Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer / Håndværker

Vi søger folk til alsidigt arbejde indenfor håndværkerbranchen. Det er primært arbejde indenfor tømrerfaget, men meget gerne med kendskab til andre håndværksfag, så man har en bred forståelse for de forskellige processer.

Om man er faglært eller har mange års erhvervs erfaring gør os ingen forskel, bare man har skruet hænderne godt på og har kendskab til faget og at man kan tænke selvstændigt. 

Der tale om, at man på længere sigt kan blive firmaets højre hånd, hvis ens holdning og kvalitet er i højsæde, så vil vi kunne tilbyde meget alsidigt arbejde indenfor branchen.

Vi skal bruge en selvstændig selvtænkende frisk medarbejder, om man er ældre eller yngre gør ingen forskel. Vi er åben for alle som vil aflevere et godt stykke håndværk og som kan gå tilfreds hjem og er klar til endnu en dag med flere nye udfordringer. 

Vi arbejder i hele landet. Der kan blive tale om større og længerevarende projekter, som kan kræve man er udeliggende over flere dage. 

Jobbet kræver, at man har kørekort, og gerne trailerkort samt er villig til at bruge egen bil.

Ansættelse under normale betingelser indenfor branchen. 

Ansøgning og CV sendes til kontakt@h2s.dk mærket: ansøgning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her