ansøgning bilagt cv. karakterudskrift og dokumentation for indskrivning elektronisk via jobsiden, så den er universitetet i hænde senest 22. maj 2019, kl. 23.59.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.