Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer søges hurtigst muligt til projekter i Århus, Randers og Skanderborg.

Tømrer søges til projekter fra Randers til Skanderborg.

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 

Send din ansøgning samt CV til: ln@connectionvikar.dk 

eller

Kontakt konsulent Camilla Borup hverdage mellem 8-16 på tlf.: 22 57 76 23


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329726641Phoenix-5ecd9a6612017-12-13T19:03:53.380Tømrer søges hurtigst muligt til projekter i Århus, Randers og Skanderborg.

Tømrer søges til projekter fra Randers til Skanderborg.

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 

Send din ansøgning samt CV til: ln@connectionvikar.dk 

eller

Kontakt konsulent Camilla Borup hverdage mellem 8-16 på tlf.: 22 57 76 23

2018-01-31T23:04:03.110 Tømrer søges til projekter fra Randers til Skanderborg. Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Send din ansøgning samt CV til: ln@connectionvikar.dk eller Kontakt konsulent Camilla Borup hverdage mellem 8-16 på tlf.: 22 57 76 2311Jobnet5ecd9a66100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-07T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3048193CONNECTION VIKAR ApS11Vandmanden 148000Århus CDKDanmarkORS/blank.png1
ln@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent500375JobNet47131231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecd9a66https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecd9a66https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecd9a66&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecd9a66&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgBrænder du for at blive Tømrer?12007991Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service351700294ln@connectionvikar.dkln@connectionvikar.dkDKDanmarkDKDanmark329914704Tømrere til ÅrhusRobot TeamVikaren Byg og anlæg søger tømrersvende til vores kunder i Århus området. Vores kunder har lige nu travlt og har derfor brug for tømrer der vil arbejde som vikarer. Vi har opgaver med tilbygninger, reperation af tage, isætning af vinduer og døre samt forefaldende spjæld opgaver. Vi forventer: Du er faglært tømrer Har egen bil Fleksibel med arbejdsopgaver og indstillet på at arbejde som vikar Du tilbydes: God løn efter kvalifikationer Fleksible ansættelser Ordnede forhold Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe 7227 7660 og spørge efter Byg og Anlæg. Lyder ovenstående som noget for dig og vil du videre? Så send s din ansøning hurtigst muligt. Ansøgningerne behandles løbende og vi indkalder til samtale ligeledes TeamVikaren er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og DI - din garanti som vikar TeamVikaren servicerer kunder og vikarer fra 15 kontorer i hele Danmark TeamVikaren har døgnåbent, hele året

TeamVikaren Byg og anlæg søger tømrersvende til vores kunder i Århus området.

Vores kunder har lige nu travlt og har derfor brug for tømrer der vil arbejde som vikarer. Vi har opgaver med tilbygninger, reperation af tage, isætning af vinduer og døre samt forefaldende spjæld opgaver.

Vi forventer:

 • Du er faglært tømrer
 • Har egen bil
 • Fleksibel med arbejdsopgaver og indstillet på at arbejde som vikar

Du tilbydes:

 • God løn efter kvalifikationer
 • Fleksible ansættelser
 • Ordnede forhold

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe 7227 7660 og spørge efter Byg og Anlæg.

Lyder ovenstående som noget for dig og vil du videre? Så send s din ansøning hurtigst muligt.

Ansøgningerne behandles løbende og vi indkalder til samtale ligeledes

 • TeamVikaren er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og DI - din garanti som vikar
 • TeamVikaren servicerer kunder og vikarer fra 15 kontorer i hele Danmark
 • TeamVikaren har døgnåbent, hele året

TeamVikarenAarhus2018-11-19T00:00:002018-12-19T00:00:00
329922710Tømrere til spjæld og serviceRobot Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte. Du vil hovedsageligt komme til at køre på Djursland, Kronjylland og området mod Viborg. Så hvis du er bosat i disse områder, vil det være at foretrække.Vigtige personlige kvalifikationer: - Stabilitet- God til at samarbejde - Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø- God forståelse for kundeservice og -pleje- Er god til at optimere og strukturere arbejdet- God til at arbejde selvstændigt- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet- Bor i det østjyske områdeVi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold.Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rafn Tømrer- og Snedker ApS på telefon 20 83 25 25 eller på mail job@rafn-tomrer.dk og send kun din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte.

Du vil hovedsageligt komme til at køre på Djursland, Kronjylland og området mod Viborg. Så hvis du er bosat i disse områder, vil det være at foretrække.

Vigtige personlige kvalifikationer:
- Stabilitet
- God til at samarbejde
- Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø
- God forståelse for kundeservice og -pleje
- Er god til at optimere og strukturere arbejdet
- God til at arbejde selvstændigt
- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
- Bor i det østjyske område

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rafn Tømrer- og Snedker ApS på telefon 20 83 25 25 eller på mail job@rafn-tomrer.dk og send kun din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

Rafn Tømrer- & Snedker ApSAarhus2018-12-04T00:00:002018-12-31T00:00:00
329925913fritidsjob - HandymanRobot Handyhand søger hjælpsomme handymænd Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at du har en håndværkeruddannelse, men forventer at du har skruet hænderne rigtigt på. Handyhand Handyhand.dk er Danmarks største formidler af små og mellemstore opgaver. Vi har lige nu omkring 350 åbne opgaver, som vores handyhandere kan byde på. Opgaverne er alle inden for forskellige kategorier, som tømrer, elektriker, VVS og handyman opgaver. Når du har vundet et bud, på en relevant opgave i dit område, kan i selv aftale hvornår opgaven skal udføres. Fleksibelt Som handyhander får du mulighed for at byde på de opgaver som du synes er spændende, og kan planlægge dem så de passer i din tidsplan. Det er meget fleksibelt og giver dig muligheden for at tjene gode penge.RelevantVed at blive en af vores handyhandere, får du muligheden for at tage de opgaver du har lyst til. Handyhand giver dig også muligheden for at skabe dig et unikt CV, til fremtidig jobsøgning.FremtidsmulighederSom handyhander, bliver du en del af den nye udvikling i samfundet, hvor flere og flere bliver freelancere. Platformen er både god til at supplere andre job, men er også god til hvis du går og overvejer at blive selvstændig. Sådan gør du Hvis du synes dette lyder som et spændende job, kan du begynde jobbet som handyhander i dag. Du skal bare oprette dig på dette link https: handyhand.dk konto opret

Handyhand søger hjælpsomme handymænd


Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at du har en håndværkeruddannelse, men forventer at du har skruet hænderne rigtigt på.  

 

Handyhand

Handyhand.dk er Danmarks største formidler af små og mellemstore opgaver. Vi har lige nu omkring 350 åbne opgaver, som vores handyhandere kan byde på. Opgaverne er alle inden for forskellige kategorier, som tømrer, elektriker, VVS og handyman opgaver. Når du har vundet et bud, på en relevant opgave i dit område, kan i selv aftale hvornår opgaven skal udføres.

Fleksibelt

Som handyhander får du mulighed for at byde på de opgaver som du synes er spændende, og kan planlægge dem så de passer i din tidsplan. Det er meget fleksibelt og giver dig muligheden for at tjene gode penge.

Relevant
Ved at blive en af vores handyhandere, får du muligheden for at tage de opgaver du har lyst til. Handyhand giver dig også muligheden for at skabe dig et unikt CV, til fremtidig jobsøgning.

Fremtidsmuligheder
Som handyhander, bliver du en del af den nye udvikling i samfundet, hvor flere og flere bliver freelancere. Platformen er både god til at supplere andre job, men er også god til hvis du går og overvejer at blive selvstændig.  

Sådan gør du

Hvis du synes dette lyder som et spændende job, kan du begynde jobbet som handyhander i dag. Du skal bare oprette dig på dette link https://handyhand.dk/konto/opret 
   

HEYMATE ApSAarhus2018-12-11T00:00:002019-02-05T00:00:00
329928151Tømrersvende søges til Aarhus områdetRobot Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og mindre opgaver samt hovedentrepriser. Arbejdsopgaver: • Kontorbyggeri • Gulvarbejde • Døre og vinduer • Tagarbejde • Tilbygninger Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi søger til stillingen. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det vil være forventeligt at du kan ovenstående opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp af opgaver. Vi forventer: • Du er udlært tømrersvend • Gerne du har erhvervserfaring dog ikke et krav • Du kan arbejde selvstændigt og i teams • Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm. Vi tilbyder: • Løn efter kvalifikationer • Gode arbejdsforhold og god trivsel • Gode kolleger • Fast stilling • En selvstændig og fleksibel hverdag Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget Klik på ANSØG knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper Hardrup på tlf. 45 40 11 26 70. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler. ________________________________________________________________________________ Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder

Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og mindre opgaver samt hovedentrepriser.

Arbejdsopgaver:
• Kontorbyggeri
• Gulvarbejde
• Døre og vinduer
• Tagarbejde
• Tilbygninger

Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi søger til stillingen. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det vil være forventeligt at du kan ovenstående opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp af opgaver.

Vi forventer:
• Du er udlært tømrersvend
• Gerne du har erhvervserfaring – dog ikke et krav
• Du kan arbejde selvstændigt og i teams
• Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver

Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm.

Vi tilbyder:
• Løn efter kvalifikationer
• Gode arbejdsforhold og god trivsel
• Gode kolleger
• Fast stilling
• En selvstændig og fleksibel hverdag

Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget – Klik på ANSØG knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper Hardrup på tlf. +45 40 11 26 70.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

________________________________________________________________________________
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
3299234872 tømrersvendeRobot SEM Byg søger 2 tømrersvende hovedsagelig til vores egne bæredygtige byggerier. Din baggrund: Udlært tømrer med en god portion erfaring. Krav: Kørekort B. Straffeattest skal fremvises Opgaver: Nybyggeri Renovering istandsættelse Ligge soltag Du kan forvente: Spændende opgaver med STORT ansvar og selvstændighed Godt arbejdsmiljø Løn 185 kr. pr. time pension At du oplever nye udfordringer Du vil udvikle dig, specielt indenfor bæredygtigt byggeri. Om virksomheden kan vi fortælle: SEM Byg er en del af O.P. Anlæg ApS, SEM Byg beskæftiger sig med at udvikle og bygge bæredygtige byggerier. Virksomheden er i konstant udvikling og udover vores Cirkelhus projekt er præcertificeret til en guldmedalje ifølge DGNB bygge standarden, er virksomheden ligeledes i år blevet kåret som gazelle virksomhed 2018. Ansøgning, cv samt referencer sendes skriftligt til ib@sembyg.dk Har du spørgsmål til er meget velkommen til at kontakte Ib på tlf. 42507460

SEM Byg søger 2 tømrersvende hovedsagelig til vores egne bæredygtige byggerier.

Din baggrund: Udlært tømrer med en god portion erfaring.

Krav: Kørekort B.

Straffeattest skal fremvises

Opgaver:

 • Nybyggeri
 • Renovering
 • istandsættelse
 • Ligge soltag

Du kan forvente:

 • Spændende opgaver med STORT ansvar og selvstændighed
 • Godt arbejdsmiljø
 • Løn 185 kr. pr. time + pension
 • At du oplever nye udfordringer
 • Du vil udvikle dig, specielt indenfor bæredygtigt byggeri.

Om virksomheden kan vi fortælle:

SEM Byg er en del af O.P. Anlæg ApS, SEM Byg beskæftiger sig med at udvikle og bygge bæredygtige byggerier. Virksomheden er i konstant udvikling og udover vores Cirkelhus projekt er præcertificeret til en guldmedalje ifølge DGNB bygge standarden, er virksomheden ligeledes i år blevet kåret som gazelle virksomhed 2018.

Ansøgning, cv samt referencer sendes skriftligt til ib@sembyg.dk

Har du spørgsmål til er meget velkommen til at kontakte Ib på tlf. 42507460

O.P. ANLÆG ApSFavrskov2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrere til Århus

TeamVikaren

Aarhus
TeamVikaren Byg og anlæg søger tømrersvende til vores kunder i Århus området. Vores kunder har lige nu travlt og har derfor brug for tømrer der vil arbejde som vikarer. Vi har opgaver med tilbygninger, reperation af tage, isætning af vinduer og døre...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:19. december 2018

Tømrere til spjæld og service

Rafn Tømrer- & Snedker ApS

Aarhus
Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver. Det vil være en ford...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:31. december 2018

fritidsjob - Handyman

HEYMATE ApS

Aarhus
Handyhand søger hjælpsomme handymænd Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:5. februar 2019

Tømrersvende søges til Aarhus området

RANDSTAD A/S

Aarhus
Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og ...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

2 tømrersvende

O.P. ANLÆG ApS

Favrskov
SEM Byg søger 2 tømrersvende hovedsagelig til vores egne bæredygtige byggerier. Din baggrund: Udlært tømrer med en god portion erfaring. Krav: Kørekort B. Straffeattest skal fremvises Opgaver: Nybyggeri Renovering istandsættelse Ligge soltag Du kan ...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019