Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrere søges til Tommerup Tømrer & Snedker

Grundet travlhed søger Tommerup Tømrer & Snedker ApS 1-2 tømrer til ansættelse på fuld tid snarest muligt.

Vi søger nye kollegaer til allround opgaver, primært dørmontering og opsætning af systemlofter samt udskiftning af facadeelementer. Opgaverne er på Fyn.

Du er uddannet tømrer/snedker og/eller har nogle års erfaring indenfor faget. Erfaring med dørmontering og opsætning af systemlofter er et ufravigeligt krav.

Du er mødestabil, i god fysisk form, har en positiv tilgang til tingene, kan arbejde selvstændigt og i teams samt levere en god service overfor vores kunder.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede idag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329746894Phoenix-58db289812018-01-25T03:08:31.630Tømrere søges til Tommerup Tømrer & Snedker

Grundet travlhed søger Tommerup Tømrer & Snedker ApS 1-2 tømrer til ansættelse på fuld tid snarest muligt.

Vi søger nye kollegaer til allround opgaver, primært dørmontering og opsætning af systemlofter samt udskiftning af facadeelementer. Opgaverne er på Fyn.

Du er uddannet tømrer/snedker og/eller har nogle års erfaring indenfor faget. Erfaring med dørmontering og opsætning af systemlofter er et ufravigeligt krav.

Du er mødestabil, i god fysisk form, har en positiv tilgang til tingene, kan arbejde selvstændigt og i teams samt levere en god service overfor vores kunder.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede idag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-02-24T01:02:51.840 Grundet travlhed søger Tommerup Tømrer Snedker ApS 1-2 tømrer til ansættelse på fuld tid snarest muligt. Vi søger nye kollegaer til allround opgaver, primært dørmontering og opsætning af systemlofter samt udskiftning af facadeelementer. Opgaverne er på Fyn. Du er uddannet tømrer snedker og eller har nogle års erfaring indenfor faget. Erfaring med dørmontering og opsætning af systemlofter er et ufravigeligt krav. Du er mødestabil, i god fysisk form, har en positiv tilgang til tingene, kan arbejde selvstændigt og i teams samt levere en god service overfor vores kunder. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede idag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020. Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet58db2898100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-23T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynAssens3086649TOMMERUP TØMRER OG SNEDKER ApS11Tallerupvej 495690TommerupDKDanmark0
info@tommerup-ts.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent512697JobNet47490711000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58db2898https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=58db2898https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58db2898&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58db2898&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service352497559Mickey Pederseninfo@tommerup-ts.dkDKDanmarkDKDanmark329935129Dygtige tømrer søgesRobot Tømrersvende søges Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for. Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver. Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, viduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver. Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer. Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

Tømrersvende søges

 Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver.

 Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for.

Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver.

Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, viduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver.

Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer.

Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

LKN BYG A/SVeflinge2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329915093Tømrer søges hurtigst muligt til Odense.Robot Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer i Odense-området! Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Det er et stort byggepladsprojekt, som er længerevarende og med god løn. For mere information kontakt konsulent Kenneth Andersen på 22 58 35 36 hverdage mellem 8-16 Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer i Odense-området!

 

 Vi  forventer at du:

• Er uddannet tømrer.

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 Det er et stort byggepladsprojekt, som er længerevarende og med god løn.

For mere information kontakt konsulent Kenneth Andersen på 22 58 35 36 hverdage mellem 8-16

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 

CONNECTION VIKAR ApSOdense C2019-01-11T00:00:002019-01-19T00:00:00
329944485Er du vant til tømrerarbejde i ''høj fart''?Robot Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart? Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er nyudlært. Virksomheden er en anderkendt tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med blandt andet, nybyg og renovering inden for tømrerfaget. Der er ikke mulighed for akkord og der køres 4-dags uge på pladsen! Primære arbejdsopgaver: Vi søger, som udgangspunkt en faglært tømrer, som passer ind i virksomhedens kernegruppe af medarbejdere. Arbejdsopgaverne vil være varierende men vil primært bestå af arbejde med nybyggeri, renoveringer samt andre specialopgaver, hvor der er meget høje krav til finish. Nybyggeri Renovering Montage Faglige kvalifikationer: Du er faglært tømrer Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring Du er all-round og alsidig Personlige kvalifikationer: Du har en god fysik Du er mødestabil Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne Vi tilbyder: Et godt og stabilt arbejdsmiljøOpstart hurtigst muligt når den rette kandidat er fundet Ansøgning: Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med Tømrer Middelfart .

Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart?

 

Jobbeskrivelse:

JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er nyudlært. Virksomheden er en anderkendt tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med blandt andet, nybyg og renovering inden for tømrerfaget. Der er ikke mulighed for akkord og der køres 4-dags uge på pladsen!

Primære arbejdsopgaver:

Vi søger, som udgangspunkt en faglært tømrer, som passer ind i virksomhedens kernegruppe af medarbejdere. Arbejdsopgaverne vil være varierende men vil primært bestå af arbejde med nybyggeri, renoveringer samt andre specialopgaver, hvor der er meget høje krav til finish. 

 • Nybyggeri
 • Renovering
 • Montage

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært tømrer
 • Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring
 • Du er all-round og alsidig

Personlige kvalifikationer:

 • Du har en god fysik
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams
 • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd
 • Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne

Vi tilbyder:

Et godt og stabilt arbejdsmiljø
Opstart hurtigst muligt når den rette kandidat er fundet

Ansøgning:

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med "Tømrer Middelfart".

JobTeam Esbjerg A/SMiddelfart2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329941874Tømrer til OdenseRobot Vi mangler 6 dygtige tømrer til Odense, nybygning af lejligheder. Varighed.: det bestemmer du selv, vi har rigtig meget arbejde i området. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for tømrer faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. Du er stabil og kommer til tiden. Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid Du har ordenssans Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder. Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100 dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

Vi mangler 6 dygtige tømrer til Odense, nybygning af lejligheder.

Varighed.: det bestemmer du selv, vi har rigtig meget arbejde i området.

 

 Kvalifikationer: • Du er uddannet inden for tømrer faget. • Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. • Du er stabil og kommer til tiden. • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid • Du har ordenssans • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder.  Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100% dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

your partner ApSOdense C2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329940187Tømrer søges til entreprenørvirksomhedBasic Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere. Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team. Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder. Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager. Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid. Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver. Vi arbejder fortrinsvis på Fyn Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer. Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen. Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster. Send os en kortfattet ansøgning via knappen Send ansøgning . Ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015. Se mere på vores ansøgersite: https: refsvindinge.brandero.com

Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere.
Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team.
Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder.
Du skal kunne planlægge og bestille materialer til egne sager.

Vi tilbyder til gengæld et alsidigt og afvekslende job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen tid.
Arbejdet kan spænde over opgaver på en stor byggeplads, til service og reparationsopgaver.
Vi arbejder fortrinsvis på Fyn/Østfyn. Du får firmabil og telefon. og løn efter kvalifikationer.

Hos Refsvindinge Entreprenør får du nogle gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.
Vi er en flad organisation, hvor alle er med til at præge hverdagen.
Vi sætter pris på at have det godt socialt og holder hen over året diverse sammenkomster.


Send os en kortfattet ansøgning via knappen "Send ansøgning".
Ved spørgsmål ring til Lars Kruse 20264015.


Se mere på vores ansøgersite: https://refsvindinge.brandero.com

ORS/Small/8f467b21_logo.pngRefsvindinge Entreprenør ApsØrbæk2019-01-10T16:00:28.8572019-03-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtige tømrer søges

LKN BYG A/S

Veflinge
Tømrersvende søges Vi har travlt og søger et par dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbe...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Tømrer søges hurtigst muligt til Odense.

CONNECTION VIKAR ApS

Odense C
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer i Odense-området! Vi forventer at du: Er uddannet tømrer. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:19. januar 2019

Er du vant til tømrerarbejde i ''høj fart''?

JobTeam Esbjerg A/S

Middelfart
Så er du muligvis vores nye tømrer i Middelfart? Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger en all-round og dygtig tømrer til et typehusprojekt i trekant-området. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Det er ingen ulempe, hvis du er n...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Tømrer til Odense

your partner ApS

Odense C
Vi mangler 6 dygtige tømrer til Odense, nybygning af lejligheder. Varighed.: det bestemmer du selv, vi har rigtig meget arbejde i området. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for tømrer faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med d...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Tømrer søges til entreprenørvirksomhed

Refsvindinge Entreprenør Aps

Ørbæk
Vi har travlt og søger derfor 1-2 dygtige tømrere. Vi forventer at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt og i team. Du går op i detaljer og finish og er i stand til at arbejde under pres i travle perioder. Du skal kunne planlægge og bestille ...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:10. marts 2019