Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer til afvekslende opgaver

Roesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.
Vi forventer:

 • Stabil personlighed
 • Fokus på godt håndværk
 • Forståelse for kundeservice
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
 • Bor i Midtjylland
 • Forståelse for gensidig tillid og respekt
 • Villig til udeliggende arbejde i perioder
 • God til at lære fra dig
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dk
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329773715Phoenix-fd70124c12018-03-13T13:02:13.543Tømrer til afvekslende opgaverRoesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.
Vi forventer:
 • Stabil personlighed
 • Fokus på godt håndværk
 • Forståelse for kundeservice
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
 • Bor i Midtjylland
 • Forståelse for gensidig tillid og respekt
 • Villig til udeliggende arbejde i perioder
 • God til at lære fra dig
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dk
 
2018-05-12T00:50:35.417 Roesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.Vi forventer:Stabil personlighedFokus på godt håndværkForståelse for kundeserviceKan arbejde selvstændigt og i teamsGår op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitetBor i MidtjyllandForståelse for gensidig tillid og respektVillig til udeliggende arbejde i perioderGod til at lære fra dig Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dkroesgaardbyg.brandero.com3973330Phoenixfd70124c101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandLemvig3133367Roesgaard Byg ApS11Trabjerggårdvej 207620LemvigDKDanmarkORS/fd70124c_logo.jpegORS/Small/fd70124c_logo.jpeg156.547921008.45145100
info@roesgaardbyg.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent536704PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgSom Tømrer hos Roesgaard Byg ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service21Bygge og anlæg28Industri353662490info@roesgaardbyg.dkinfo@roesgaardbyg.dkDKDanmarkDKDanmark329936243Faglært tømrerRobot Vi opruster! Inden vi får set os om, er vi kommet på den rigtige side af kalenderen, og det bliver tid til renovationer, nybyg mm. Derfor søger vi, allerede nu, tømrer til besættelse af stilling, så snart ordren falder. Arbejdsopgaverne vil variere alt efter ordre.Det kan være: spjældarbejde nybyg renovering tagarbejde projekt Vi forventer, du er mødestabil. er faglig stolt er mødestabil besidder et godt overblik og en god praktisk sans. Løn efter overenskomst samt evt. kompetencer. Giv os et ring eller skriv - vi glæder os til at høre fra dig! Vi arbejder for dig!

Vi opruster!

Inden vi får set os om, er vi kommet på den rigtige side af kalenderen, og det bliver tid til renovationer, nybyg mm.

Derfor søger vi, allerede nu, tømrer til besættelse af stilling, så snart ordren falder.

Arbejdsopgaverne vil variere alt efter ordre.
Det kan være:

 • spjældarbejde
 • nybyg
 • renovering
 • tagarbejde
 • projekt

Vi forventer, du;

 • er mødestabil.
 • er faglig stolt
 • er mødestabil
 • besidder et godt overblik og en god praktisk sans.

Løn efter overenskomst samt evt. kompetencer.

Giv os et ring eller skriv - vi glæder os til at høre fra dig!

 

"Vi arbejder for dig!"

JobTeamByg Holstebro v/Klaus Kocemba KnudsenHolstebro2019-02-20T00:00:002019-03-05T00:00:00
329963410Tømrere søges til nybyggeriRobot For vores kunde i Ikast-området søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til jobs med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at bopæl er i det midtjyske område. Der køres i firmabil til projektet byggepladserne som primært er i Stor-Århus. Der er tale om projektarbejde nybyggeri. Der arbejdes på projektet hele foråret 2019 og der forventes yderligere projekter i efteråret 2019. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og at du kan arbejde selvstændigt. Start: Hurtigst muligt. Du skal tale og forstå dansk. Løn: efter aftale overenskomst. Arbejdstid: Der arbejdes mandag-torsdag med 37 timer. Varighed: Forventet fastansættelse efter en nærmere aftalt periode eller fra start. Er du interesseret i jobbet så send dit CV på mail til Personalekonsulent Tanja Hvid på mail tanja@aktivpersonale.dk Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http: www.aktivpersonale.dk .

For vores kunde i Ikast-området søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til jobs med start hurtigst muligt.

Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at bopæl er i det midtjyske område.

Der køres i firmabil til projektet/byggepladserne som primært er i Stor-Århus.

Der er tale om projektarbejde/nybyggeri.

Der arbejdes på projektet hele foråret 2019 og der forventes yderligere projekter i efteråret 2019.

Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og at du kan arbejde selvstændigt.

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale og forstå dansk.

Løn: efter aftale/overenskomst.

Arbejdstid:  Der arbejdes mandag-torsdag med 37 timer.

Varighed: Forventet fastansættelse efter en nærmere aftalt periode eller fra start.

Er du interesseret i jobbet så send dit CV på mail til Personalekonsulent Tanja Hvid på mail tanja@aktivpersonale.dk

Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http://www.aktivpersonale.dk/.

AKTIVPERSONALE A/SSunds2019-02-20T00:00:002019-03-15T00:00:00
329963404Tømrere søges til start hurtigst muligtRobot For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, samt bopæl i fornuftig afstand af Herning og Ikast. Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og spjældopgaver. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer. Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Løn: Efter kvalifikationer Arbejdstid: 4-dages arbejdsuge, mandag-torsdag Der er tale om job med et langvarigt og fast forløb med mulighed for fast job for de rette. Er du interesseret og er tømrer, så ring på 96106070 eller send dit CV til Kunde Personalekonsulent Tanja Hvid på mail tanja@aktivpersonale.dk Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http: www.aktivpersonale.dk .

For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt.

Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, samt bopæl i fornuftig afstand af Herning og Ikast.

Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og spjældopgaver.

Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer. 

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Løn: Efter kvalifikationer

Arbejdstid: 4-dages arbejdsuge, mandag-torsdag

Der er tale om job med et langvarigt og fast forløb med mulighed for fast job for de rette.

Er du interesseret og er tømrer, så ring på 96106070 eller send dit CV til Kunde & Personalekonsulent Tanja Hvid på mail tanja@aktivpersonale.dk

Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http://www.aktivpersonale.dk/.

AKTIVPERSONALE A/SHolstebro2019-02-20T00:00:002019-03-15T00:00:00
329961112Tømrer/bygningssnedkerRobot Dine væsentlige arbejdsopgaver bliver: - Daglig kontakt med vores kunder - Montering af køkken og bad samt skydedørsgarderobe - Montering af vinduer og dører - Almindeligt tømrerarbejde spjældarbejde, lofter, vægge, gulve, viceværtfunktioner Vi forventer at du: - skal kunne lide at arbejde selvstændigt alene - har kontakt med vores underentreprenører, lave aftaler mm - har godt humør og let ved at arbejde med flere forskellige faggrupper du er vores ansigt udadtil - har dine håndværkskvaliteter i top - kan lide, at dine arbejdsdage ikke er ens - har bestået svendeprøve som tømrer bygningssnedker - har kørekort, trailerkørekort er en fordel - kan tiltræde hurtigst muligt Vi tilbyder: - Et selvstændigt og varigt job - Fleksible arbejdstider - efter nærmere aftale - Ansættelse hurtigst muligt - Ugentlig arbejdstid - fuldtid (37 timer) - Løn efter kvalifikationer, servicebil stilles til rådighed - Sundhedsordning Du kan få yderligere oplysninger ved Erik Hedevang på tlf. 40253330. Ansøgning sendes på mail til heva@heva.dk. Ansøgninger bliver løbende vurderet. HEVA har butik og værksted på Teglvænget 107E i Herning Læse mere på www.heva.dk

 Dine væsentlige arbejdsopgaver bliver:

- Daglig kontakt med vores kunder

- Montering af køkken og bad samt skydedørsgarderobe

- Montering af vinduer og dører

- Almindeligt tømrerarbejde / spjældarbejde, lofter, vægge, gulve, viceværtfunktioner

 

Vi forventer at du:

- skal kunne lide at arbejde selvstændigt/alene

- har kontakt med vores underentreprenører, lave aftaler mm

- har godt humør og let ved at arbejde med flere forskellige faggrupper – du er vores ansigt udadtil

- har dine håndværkskvaliteter i top

- kan lide, at dine arbejdsdage ikke er ens

- har bestået svendeprøve som tømrer/bygningssnedker

- har kørekort, trailerkørekort er en fordel

- kan tiltræde hurtigst muligt

 

Vi tilbyder:

- Et selvstændigt og varigt job

- Fleksible arbejdstider - efter nærmere aftale

- Ansættelse hurtigst muligt

- Ugentlig arbejdstid - fuldtid (37 timer)

- Løn efter kvalifikationer, servicebil stilles til rådighed

- Sundhedsordning

 

Du kan få yderligere oplysninger ved Erik Hedevang på tlf. 40253330.

Ansøgning sendes på mail til heva@heva.dk. Ansøgninger bliver løbende vurderet.

HEVA har butik og værksted på Teglvænget 107E i Herning

Læse mere på www.heva.dk

ERIK HEDEVANGHerning2019-02-15T00:00:002019-04-11T00:00:00
329939678Tømrere eller tillærte tømrere til industri søges til start hurtigst muligtRobot For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job på fabrik med faste tider og lidt mindre fysisk krævende end som bygningstømrer Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag Er du interesseret og er tømrer eller tillært tømrer, så ring på 97102010 eller send dit CV til indehaver judi@aktivpersonale.dk Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, vil vi ikke kunne tilbyde dig dette job. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http: www.aktivpersonale.dk .

For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt.

Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job på fabrik med faste tider og lidt mindre fysisk krævende end som bygningstømrer 

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag

Er du interesseret og er tømrer eller tillært tømrer, så ring på 97102010 eller send dit CV til indehaver judi@aktivpersonale.dk

Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, vil vi ikke kunne tilbyde dig dette job. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http://www.aktivpersonale.dk/.

AktivPersonale A/SHerning2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært tømrer

JobTeamByg Holstebro v/Klaus Kocemba Knudsen

Holstebro
Vi opruster! Inden vi får set os om, er vi kommet på den rigtige side af kalenderen, og det bliver tid til renovationer, nybyg mm. Derfor søger vi, allerede nu, tømrer til besættelse af stilling, så snart ordren falder. Arbejdsopgaverne vil variere ...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Tømrere søges til nybyggeri

AKTIVPERSONALE A/S

Sunds
For vores kunde i Ikast-området søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til jobs med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at bopæl er i det midtjyske område. Der køres i firmabil til ...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Tømrere søges til start hurtigst muligt

AKTIVPERSONALE A/S

Holstebro
For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, samt bopæl i fornuftig afstand af Herning og Ikast. Arbejdsopgaverne er...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Tømrer/bygningssnedker

ERIK HEDEVANG

Herning
Dine væsentlige arbejdsopgaver bliver: - Daglig kontakt med vores kunder - Montering af køkken og bad samt skydedørsgarderobe - Montering af vinduer og dører - Almindeligt tømrerarbejde spjældarbejde, lofter, vægge, gulve, viceværtfunktioner Vi forv...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:11. april 2019

Tømrere eller tillærte tømrere til industri søges til start hurtigst muligt

AktivPersonale A/S

Herning
For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job på fabrik med faste t...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019