Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To studentermedhjælpere til Nationalt Genom Center

Er du servicemindet og har blik for, hvad der skal til for at få en opgave løst? Har du lyst til at gøre en forskel i en nyetableret styrelse? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Nationalt Genom Center.

Vi søger to studentermedhjælpere til at hjælpe os i hverdagen. Stillingerne indeholder både administrative og praktiske arbejdsopgaver i forbindelse med den daglige drift og understøttelse af opgaver i de forskellige teams. Opgaverne vil være forskelligartede blandt andet inden for økonomi, kommunikation og HR.

Om National Genom Center
Nationalt Genom Center er en nyoprettet styrelse, hvis formål er at skabe grundlag for udvikling af personlig medicin i Danmark. Vi arbejder med at forbedre diagnostikken og udbrede mere målrettede behandlinger ved hjælp af genetisk analyse (genomsekventering) i sundhedsvæsenet. For at kunne gøre dette, skal der etableres en ny, national infrastruktur til sundhedsvæsenet. Målet er at gøre Danmark til et af de førende lande på området til gavn for behandling og forebyggelse af sygdomme.

Din hverdag hos os
Hos os får du en varieret arbejdsdag og opgaver med både korte og lange frister. Du kommer til at have arbejdsopgaver på tværs af hele centeret. Du vil desuden komme til at understøtte centersekretærerne og dermed blive serviceperson for hele centeret.

Du vil blive én af flere studentermedhjælpere i et engageret miljø med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du er initiativrig og bruger dine egne erfaringer til at komme med ideer til, hvordan en given opgave kan løses. Derudover er et servicegen og en åben tilgang vigtig i stillingen som studentermedhjælper.

Vi forventer, at du:

  • er serviceminded og klar til at hjælpe med stort og småt
  • arbejder selvstændigt, tager ansvar og initiativ
  • har gode skriftlige evner og blik for detaljen
  • behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale
  • er en holdspiller, er engageret og har et godt humør.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er i gang med en videregående uddannelse, hvor uddannelsesretningen er af mindre betydning. Det vigtigste er, at du har drive, er initiativrig og tager ansvar for de opgaver, du skal løse.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 6 for timelønnede.

Du bliver ansat med et gennemsnitligt timetal på 15 timer, der aftales i samarbejde med din nærmeste leder.

Stillingerne er til besættelse henholdsvis den 1. januar og den 1. februar 2021.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Kirsten Dahl, centersekretær, på mobil +45 23 82 73 70.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 49. Du kan læse mere om os på www.ngc.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.