Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer søges

Tømrer med erfaring søges til traditionel tømrer- snedkerarbejde, vinduesudskiftning samt montage af udestuer mv.

Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og er faglig dygtig. Gerne et makkerpar.

Vi tilbyder et job med spændene opgaver ca. 20 gode kollegaer, firmabil til rådighed og løn med pension efter kvalifikationer.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329810636Phoenix-5fbfdff112018-05-11T00:00:00Tømrer søges

Tømrer med erfaring søges til traditionel tømrer- snedkerarbejde, vinduesudskiftning samt montage af udestuer mv.

Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og er faglig dygtig. Gerne et makkerpar.

Vi tilbyder et job med spændene opgaver ca. 20 gode kollegaer, firmabil til rådighed og løn med pension efter kvalifikationer.

 

 

 

2018-07-07T00:50:58.237 Tømrer med erfaring søges til traditionel tømrer- snedkerarbejde, vinduesudskiftning samt montage af udestuer mv. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og er faglig dygtig. Gerne et makkerpar. Vi tilbyder et job med spændene opgaver ca. 20 gode kollegaer, firmabil til rådighed og løn med pension efter kvalifikationer.11Jobnet5fbfdff1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3244391AHLNOR ApS11Industrivej 96070ChristiansfeldDKDanmark0
sa@ahlnor.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent570151JobNet48227651000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fbfdff1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fbfdff1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fbfdff1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fbfdff1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/1.jpgSom Tømrer hos AHLNOR ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.9006001Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service354920695Søren Ahlmannsa@ahlnor.dkDKDanmarkDKDanmark329934905Tømrer søgesRobot Tømrer søges til Slukefter Kro Slukefter Kro er i rivende udvikling og vi renovere og bygge ud i stor stil, stillingen er en fast stilling hvor vi gerne ser dig som en vigtig del for mange år frem i tiden. Arbejdet forgår på Slukefter Kro, eller en af vores andre ejendomme i Haderslev området. Vi søger en dygtige tømrer, til arbejde både inde og ude. Arbejdsopgaverne består af alle tømreopgaver, som du skal have erfaring inden for. Start hurtigst muligt! Krav for at komme i betragtning til jobbet: Du er faglært tømrer, eller har mange års erfaring indenfor faget. Du kan arbejde i et fast team af dygtige håndværkere, men også meget selvstændigt. Du har har faglig stolted. Du er stabil, n vi kan regne med. Du kan tale, læse og forstå dansk.

Tømrer søges til Slukefter Kro

Slukefter Kro er i rivende udvikling og vi renovere og bygge ud i stor stil, stillingen er en fast stilling hvor vi gerne ser dig som en vigtig del for mange år frem i tiden. Arbejdet forgår på Slukefter Kro, eller en af vores andre ejendomme i Haderslev området.

Vi søger en dygtige tømrer, til arbejde både inde og ude. Arbejdsopgaverne består af alle tømreopgaver, som du skal have erfaring inden for. Start hurtigst muligt!

Krav for at komme i betragtning til jobbet:

 • Du er faglært tømrer, eller har mange års erfaring indenfor faget.
 • Du kan arbejde i et fast team af dygtige håndværkere, men også meget selvstændigt.
 • Du har har faglig stolted.
 • Du er stabil, én vi kan regne med.
 • Du kan tale, læse og forstå dansk.

 

 

Slukefter Kro ApSVojens2019-01-02T00:00:002019-01-28T00:00:00
329932106Alsidig tømrerRobot For dig som søger nye udfordringer, og hvor ordenssans ogkvalitet er dine nøgleord, Så har vi det perfekte job til dig! Harreby tømrer er en tømrer virksomhed som hele tiden udvikler sig,arbejdsopgaverne bestræber sig på alt lige fra vedligehold af udendørs arealer til opbygning af huse. Det er derfor vigtigt at du er meget fleksibel og ikke er bange for at prøve nye ting samt tage ansvar. Om dig: Du vægter kvalitet og ordenssans højtDu har tegningsforståelseDu er faglært tømrer eller ufaglært med flere års erfaringDu er fleksibel med arbejdstider og arbejdsopgaverDu er mødestabil og har en positiv indstilling til arbejdeDu taler og forstår dansk Det er et krav at du har kørekort B, og gerne BE (trailerkort) men ikke et krav. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til atkontakte Jimmi Beck på tlf.nr. 2286 1844 Har dette vakt din interesse og opfylder du ovenstående kvalifikationer,vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Du skal søge stillingen som følgende: Jobcenter Vejen formidler ansøgningen videre til arbejdsgiver. Vi passer på dine data og du skal derfor sende din ansøgning via linket: https: vejen.dk kontakt find-medarbejder ArbejdsmarkedVælg Pernille Aagaard Friis - under Grp. Rekruttering ServiceberedskabDu vil modtage en mail med bekræftelse på modtagelse af din ansøgning. Er du ikke blevet kontaktet senest 14 dage efter ansøgningsfristen er stillingen besat til anden side. Send gerne ansøgningen hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

For dig som søger nye udfordringer, og hvor ordenssans og
kvalitet er dine nøgleord, Så har vi det perfekte job til dig!

 Harreby tømrer er en tømrer virksomhed som hele tiden udvikler sig,arbejdsopgaverne bestræber sig på alt lige fra vedligehold af udendørs arealer til opbygning af huse. Det er derfor vigtigt at du er meget fleksibel og ikke er bange for at prøve nye ting samt tage ansvar.

Om dig:

Du vægter kvalitet og ordenssans højt
Du har tegningsforståelse
Du er faglært tømrer eller ufaglært med flere års erfaring
Du er fleksibel med arbejdstider og arbejdsopgaver
Du er mødestabil og har en positiv indstilling til arbejde
Du taler og forstår dansk Det er et krav at du har kørekort B, og gerne BE (trailerkort) men ikke et krav.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at
kontakte Jimmi Beck på tlf.nr. 2286 1844

Har dette vakt din interesse og opfylder du ovenstående kvalifikationer,vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Du skal søge stillingen som følgende:

Jobcenter Vejen formidler ansøgningen videre til arbejdsgiver.  Vi passer på dine data og du skal derfor sende din ansøgning via linket: https://vejen.dk/kontakt/find-medarbejder/#Arbejdsmarked
Vælg Pernille Aagaard Friis - under Grp. Rekruttering / Serviceberedskab
Du vil modtage en mail med bekræftelse på modtagelse af din ansøgning. Er du ikke blevet kontaktet senest 14 dage efter ansøgningsfristen er stillingen besat til anden side.

Send gerne ansøgningen hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Harreby tømrerRødding2018-12-20T00:00:002019-01-31T00:00:00
329917858Er du klar på byggeprojekter i Sønderjyllands største byRobot Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området! Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af nedrivning og efterfølgende tømrerarbejde. Aflønning vil primært være efter kvalifikationer. Det er ikke et ultimativt krav, at du har svendebrev men det er en klar fordel. Primære arbejdsopgaver: Vi søger tømrere til diverse tømrerarbejde Nedrivning Nybyg Renovering Opsætning af gipsloft Opsætning af gipsvægge Opsætning af systemlofter Opsætning af døre Opsætning af vinduer Faglige kvalifikationer: Du er faglært tømrer eller flere års erfaring inden for faget Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring Du er all-round og alsidig Personlige kvalifikationer: Du har en god fysik Du er mødestabil Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du taler og forstår dansk tysk Vi tilbyder: Flere spændende projekterEt godt og stabilt arbejdsmiljøLøn efter kvalifikationerOpstart hurtigst muligt Ansøgning: Send jeres ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med Tømrer til Sønderborg . Vi ser frem til at høre fra alle interesserede kandidater!

Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området!

 

Jobbeskrivelse:

JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af nedrivning og efterfølgende tømrerarbejde. Aflønning vil primært være efter kvalifikationer. Det er ikke et ultimativt krav, at du har svendebrev men det er en klar fordel.  

Primære arbejdsopgaver:

Vi søger tømrere til diverse tømrerarbejde

 • Nedrivning
 • Nybyg
 • Renovering
 • Opsætning af gipsloft
 • Opsætning af gipsvægge
 • Opsætning af systemlofter
 • Opsætning af døre
 • Opsætning af vinduer

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært tømrer eller flere års erfaring inden for faget
 • Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring
 • Du er all-round og alsidig

Personlige kvalifikationer:

 • Du har en god fysik
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams
 • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd
 • Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du taler og forstår dansk/tysk

Vi tilbyder:

Flere spændende projekter
Et godt og stabilt arbejdsmiljø
Løn efter kvalifikationer
Opstart hurtigst muligt

Ansøgning:

Send jeres ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med "Tømrer til Sønderborg". Vi ser frem til at høre fra alle interesserede kandidater!

JobTeam Esbjerg A/SEsbjerg2018-11-26T00:00:002019-01-21T00:00:00
329941547Tømrersvende søges til nybyggeriRobot Vi søger hurtigst muligt tømrer snedkersvende til udførelse af tømrerarbejde på nybyggeri, hovedsageligt nye parcelhuse. Er du I faglært tømrere og har arbejdserfaring, er fagligt dygtige og leverer en god kvalitet, tilbydes varig ansættelse. Vi forventer, at du I kan arbejde selvstændigt, men også er i stand til at indgå i samarbejde med vores øvrige håndværkere. God løn, samt pension feriepenge i henhold til overenskomst. Firmabil stilles til rådighed. Kontakt Kjeld Hansen på mobil 2028 8317 eller skriv en mail til: post@soegaardbyg.dk

Vi søger hurtigst muligt tømrer/snedkersvende til udførelse af tømrerarbejde på nybyggeri, hovedsageligt nye parcelhuse. Er du/I faglært tømrere og har arbejdserfaring, er fagligt dygtige og leverer en god kvalitet, tilbydes varig ansættelse. Vi forventer, at du/I kan arbejde selvstændigt, men også er i stand til at indgå i samarbejde med vores øvrige håndværkere. God løn, samt pension & feriepenge i henhold til overenskomst. Firmabil stilles til rådighed. Kontakt Kjeld Hansen på mobil 2028 8317 eller skriv en mail til: post@soegaardbyg.dk

SØGÅRD BYG A/SAabenraa2019-01-12T00:00:002019-02-05T00:00:00
329939911Tømrer - KoldingRobot Tømrer - Vejle For vores kunde nær Vejle, søger vi en Tømrer til forskellige opgaver. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde. Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring. Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold. Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Tømrer Vejle . Vi kan kontaktes på tlf. 70223311 hvis du har spørgsmål.

Tømrer - Vejle

For vores kunde nær Vejle, søger vi en Tømrer til forskellige opgaver. 

Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder.

Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde.

Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring.

Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. 

Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold.

Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Tømrer Vejle".

Vi kan kontaktes på tlf. 70223311 hvis du har spørgsmål.

Work4all VejleKolding2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrer søges

Slukefter Kro ApS

Vojens
Tømrer søges til Slukefter Kro Slukefter Kro er i rivende udvikling og vi renovere og bygge ud i stor stil, stillingen er en fast stilling hvor vi gerne ser dig som en vigtig del for mange år frem i tiden. Arbejdet forgår på Slukefter Kro, eller en ...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:28. januar 2019

Alsidig tømrer

Harreby tømrer

Rødding
For dig som søger nye udfordringer, og hvor ordenssans ogkvalitet er dine nøgleord, Så har vi det perfekte job til dig! Harreby tømrer er en tømrer virksomhed som hele tiden udvikler sig,arbejdsopgaverne bestræber sig på alt lige fra vedligehold af ...
Indrykket:20. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Er du klar på byggeprojekter i Sønderjyllands største by

JobTeam Esbjerg A/S

Esbjerg
Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området! Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:21. januar 2019

Tømrersvende søges til nybyggeri

SØGÅRD BYG A/S

Aabenraa
Vi søger hurtigst muligt tømrer snedkersvende til udførelse af tømrerarbejde på nybyggeri, hovedsageligt nye parcelhuse. Er du I faglært tømrere og har arbejdserfaring, er fagligt dygtige og leverer en god kvalitet, tilbydes varig ansættelse. Vi for...
Indrykket:12. januar 2019
Udløbsdato:5. februar 2019

Tømrer - Kolding

Work4all Vejle

Kolding
Tømrer - Vejle For vores kunde nær Vejle, søger vi en Tømrer til forskellige opgaver. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at ...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019