Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To vuggestuepædagoger (genopslag)

Er du optaget af det gode vuggestueliv er det dig vi leder efter.

I Globen mangler vi to engagerede pædagoger til to vuggestuegrupper. Stillingerne er på 32 og 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

I Globen er vi omkring 48 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og ca. 24 pædagogiske medarbejdere. Globens børne- og forældregruppe afspejler området vi ligger i med mangfoldigheden som største fællesnævner. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med familierne og oplever ofte at blive inviteret til nære relationer, som giver mulighed for på forskellig vis, at bidrage til at forældrene løfter deres opgave bedst muligt.

DINE KOMMENDE KOLLEGAER
Vi spænder vidt både i forhold til alder og erfaring, hvilket giver en god dynamik fagligt og socialt. Vi lægger vægt på, at den enkelte trives, og at vi sammen arbejder for et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, engagement, respekt og humor er i højsædet.

Vi er fagligt ambitiøse, og med fokus på kerneopgaven har vi i maj måned omstruktureret børnehuset, så vi nu har børnehavestuer og vuggestuestuer, hvor vi tidligere havde familiestuer. Du vil opleve imødekommenhed og interesse fra dine kolleger, ligesom du naturligvis vil have indflydelse på den pædagogiske dagligdag.

Vi ønsker til stadighed at udvikle os og gøre Globen til et endnu bedre sted bl.a. ved:

 • at deltage i kompetenceudvikling og kurser arrangeret i distriktet og i kommunen – herunder BAL, og vores nye projekt Sammen om børn
 • at videreudvikle vores samarbejde på tværs mellem stuer og teams til glæde for både børn og voksne
 • at arbejde med vores fysiske rammer, så vi skaber de bedst mulige læringsmiljøer
 • at arbejde med aktionslæring i forhold til vores hverdagspraksis, så vi sikrer høj faglig kvalitet, og at denne udvikler sig.

DYNAMISK ARBEJDSPLADS
Vi tager os selv alvorligt i vores arbejde med børnene, og hvem vi end samarbejder med om dem. Vi arbejder gerne tværfagligt og har kontakt til PPR samt de pædagogiske konsulenter, og vi ser dette som et godt supplement til vores egen faglighed. I vores praksis tager vi udgangspunkt i Ballerup kommunes Børne- og ungestrategi og det systemiske børnesyn, der ligger i heri.

Alt i alt er vi en dynamisk arbejdsplads, hvor vi løbende har fokus på vores indbyrdes kommunikation, rummelighed og fleksibilitet, samt at vi møder hinanden med en god portion humor for at sikre det gode arbejdsmiljø, og at der altid er de bedste forudsætninger for, at både børn og voksne trives og er glade for at komme hver eneste dag.

Vi forventer, at du som vuggestuepædagog har lyst og kvalifikationer til at gøre en forskel for vores yngste børn. Vi vægter en tidlig forebyggende indsats for alle vores børn, og vi er i fuld gang med at udvikle vores vuggestuepædagogik og læringsmiljø i overensstemmelse med den nye styrkede læreplan. Vi har rigtig gode betingelser for at skabe kvalitet i det pædagogiske arbejde, idet vi på hver vuggestuegruppe er 4 medarbejdere. Det giver en unik mulighed for opdeling i mindre grupper og for i højere grad at tilgodese det enkelte barns behov og udvikling.

VI SØGER EN KOLLEGA MED FØLGENDE KOMPETENCER OG KVALIFIKATIONER
 • Du er tydelig og autentisk i samværet med børn og voksne
 • Du brænder for at gøre en forskel for vores yngste og arbejder gerne i små grupper
 • Du evner og har lyst til at reflektere over egen og fælles praksis
 • Du kan træde i karakter og tage selvstændigt ansvar for planlægning af møder, samtaler og aktiviteter samt stå for udførelsen af disse
 • Du er en empatisk person, der møder børn og forældre på en ligeværdig og anerkendende måde. Ligeledes har du lyst til og mod på at arbejde med børn og deres familier - også dem, der er i vanskeligheder
 • Du har lyst til og evner at indgå i vores udvidede forældresamarbejde, hvor vi ofte kommer tæt på hele familien
 • Du er loyal over for beslutninger og aftaler både på din stue, i huset og i distriktet
 • Du kan omsætte den nye styrkede læreplan i din pædagogiske praksis i samarbejde med kolleger og ledelse
 • Du har indsigt i eller erfaring med sprog arbejde. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Dialogisk læsning, da vi bruger dette som metode i hele distriktet

OM DISTRIKTET
Globen er en del af distrikt Hedegården. Distriktet består af 4 afdelinger samt kommunens dagpleje. Afdelingerne har hver deres særpræg og fordeling af børnegrupper. Vi oplever, at det er en styrke at være et fælles distrikt med ca. 100 ansatte og fælles ledelse. Distriktet er kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold, hvor der samarbejdes på flere plan. Vi profiterer af, at kunne holde kurser på tværs af afdelingerne, holde fælles p-møder, sociale arrangementer, skovuger for alle de kommende skolebørn og mange flere spændende aktiviteter. Vi har fokus på udvikling, faglighed og vidensdeling, og hvor der også er mulighed for at hygge sig og mødes med de kollegaer, man ikke ser til dagligt.

Vi har netop lagt sidste hånd på distriktets fortolkning af de nye styrkede læreplaner, som vil danne grundlag for vores fremtidige pædagogiske arbejde. De er blevet udarbejdet i en proces, hvor de faglige fyrtårne sammen med lederne er blevet uddannet i processtyring, og hvor alle medarbejdere i distriktets børnehuse har været involveret i udarbejdelsen af indholdet.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes referencer og børneattester på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger kontakt pædagogisk leder Christel Faaborg på telefon 4477 1639 eller pædagogisk leder Marianne Bille på telefon 4477 1909. 

Vigtigt: Vi gør opmærksom på at vi er en røgfri arbejdsplads.
 
ANSØGNINGSFRIST: 15. JANUAR 2021
Samtaler afholdes hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb og senest 22. januar 2021.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.