Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

tømrer søges hurtigst muligt til Greve

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Greve området.

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 

Det er et længerevarende job, med god løn!

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på 25 79 00 22 hverdage mellem 8-16 

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945809Phoenix-3609cb4012019-01-21T00:00:00tømrer søges hurtigst muligt til Greve

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Greve området.

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 

Det er et længerevarende job, med god løn!

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på 25 79 00 22 hverdage mellem 8-16 

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 

2019-02-25T15:52:49.963 Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Greve området. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Det er et længerevarende job, med god løn! For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på 25 79 00 22 hverdage mellem 8-16 Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk11Jobnet3609cb40100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-18T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGreve3440162CONNECTION VIKAR ApS11Håndværkerbyen 12670GreveDKDanmark0
jh@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset697157JobNet493382149338211000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3609cb40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3609cb40https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3609cb40&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3609cb40&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/11.jpgtømrer søges hurtigst muligt til Greve12007991Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service360259586Isabella Sommerjh@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark330133538Tømrer-/snedker til badeværelsesrenoveringBasic Just Jobs søger for kunde til fastansættelse i firma i Glostrup Stabil og kvalitetsbevidst tømrer- snedkersvend med erfaring i badeværelser søges hurtigst muligt til firma i Glostrup. Har du lyst til at lave badeværelser i et seriøst byggefirma i fremgang, som sætter kvaliteten og den faglige stolthed i højsædet, er du måske vores nye kollega. Vi tager personalepleje meget seriøst og tror på, at medarbejdere der har det godt også leverer et godt stykke arbejde. Du kommer til at indgå i et sjak team af 2-3 murere og en vvs-montør. Det er et krav, at du taler og forstår dansk og forstår dansk 100 for at kunne kommunikere med kollegaer og private kunder. Ansøgninger som ikke er på dansk, vil ikke blive besvaret. Du skal være serviceorienteret og kunne tale med alle typer private kunder. Du må meget gerne have bopæl i Københavnsområdet. Firmaet tilbyder fastansættelse, timeløn og firmabil. Kan du levere et stykke arbejde, som du ville lave det hos dig selv, så ring eller mail på 41168222 eller justjobs@mail.dk og angiv murer i Glostrup Angiv også gerne ønsket lønniveau. Samtaler afholdes løbende og jobbet besættes, når den rigtige er fundet.

Just Jobs søger for kunde til fastansættelse i firma i Glostrup

Stabil og kvalitetsbevidst tømrer-/snedkersvend med erfaring i badeværelser søges hurtigst muligt til firma i Glostrup.

Har du lyst til at lave badeværelser i et seriøst byggefirma i fremgang, som sætter kvaliteten og den faglige stolthed i højsædet, er du måske vores nye kollega. Vi tager personalepleje meget seriøst og tror på, at medarbejdere der har det godt også leverer et godt stykke arbejde.

Du kommer til at indgå i et sjak/team af 2-3 murere og en vvs-montør.

Det er et krav, at du taler og forstår dansk og forstår dansk 100 % for at kunne kommunikere med kollegaer og private kunder. Ansøgninger som ikke er på dansk, vil ikke blive besvaret.

Du skal være serviceorienteret og kunne tale med alle typer private kunder. Du må meget gerne have bopæl i Københavnsområdet.

Firmaet tilbyder fastansættelse, timeløn og firmabil. 

Kan du levere et stykke arbejde, som du ville lave det hos dig selv, så ring eller mail på 41168222 eller justjobs@mail.dk og angiv "murer i Glostrup" Angiv også gerne ønsket lønniveau.

Samtaler afholdes løbende og jobbet besættes, når den rigtige er fundet.

Just JobsLejre2019-12-11T00:00:002020-01-27T00:00:00
330161398Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaverRobot Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart. Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring. Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget. Du er velkommen til at sende en ansøgning på kontakt@lundgaard-ts.dk eller kontakte Jens Lundgaard på telefon 20 61 88 55 og høre nærmere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig - Målsætningen for Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- snedkerarbejde, tage, døre og vinduer, køkkener, forsikringsskader og totalentreprise. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget - www.lundgaard-ts.dk

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver

Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer – Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart.

Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring.

Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget.

Du er velkommen til at sende en ansøgning på kontakt@lundgaard-ts.dk eller kontakte Jens Lundgaard på telefon 20 61 88 55 og høre nærmere om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig -

Målsætningen for Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- & snedkerarbejde, tage, døre og vinduer, køkkener, forsikringsskader og totalentreprise.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget - www.lundgaard-ts.dk

SCANPEOPLE ApSTaastrup2020-01-21T00:00:002020-01-29T00:00:00
330159049To tømrersvende til fastansættelseRobot Personale-match søger, for kunde, to faglærte tømrersvende til fastansættelse i spændende virksomhed med grøn profil. Virksomheden er beliggende i Ølstykke, og har mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen. De er specialister og dagslysrådgivere indenfor VELUX-vinduer. Virksomheden sætter en ære i at levere god service og et godt stykke håndværk til deres kunder. Tæt dialog imellem kunden og virksomheden samt en fælles forståelse for, hvad der skal laves og hvordan slutresultatet skal ende ud, er essentielt for virksomheden. En af deres kerneværdier er trivsel blandt kollegaer og tryghed hos deres kunder. Dine arbejdsopgaver Virksomheden løser renoverings- og ombygningsopgaver for både private og erhvervskunder. Du vil få en spændende arbejdsdag med varierende opgaver indenfor tag, Velux vinduer, døre, forsikringsarbejde, demontering af inventar, gulv og etageadskillelse. Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 07:00-15:00 og fredag til kl. 14:30. Opgaverne vil primært være i Storkøbenhavn og Nordsjælland.Der vil blive stillet firmabil til rådighed. Ønskede personlige og faglige kompetencer Du er faglært tømrer med et par års erfaring Du har kørekort B Du går op i kvalitet og i at levere et solidt og godt stykke arbejde Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du service- og kundeminded Du er fleksibel mht. opgaver Du er mødestabil og arbejder effektivt Du taler og forstår dansk Vi tilbyder Spændende og varierende arbejdsopgaver indenfor tømrerfaget Selvstændigt arbejde og god omgangstone blandt kollegaer Firmabil stilles til rådighed God løn og ordnede forhold Pension og sundhedsforsikring Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen Søg stillingen i dag Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Ansøg her Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent,Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28, så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Personale-match søger, for kunde, to faglærte tømrersvende til fastansættelse i spændende virksomhed med grøn profil.

Virksomheden er beliggende i Ølstykke, og har mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen. De er specialister og dagslysrådgivere indenfor VELUX-vinduer. Virksomheden sætter en ære i at levere god service og et godt stykke håndværk til deres kunder. Tæt dialog imellem kunden og virksomheden samt en fælles forståelse for, hvad der skal laves og hvordan slutresultatet skal ende ud, er essentielt for virksomheden. En af deres kerneværdier er trivsel blandt kollegaer og tryghed hos deres kunder.

Dine arbejdsopgaver

Virksomheden løser renoverings- og ombygningsopgaver for både private og erhvervskunder. Du vil få en spændende arbejdsdag med varierende opgaver indenfor tag, Velux vinduer, døre, forsikringsarbejde, demontering af inventar, gulv og etageadskillelse.

Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 07:00-15:00 og fredag til kl. 14:30. Opgaverne vil primært være i Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Der vil blive stillet firmabil til rådighed.

Ønskede personlige og faglige kompetencer

 • Du er faglært tømrer med et par års erfaring
 • Du har kørekort B
 • Du går op i kvalitet og i at levere et solidt og godt stykke arbejde
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du service- og kundeminded
 • Du er fleksibel mht. opgaver
 • Du er mødestabil og arbejder effektivt
 • Du taler og forstår dansk

Vi tilbyder

 • Spændende og varierende arbejdsopgaver indenfor tømrerfaget
 • Selvstændigt arbejde og god omgangstone blandt kollegaer
 • Firmabil stilles til rådighed
 • God løn og ordnede forhold
 • Pension og sundhedsforsikring
 • Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen

Søg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet.

Ansøg her

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent,
Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28.

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28, så vi kan tilføje dig til jobkoden.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2020-01-16T00:00:002020-02-18T00:00:00
330149831VISIONHOUSE FACILITY søger tømrer/håndværkerRobot STILLINGEN Vi søger en Facility service medarbejder til vores koncern. Med base i vores lokaler på Lyskær 8, Herlev samt i vores afdeling på Islevdalvej 214, Rødovre, søger vi efter en M K der skal være med til at arbejde med koncernens ejendomsportefølje. DIN BAGGRUND Du har en håndværksmæssig baggrund, som gerne er tømrer, elektriker, maler, VVS er eller har lignende håndværksmæssig uddannelse. Af faglige kompetencer forventes: Erfaring fra lignende stilling Godt købmandskab Gode kommunikationsevner, da kan bruges til såvel lejere samt med dine kollegaer. Personlige kompetencer: Du er ansvarlig og vedholdende Du er selvkørende, og trives i et dynamisk og hektisk miljø Du udviser handlekraft, og får fulgt opgaverne helt til dørs Du er fleksibel både med hensyn til arbejdstider samt personlige egenskaber Har kørekort ARBEJDSOPGAVER Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige og varierende. Dine primære opgaver vil være: udførelse af håndværksmæssige opgaver på vores ejendomme være en af vores service tema, når vi istandsætter lejemål til nye lejere eller vedligeholder vores ejendomme generelt assistere og hjælpe vores servicemedarbejdere med grønne udenoms arealer, når dette er nødvendigt almindeligt forefaldet viceværtarbejde tilsyn med bygninger og installationer udføre flyttesyn og lave rapporter. VI TILBYDER Vi tilbyder et job på 37 timer mellem kl. 7-17 i en koncern i rivende udvikling. For den rette person vil du kunne præge både din dagligdag samt din personlige udvikling. Vi tilbyder en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer samt en resultatorienteret bonus. OM VISIONHOUSE VISIONHOUSE har siden 2001 investeret i små- og mellemstore virksomheder. Fra 2012 er fokus tillige rettet mod velbeliggende erhvervsejendomme og kontorhoteller. Vi har i dag 45.000 m2 fordelt på 16 ejendomme i Storkøbenhavn. Læs mere på www.visionhouse.dk. SEND EN ANSØGNING SAMT OPDATERET CV HURTIGST MULIGT TIL: job@visionhouse.dk, mrk. Ansøgningen håndværker til facility service

STILLINGEN

Vi søger en Facility service medarbejder til vores koncern. Med base i vores lokaler på Lyskær 8, Herlev samt i vores afdeling på Islevdalvej 214, Rødovre, søger vi efter en M/K der skal være med til at arbejde med koncernens ejendomsportefølje.  

DIN BAGGRUND

Du har en håndværksmæssig baggrund, som gerne er tømrer, elektriker, maler, VVS’er eller har lignende håndværksmæssig uddannelse.

Af faglige kompetencer forventes:

 • Erfaring fra lignende stilling
 • Godt købmandskab
 • Gode kommunikationsevner, da kan bruges til såvel lejere samt med dine kollegaer.

 

Personlige kompetencer:

 • Du er ansvarlig og vedholdende
 • Du er selvkørende, og trives i et dynamisk og hektisk miljø
 • Du udviser handlekraft, og får fulgt opgaverne helt til dørs
 • Du er fleksibel – både med hensyn til arbejdstider samt personlige egenskaber
 • Har kørekort 

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige og varierende. Dine primære opgaver vil være:

 • udførelse af håndværksmæssige opgaver på vores ejendomme
 • være en af vores service tema, når vi istandsætter lejemål til nye lejere eller vedligeholder vores ejendomme generelt
 • assistere og hjælpe vores servicemedarbejdere med grønne udenoms arealer, når dette er nødvendigt
 • almindeligt forefaldet viceværtarbejde
 • tilsyn med bygninger og installationer
 • udføre flyttesyn og lave rapporter.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et job på 37 timer mellem kl. 7-17 i en koncern i rivende udvikling. For den rette person vil du kunne præge både din dagligdag samt din personlige udvikling. Vi tilbyder en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer samt en resultatorienteret bonus.

OM VISIONHOUSE

VISIONHOUSE har siden 2001 investeret i små- og mellemstore virksomheder. Fra 2012 er fokus tillige rettet mod velbeliggende erhvervsejendomme og kontorhoteller. Vi har i dag 45.000 m2 fordelt på 16 ejendomme i Storkøbenhavn.

Læs mere på www.visionhouse.dk.

 

 

SEND EN ANSØGNING SAMT OPDATERET CV HURTIGST MULIGT TIL: job@visionhouse.dk, mrk. Ansøgningen ”håndværker til facility service”

 

 

 

 

ANKJER HOLDING ApSHerlev2020-01-06T00:00:002020-01-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrer-/snedker til badeværelsesrenovering

Just Jobs

Lejre
Just Jobs søger for kunde til fastansættelse i firma i Glostrup Stabil og kvalitetsbevidst tømrer- snedkersvend med erfaring i badeværelser søges hurtigst muligt til firma i Glostrup. Har du lyst til at lave badeværelser i et seriøst byggefirma i fr...
Indrykket:11. december 2019

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver

SCANPEOPLE ApS

Taastrup
Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og ...
Indrykket:21. januar 2020

To tømrersvende til fastansættelse

PERSONALE-MATCH ApS

Taastrup
Personale-match søger, for kunde, to faglærte tømrersvende til fastansættelse i spændende virksomhed med grøn profil. Virksomheden er beliggende i Ølstykke, og har mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen. De er specialister og dagslys...
Indrykket:16. januar 2020

VISIONHOUSE FACILITY søger tømrer/håndværker

ANKJER HOLDING ApS

Herlev
STILLINGEN Vi søger en Facility service medarbejder til vores koncern. Med base i vores lokaler på Lyskær 8, Herlev samt i vores afdeling på Islevdalvej 214, Rødovre, søger vi efter en M K der skal være med til at arbejde med koncernens ejendomsport...
Indrykket:6. januar 2020