Tømrer til ny byg

Vi søger 2 erfarne tømrer til ny byg.
VEM Byg høre til i Holstebro, og vi dækker det meste af midt og Vestjylland. 
Vi løser alle opgaver inden for Tømrer, Mure samt entreprenør. 

Som tømrer i VEM Byg, vil i blive en del at et ungt team på ca. 30 tømrer. 

Du kan forvente af os:
Frihed under ansvar. 
God løn. 
Overenskomst med dansk byggeri
Firmabil med hjem. 
Det nyeste grej. 
 

Vi forventer:
Du er mødestabil
Du har erfaring inden for ny byg
Du er fleksibel. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080414Phoenix-0353b63e12019-08-29T00:00:00Tømrer til ny byg

Vi søger 2 erfarne tømrer til ny byg.
VEM Byg høre til i Holstebro, og vi dækker det meste af midt og Vestjylland. 
Vi løser alle opgaver inden for Tømrer, Mure samt entreprenør. 

Som tømrer i VEM Byg, vil i blive en del at et ungt team på ca. 30 tømrer. 

Du kan forvente af os:
Frihed under ansvar. 
God løn. 
Overenskomst med dansk byggeri
Firmabil med hjem. 
Det nyeste grej. 
 

Vi forventer:
Du er mødestabil
Du har erfaring inden for ny byg
Du er fleksibel. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi søger 2 erfarne tømrer til ny byg. VEM Byg høre til i Holstebro, og vi dækker det meste af midt og Vestjylland. Vi løser alle opgaver inden for Tømrer, Mure samt entreprenør. Som tømrer i VEM Byg, vil i blive en del at et ungt team på ca. 30 tømrer. Du kan forvente af os: Frihed under ansvar. God løn. Overenskomst med dansk byggeri Firmabil med hjem. Det nyeste grej. Vi forventer: Du er mødestabil Du har erfaring inden for ny byg Du er fleksibel. Vi ser frem til at høre fra dig.11jobnet0353b63e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebro3596212VEM Byg Aps11Dellerupvej 37500HolstebroDKDanmark0
simon@vembyg.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent813683JobNet5035564503556410027-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0353b63ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0353b63ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0353b63e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0353b63e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/4.jpgTømrer til ny byg169811311Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service362482758simon@vembyg.dksimon@vembyg.dkDanmarkDanmark330092451TømrerRobot Tømrer til flere spændende opgaver søges Er du tømrer? Så er det måske dig, vi mangler. Aktuelt har vi jobs i: Herning - renovation af eksisterende bygninger med gips og udvendig stålfacade. Ringkøbing - Nybyg 3 2 plans huse, herunder træskelet Thyborøn - Nybyg af større bygning. Akurat søger dygtige, effektive og erfarne tømrere. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du har praktisk erfaring. Arbejdsopgaverne er varierende, så du skal være forberedt på at arbejde med såvel nybyggeri som med renovering eller vedligeholdelse. Arbejdsopgaver: Nyggeri Vinduer døre Gibs Vægge lofter Tagarbejde Faglige kompetencer: Har en håndværksmæssig baggrund med praktisk erfaring, gerne som faglært tømrer Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst Du har respekt for tømrerfaget og dit arbejde Personlige egenskaber: Omgængelig og fleksibel Er stabil, engageret og mødestabil Du er en teamplayer Taler og skriver dansk Du kan fremvise straffeattest Kørekort: B(Almindelig bil) Kontakt os for nærmere information på tlf. 96411111 Vi vurderer og indkalder løbende kandidater til samtaler, så tøv ikke med at oprette din profil herunder. Husk at vedhæfte dit CV og ansøgning. Såfremt du matcher den profil vi søger, vil du blive indkaldt til en samtale på vores kontor i Holstebro.

Tømrer til flere spændende opgaver søges

Er du tømrer? Så er det måske dig, vi mangler.

Aktuelt har vi jobs i:

Herning - renovation af eksisterende bygninger med gips og udvendig stålfacade.

Ringkøbing - Nybyg 3 + 2 plans huse, herunder træskelet

Thyborøn - Nybyg af større bygning.

 

Akurat søger dygtige, effektive og erfarne tømrere. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du har praktisk erfaring.

Arbejdsopgaverne er varierende, så du skal være forberedt på at arbejde med såvel nybyggeri som med renovering eller vedligeholdelse.

Arbejdsopgaver:

 • Nyggeri
 • Vinduer/døre
 • Gibs
 • Vægge/lofter
 • Tagarbejde

Faglige kompetencer:

 • Har en håndværksmæssig baggrund med praktisk erfaring, gerne som faglært tømrer
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har respekt for tømrerfaget og dit arbejde

Personlige egenskaber:

 • Omgængelig og fleksibel
 • Er stabil, engageret og mødestabil
 • Du er en teamplayer
 • Taler og skriver dansk
 • Du kan fremvise straffeattest

Kørekort:

B(Almindelig bil)

Kontakt os for nærmere information på tlf. 96411111

 

Vi vurderer og indkalder løbende kandidater til samtaler, så tøv ikke med at oprette din profil herunder. Husk at vedhæfte dit CV og ansøgning.

Såfremt du matcher den profil vi søger, vil du blive indkaldt til en samtale på vores kontor i Holstebro.

AkuratHolstebro2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330092392TømrersvendRobot TØMRERSVEND SØGES for kunde i det vestjyske. Er du tømrer? Så er det måske dig vi mangler til vikariat med henblik på fastansættelse. Virksomheden udfører totalentrepricer med egne medarbejdere indenfor tømrer, murer, og kloakarbejde. Virksomheden har mange års erfaring og med fokus på kvalitet og levering til tiden. Aflønning i henhold til overenskomst. Vi søger en dygtig og erfaren tømrer, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Nybyg Vinduer døre Gibs Vægge lofter Tag arbejde Faglige kompetencer: Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst Du har respekt for tømrerfaget og dit arbejde Personlige egenskaber: Du er omgængelig og fleksibel Du er stabil, engageret og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest. Søg jobbet på her

TØMRERSVEND SØGES for kunde i det vestjyske.

Er du tømrer? Så er det måske dig vi mangler til vikariat med henblik på fastansættelse. Virksomheden udfører totalentrepricer med egne medarbejdere indenfor tømrer, murer, og kloakarbejde. Virksomheden har mange års erfaring og med fokus på kvalitet og levering til tiden. Aflønning i henhold til overenskomst.

Vi søger en dygtig og erfaren tømrer, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Nybyg
 • Vinduer/døre
 • Gibs
 • Vægge/lofter
 • Tag arbejde

Faglige kompetencer:

 

 • Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har respekt for tømrerfaget og dit arbejde

 

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og fleksibel
 • Du er stabil, engageret og møder til tiden

Du kan fremvise straffeattest.

Søg jobbet på her

AkuratHolstebro2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330093760Tømrersvend søges til HolstebroRobot Er du en dygtig tømrer med engagement og højt humør, så er du måske vores nye kollega med arbejdsplads i Holstebro og Herning. Arbejdsopgaver Nybyg Vinduer døre Renovering Vægge lofter Tag Isolering Dig som person Vi forventer at du er en positiv ildsjæl, der arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du arbejder teamorienteret, ærlig, kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Gerne erfaring inden for tømrerfaget. Jobbet Stillingen er med henblik på fast ansættelse med gode lønforhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Send dit cv til Tina Holmgård på munksgaard@tomrer.nu Ring gerne på 51 51 33 93 for at høre mere om stillingen. Om os Tømrerfirmaet Munksgård er grundlagt i 1940 og drives i dag af Michael Munksgård. Tømrerfirmaet Munksgård er placeret i Holstebro og udfører professionelt tømrer- og snedkerarbejde i Holstebro og Herning området. Vi beskæftiger i dag ca. 20 engagerede og kompetente medarbejdere og samarbejder både med private forbrugere, industri, erhverv samt offentlige institutioner.

Er du en dygtig tømrer med engagement og højt humør, så er du måske vores nye kollega med arbejdsplads i Holstebro og Herning.

Arbejdsopgaver

 • Nybyg
 • Vinduer/døre
 • Renovering
 • Vægge/lofter
 • Tag
 • Isolering

 

Dig som person

Vi forventer at du er en positiv ildsjæl, der arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du arbejder teamorienteret, ærlig, kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Gerne erfaring inden for tømrerfaget.

 

Jobbet

Stillingen er med henblik på fast ansættelse med gode lønforhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Send dit cv til Tina Holmgård på munksgaard@tomrer.nu Ring gerne på 51 51 33 93 for at høre mere om stillingen.

 

Om os

Tømrerfirmaet Munksgård er grundlagt i 1940 og drives i dag af Michael Munksgård. Tømrerfirmaet Munksgård er placeret i Holstebro og udfører professionelt tømrer- og snedkerarbejde i Holstebro og Herning området. Vi beskæftiger i dag ca. 20 engagerede og kompetente medarbejdere og samarbejder både med private forbrugere, industri, erhverv samt offentlige institutioner.

TØMRERFIRMAET MUNKSGÅRD A/SHolstebro2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330106666TCM Group søger en erfaren og dygtig servicemontør til køkkenbranchenRobot Til yderligere styrkelse af vores serviceafdeling søger vi en servicemontør. TCM Group A S er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken, bad og garderobeløsninger. Vi har fokus på en fortsat positiv og kraftig omsætnings- og resultatudvikling og søger derfor en dygtig servicemontør til at servicere vores køkkenkunder. Dine opgaver omfatter: Besigtigelse af service- og reklamationssager hos slutkunder. Montagearbejde hos slutkunder, eks. i forbindelse med reklamationer. Servicering af vores kunder samt montering af nye udstillinger i Danmark. Deltage i kursusaktiviteter undervisning af øvrige køkkenmontører, som bliver certificeret i vores produkter. Vi forventer, at du: Har min. 5 års erfaring med montage af køkken, bad og garderobe. Er dygtig til dit håndværk. Har en relevant uddannelse som tømrer, snedker eller lignende. Har fokus på at give sublim kundeservice. Kan arbejde selvstændigt og er positiv, systematisk og vedholdende. Sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet og kan lide at skabe resultater. Du kommer til at indgå i et team bestående af 2 servicemontører med reference til vores leder af kundeservice for fabrikkerne i Tvis. Arbejdsstedet vil være hos vores kunder i Danmark men med udgangspunkt fra fabrikken i Tvis ved Holstebro. Vi tilbyder: En stilling med mange muligheder i et fagligt og personligt udviklende miljø. Rejsedage i forbindelse med montagearbejde skal forventes. Gage forhandles individuelt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til leder af kundeservice Anders Østergaard på tlf. 97 43 52 00. Er du interesseret Så send snarest muligt (og senest 25. oktober 2019) ansøgning og cv til HR-chef Kirsten Borg (job.administration@tcmgroup.dk). TCM Group A S, Skautrupvej 16, Tvis, 7500 Holstebro

Til yderligere styrkelse af vores serviceafdeling søger vi en servicemontør.

TCM Group A/S er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken, bad og garderobeløsninger. Vi har fokus på en fortsat positiv og kraftig omsætnings- og resultatudvikling og søger derfor en dygtig servicemontør til at servicere vores køkkenkunder. 

Dine opgaver omfatter:

 • Besigtigelse af service- og reklamationssager hos slutkunder.
 • Montagearbejde hos slutkunder, eks. i forbindelse med reklamationer.
 • Servicering af vores kunder samt montering af nye udstillinger i Danmark.
 • Deltage i kursusaktiviteter/undervisning af øvrige køkkenmontører, som bliver certificeret i vores produkter.

 

Vi forventer, at du:

  • Har min. 5 års erfaring med montage af køkken, bad og garderobe.
  • Er dygtig til dit håndværk.
  • Har en relevant uddannelse som tømrer, snedker eller lignende.
  • Har fokus på at give sublim kundeservice.
  • Kan arbejde selvstændigt og er positiv, systematisk og vedholdende.
  • Sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet og kan lide at skabe resultater.

 

Du kommer til at indgå i et team bestående af 2 servicemontører med reference til vores leder af kundeservice for fabrikkerne i Tvis. Arbejdsstedet vil være hos vores kunder i Danmark men med udgangspunkt fra fabrikken i Tvis ved Holstebro. 

Vi tilbyder:

En stilling med mange muligheder i et fagligt og personligt udviklende miljø. Rejsedage i forbindelse med montagearbejde skal forventes. Gage forhandles individuelt.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til leder af kundeservice Anders Østergaard på tlf. 97 43 52 00.

Er du interesseret

Så send snarest muligt (og senest 25. oktober 2019) ansøgning og cv til HR-chef Kirsten Borg (job.administration@tcmgroup.dk).  

 

TCM Group A/S, Skautrupvej 16, Tvis, 7500 Holstebro

 

TMK A/SHolstebro2019-10-14T00:00:002019-10-25T00:00:00
330108388TømrerBasic Vi søger en dygtig og erfaren tømrer til alle typer opgaverTil virksomhed nord for Skive søger JKS en dygtig tømrer, som er interesseret i at køre selvstændigt. Der er tale om et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Nybyg Vinduer døre Renovering Vægge lofter Tag Forefaldende opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld formularen og opret et CV på www.jks.dk cv og giv os derefter et kald på 87400750. Ansøgninger behandles løbende.Vi søger en dygtig og erfaren tømrer til alle typer opgaver

Til virksomhed nord for Skive søger JKS en dygtig tømrer, som er interesseret i at køre selvstændigt.

Der er tale om et længerevarende vikariat.


Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Nybyg
 • Vinduer/døre
 • Renovering
 • Vægge/lofter
 • Tag
 • Forefaldende opgaver

Faglige kompetencer:
 • Du er faglært tømrer og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest


Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

Ansøgning:

Udfyld formularen og opret et CV på www.jks.dk/cv og giv os derefter et kald på 87400750.

Ansøgninger behandles løbende.

ORS/Small/315e7c52_logo.pngJKS A/SViborg2019-10-17T10:00:20.6802019-11-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrer

Akurat

Holstebro
Tømrer til flere spændende opgaver søges Er du tømrer? Så er det måske dig, vi mangler. Aktuelt har vi jobs i: Herning - renovation af eksisterende bygninger med gips og udvendig stålfacade. Ringkøbing - Nybyg 3 2 plans huse, herunder træskelet Thyb...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Tømrersvend

Akurat

Holstebro
TØMRERSVEND SØGES for kunde i det vestjyske. Er du tømrer? Så er det måske dig vi mangler til vikariat med henblik på fastansættelse. Virksomheden udfører totalentrepricer med egne medarbejdere indenfor tømrer, murer, og kloakarbejde. Virksomheden h...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Tømrersvend søges til Holstebro

TØMRERFIRMAET MUNKSGÅRD A/S

Holstebro
Er du en dygtig tømrer med engagement og højt humør, så er du måske vores nye kollega med arbejdsplads i Holstebro og Herning. Arbejdsopgaver Nybyg Vinduer døre Renovering Vægge lofter Tag Isolering Dig som person Vi forventer at du er en positiv il...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

TCM Group søger en erfaren og dygtig servicemontør til køkkenbranchen

TMK A/S

Holstebro
Til yderligere styrkelse af vores serviceafdeling søger vi en servicemontør. TCM Group A S er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken, bad og garderobeløsninger. Vi har fokus på en fortsat positiv og kraftig omsætnings- og res...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Tømrer

JKS A/S

Viborg
Vi søger en dygtig og erfaren tømrer til alle typer opgaverTil virksomhed nord for Skive søger JKS en dygtig tømrer, som er interesseret i at køre selvstændigt. Der er tale om et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget var...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:21. november 2019