Tømrer søges hurtigst muligt til Nordjylland

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige tømrer til projekter i Nordjylland

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

  

Det er længerevarende job, med god løn!

For mere information kontakt konsulent Camilla Borup på 22 57 76 23  hverdage mellem

8-16

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329941476Phoenix-f765da2112019-01-11T00:00:00Tømrer søges hurtigst muligt til Nordjylland

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige tømrer til projekter i Nordjylland

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

  

Det er længerevarende job, med god løn!

For mere information kontakt konsulent Camilla Borup på 22 57 76 23  hverdage mellem

8-16

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige tømrer til projekter i Nordjylland Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Det er længerevarende job, med god løn! For mere information kontakt konsulent Camilla Borup på 22 57 76 23 hverdage mellem 8-16 Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk11Jobnetf765da21100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3433917CONNECTION VIKAR ApS11Vandmanden 149200Aalborg SVDKDanmark0
jh@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset693166JobNet492985049298501000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f765da21https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f765da21https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f765da21&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f765da21&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgSom Tømrer hos CONNECTION VIKAR ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009921Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service360060218Camilla Borupjh@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark329952943Tømrersvend søges til velrennomeret firma nær AalborgRobot Tømrersvend søges til velrenommeret firma tæt på Aalborg Er du til en hverdag med fart på og masser af faglige udfordringer? Er du uddannet tømrersvend og har lyst til at prøve noget nyt? Vi er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der nu søger en ny kollega. Vi lægger gulve og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper og istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager og udestuer. Vi er en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som både er moderne og samtidig traditionel. Din profil: Du kan bevare overblikket, selvom du har mange bolde i luften Du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og fagligt dygtig Du har lyst til at udvikle dig i en traditionsrig virksomhed med kompetente kollegaer og god værksteds- humor Du behersker dansk i skrift og tale Du starter dagen med et smil og er altid klar til nye udfordringer Vi tilbyder: En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Hertil kommer pension. Et job, hvor der er kort fra tanke til handling Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone Højt humør og højt til loftet Hviid Larsen ApS står for rekrutteringen. Vil du høre mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringspartner Randi Lyngesen på 23 86 15 55. Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Tømrersvend søges til velrenommeret firma tæt på Aalborg

Er du til en hverdag med fart på og masser af faglige udfordringer? Er du uddannet tømrersvend og har lyst til at prøve noget nyt?

Vi er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der nu søger en ny kollega.

Vi lægger gulve og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper og istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager og udestuer.

Vi er en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som både er moderne og samtidig traditionel.

Din profil:

· Du kan bevare overblikket, selvom du har mange bolde i luften

· Du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og fagligt dygtig

· Du har lyst til at udvikle dig i en traditionsrig virksomhed med kompetente kollegaer og god værksteds-

humor

· Du behersker dansk i skrift og tale

· Du starter dagen med et smil og er altid klar til nye udfordringer

Vi tilbyder:

· En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Hertil kommer pension.

· Et job, hvor der er kort fra tanke til handling

· Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne

· Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone

· Højt humør og højt til loftet

Hviid & Larsen ApS står for rekrutteringen. Vil du høre mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringspartner Randi Lyngesen på 23 86 15 55.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Hviid & LarsenAalborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329951582tømrer søges hurtigst muligt til Aalborg!Robot Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Aalborg området. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Du skal selvstændigt kører rundt og lave huse. Det er længerevarende job med mulighed for fastansættelse. God løn. For mere information kontakt konsulent Camilla Borup på 22 57 76 23 hverdage mellem 8-16 Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Aalborg området.

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 Du skal selvstændigt kører rundt og lave huse.

Det er længerevarende job med mulighed for fastansættelse. God løn.

For mere information kontakt konsulent Camilla Borup på 22 57 76 23 hverdage mellem

8-16 

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 

CONNECTION VIKAR ApSKlarup2019-01-30T00:00:002019-03-27T00:00:00
329955975Tømrer - BETONELEMENT, HobroRobot Til vores fabrik i Hobro, hvor vi bl.a. producerer søjler, bjælker tagplader mm. til mange typer af byggerier, søger vi en dygtig tømrer. Arbejdsopgaver Som tømrer skal du i samarbejde med de øvrige medarbejdere være med til at få dagens produktion gennemført. Du vil indgå i et team af 5 tømrere, hvis opgave er at opstille støbeforme og lave de nødvendige udsparinger form dele på vores tømrerværksted. Mødetid er 6.00 - 14.15. Vi forventer, at du er: Mødestabil Positiv og har et godt humør Fleksibel og ansvarsbevidst Samarbejdsvillig Omhyggelig og kvalitetsbevidst Har god tegningsforståelse Kan arbejde selvstændigt og planlægge din dag Du bliver oplært i jobbet af erfarne og hjælpsomme arbejdskollegaer. Vi vægter høj kvalitet i arbejdet samt et godt arbejdsmiljø - godt humør er naturligt for os Ansøgning Hvis det har fanget din interesse, skal du sende din ansøgning til via dette link www.crhconcrete.dk jobs . Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte formand Søren Maagard Nielsen på tlf. 7637 7438.

Til vores fabrik i Hobro, hvor vi bl.a. producerer søjler, bjælker tagplader mm. til mange typer af byggerier, søger vi en dygtig tømrer.

Arbejdsopgaver

Som tømrer skal du i samarbejde med de øvrige medarbejdere være med til at få dagens produktion gennemført. Du vil indgå i et team af 5 tømrere, hvis opgave er at opstille støbeforme og lave de nødvendige udsparinger/form dele på vores tømrerværksted. Mødetid er 6.00 - 14.15.

Vi forventer, at du er:

  • Mødestabil 
  • Positiv og har et godt humør
  • Fleksibel og ansvarsbevidst
  • Samarbejdsvillig
  • Omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Har god tegningsforståelse
  • Kan arbejde selvstændigt og planlægge din dag

Du bliver oplært i jobbet af erfarne og hjælpsomme arbejdskollegaer. Vi vægter høj kvalitet i arbejdet samt et godt arbejdsmiljø - godt humør er naturligt for os

Ansøgning

Hvis det har fanget din interesse, skal du sende din ansøgning til via dette link www.crhconcrete.dk/jobs/.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte formand Søren Maagard Nielsen på tlf. 7637 7438.

CRH Concrete A/SHobro2019-02-06T00:00:002019-03-06T00:00:00
329931015Tømrer søges til absolut toplønRobot Vi søger nogle af Danmarks dygtigste og mest effektive tømrere til opførelse af luksusfritidshuse. Vi stiller varebil med komplet værktøjssæt til rådighed. Vi forudsætter og forlanger, at du kan udføre kvalitetshåndværk med høj finish - og at du selvstændigt kan planlægge din dag. Varigt arbejde kan påregnes. Mulighed for rejseaktivitet, hvis dette ønskes. Er du den rette kan du opnå en særdeles god indtjening, da husene opføres til en fast, høj akkordpris. Ring på telefon 40404980 eller 98927666 ved spørgsmål. Send ansøgning til mail: arne@sonnehuse.dk

Vi søger nogle af Danmarks dygtigste og mest effektive tømrere til opførelse af luksusfritidshuse.

Vi stiller varebil med komplet værktøjssæt til rådighed. Vi forudsætter og forlanger, at du kan udføre kvalitetshåndværk med høj finish - og at du selvstændigt kan planlægge din dag.
Varigt arbejde kan påregnes. Mulighed for rejseaktivitet, hvis dette ønskes.

Er du den rette kan du opnå en særdeles god indtjening, da husene opføres til en fast, høj akkordpris.

Ring på telefon 40404980 eller 98927666 ved spørgsmål.

Send ansøgning til mail: arne@sonnehuse.dk

Sonne Huse A/SHjørring2019-02-13T00:00:002019-02-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrersvend søges til velrennomeret firma nær Aalborg

Hviid & Larsen

Aalborg
Tømrersvend søges til velrenommeret firma tæt på Aalborg Er du til en hverdag med fart på og masser af faglige udfordringer? Er du uddannet tømrersvend og har lyst til at prøve noget nyt? Vi er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der nu søger...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

tømrer søges hurtigst muligt til Aalborg!

CONNECTION VIKAR ApS

Klarup
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Aalborg området. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbe...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:27. marts 2019

Tømrer - BETONELEMENT, Hobro

CRH Concrete A/S

Hobro
Til vores fabrik i Hobro, hvor vi bl.a. producerer søjler, bjælker tagplader mm. til mange typer af byggerier, søger vi en dygtig tømrer. Arbejdsopgaver Som tømrer skal du i samarbejde med de øvrige medarbejdere være med til at få dagens produktion ...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Tømrer søges til absolut topløn

Sonne Huse A/S

Hjørring
Vi søger nogle af Danmarks dygtigste og mest effektive tømrere til opførelse af luksusfritidshuse. Vi stiller varebil med komplet værktøjssæt til rådighed. Vi forudsætter og forlanger, at du kan udføre kvalitetshåndværk med høj finish - og at du sel...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019