Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrere til tagarbejde i Hovedstadsområdet

Til vores afdeling i Brøndby søger vi 3 tømrersvende, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Hovedstadsområdet. Tiltrædelse snarest .

Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med gode indtjeningsmuligheder: God Løn + bonus + akkord.

Vi arbejder i team`s af 1 eller 2 personer. Hvert team har egen veludstyret firmabil.

Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen.

For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt.

Jobbet vil blive besat, såsnart de rette medarbejdere er fundet.

Ring og hør nærmere om jobbet på 51 18 20 01 eller info@jydsktagbyg.dk 

Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329780256Phoenix-1555db0c12018-03-20T00:00:00Tømrere til tagarbejde i Hovedstadsområdet

Til vores afdeling i Brøndby søger vi 3 tømrersvende, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Hovedstadsområdet. Tiltrædelse snarest .

Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med gode indtjeningsmuligheder: God Løn + bonus + akkord.

Vi arbejder i team`s af 1 eller 2 personer. Hvert team har egen veludstyret firmabil.

Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen.

For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt.

Jobbet vil blive besat, såsnart de rette medarbejdere er fundet.

Ring og hør nærmere om jobbet på 51 18 20 01 eller info@jydsktagbyg.dk 

Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.

2018-05-11T16:03:13.227 Til vores afdeling i Brøndby søger vi 3 tømrersvende, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Hovedstadsområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med gode indtjeningsmuligheder: God Løn bonus akkord. Vi arbejder i team`s af 1 eller 2 personer. Hvert team har egen veludstyret firmabil. Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen. For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt. Jobbet vil blive besat, såsnart de rette medarbejdere er fundet. Ring og hør nærmere om jobbet på 51 18 20 01 eller info@jydsktagbyg.dk Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk Vi glæder os til at høre fra jer.11Jobnet1555db0c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-15T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3152463Jydsk Tagbyg A/S11Jegstrupvej 608361HasselagerDKDanmark156.1052571010.10987090
info@jydsktagbyg.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent542902JobNet47985381000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1555db0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1555db0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1555db0c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1555db0c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/6.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Håndværk & service?162811791Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service353831254Jack Malminfo@jydsktagbyg.dkDKDanmarkDKDanmark329978014Bliv tagtømrerBasic Vi er en nyere virksomhed, der har rivende travlt og søger derfor tømrere til opstart hurtigst muligt. Du vil komme til at arbejde primært med tagopgaver som tegltage, betontage, ståltage og eternittage. Vi arbejder også med mindre tømreropgaver som udestuer, garager og montering af vinduer. Der vil være rejseopgaver af og til, men det er ikke et must. Århus-afdelingen søger 4 tømrere: Arbejdet vil primært foregå i Århus og omegn af en radius af 50 km. Du skal være uddannet tømrer, have min. 2-3 års erfaring inden for faget, kunne tænke selvstændigt og have god håndværksmæssig forståelse. Du er kundeminded og har kørekort. Du I er evt. allerede et makkerpar. Der kan forekomme arbejde på Sjælland. Vi kan tilbyde: Et spændene job hvor du I har frihed under ansvarAt blive en del af et godt team med faglig sparringGode bolig- og transportforhold når I er væk hjemmefraFirmabil, da du kører ud fra din privatadresseGod løn samt diæter og bonusordningOptimale forhold til værktøj, arbejdstøj etc.Typiske opgaver 1-3 uger samme stedMulighed for 4 dages uge efter aftale med din makker For mere info om jobbet er du I velkommen til at kontakte Lasse Vesterhouen på telefon 45 31 39 34 11. Søg jobbet via knappen Send ansøgning Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: dansktagbyg.brandero.com

Vi er en nyere virksomhed, der har rivende travlt og søger derfor tømrere til opstart hurtigst muligt.

Du vil komme til at arbejde primært med tagopgaver som tegltage, betontage, ståltage og eternittage. Vi arbejder også med mindre tømreropgaver som udestuer, garager og montering af vinduer.

Der vil være rejseopgaver af og til, men det er ikke et must.

Århus-afdelingen søger 4 tømrere:

Arbejdet vil primært foregå i Århus og omegn af en radius af 50 km.

Du skal være uddannet tømrer, have min. 2-3 års erfaring inden for faget, kunne tænke selvstændigt og have god håndværksmæssig forståelse. Du er kundeminded og har kørekort.

Du/I er evt. allerede et makkerpar.

Der kan forekomme arbejde på Sjælland. 

Vi kan tilbyde:

 • Et spændene job hvor du/I har frihed under ansvar
 • At blive en del af et godt team med faglig sparring
 • Gode bolig- og transportforhold når I er væk hjemmefra
 • Firmabil, da du kører ud fra din privatadresse
 • God løn samt diæter og bonusordning
 • Optimale forhold til værktøj, arbejdstøj etc.
 • Typiske opgaver 1-3 uger samme sted
 • Mulighed for 4 dages uge efter aftale med din makker

For mere info om jobbet er du/I velkommen til at kontakte Lasse Vesterhouen på telefon +45 31 39 34 11.

Søg jobbet via knappen "Send ansøgning"

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://dansktagbyg.brandero.com

ORS/Small/8de9bc33_logo.pngDansk Tagbyg ApSGalten2019-03-14T16:00:27.5932019-04-17T00:00:00
329949113Tømrere til tagarbejde i ÅrhusområdetRobot Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, gerne makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for flexible arbejdstider.Opgaverne udføres fortrinsvis efter aftaleakkord. Vi arbejder i team`s af 2 personer. Hver medarbejder har egen veludstyret firmabil. Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst og for hvem muligheden om høj indtjening er et ønske. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen. For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt. Jobbet vil blive besat, så snart de rette medarbejdere er fundet. Ring og hør nærmere om jobbet på 40 29 69 16 eller info@jydsktagbyg.dk Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk Vi glæder os til at høre fra jer.

Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, gerne makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest .

Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for flexible arbejdstider.
Opgaverne udføres fortrinsvis efter aftaleakkord.

Vi arbejder i team`s af 2 personer. Hver medarbejder har egen veludstyret firmabil.

Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst og for hvem muligheden om høj indtjening er et ønske.

Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen.

For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt.

Jobbet vil blive besat, så snart de rette medarbejdere er fundet.

Ring og hør nærmere om jobbet på 40 29 69 16 eller info@jydsktagbyg.dk 

Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk 

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Jydsk Tagbyg A/SHasselager2019-01-25T00:00:002019-03-22T00:00:00
329965497Tømrer til tegl og eternitopgaver søges til fast makker i Silkeborg/Herning området.Robot Vi har brug for en erfaren tømrer med solid viden og arbejdserfaring med tage, som kommer til at indgå i et fast makkerpar. I afdelingen laver vi totalløsninger indenfor tegl-, eternittage og Decra for vores primære kundegruppe som består af private. Vi tilbyder dig et udfordrende fast job, hvor vi arbejder hele året rundt. Vi tilbyder god løn og gode ansættelsesforhold. Arbejdet veksler meget. Der er tryk på, og man kører meget selvstændigt. Der vil også være tale om serviceopgaver ved kunderne. Du er kundeminded, problemløsende og vant til at yde en god service. Det er et krav at du I har kørekort til alm. bil (Kørekort B) Du får et job med: Den bedste akkordløn i branchen Telefonpenge God arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø Flere firmabetalte sociale arrangementer i løbet af året. Opstart hurtigst muligt Send en kort ansøgning og CV til: Michael Blichfeldt: mib@jydsktagteknik.dk

Vi har brug for en erfaren tømrer med solid viden og arbejdserfaring med tage, som kommer til at indgå i et fast makkerpar. I afdelingen laver vi totalløsninger indenfor tegl-, eternittage og Decra for vores primære kundegruppe som består af private.

Vi tilbyder dig et udfordrende fast job, hvor vi arbejder hele året rundt.

Vi tilbyder god løn og gode ansættelsesforhold.

Arbejdet veksler meget.

Der er tryk på, og man kører meget selvstændigt.

Der vil også være tale om serviceopgaver ved kunderne.

Du er kundeminded, problemløsende og vant til at yde en god service.

Det er et krav at du/I har kørekort til alm. bil (Kørekort B)

Du får et job med:

 • Den bedste akkordløn i branchen
 • Telefonpenge
 • God arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
 • Flere firmabetalte sociale arrangementer i løbet af året.

 

Opstart hurtigst muligt

 

Send en kort ansøgning og CV til:

 

Michael Blichfeldt: mib@jydsktagteknik.dk

JYDSK TAGTEKNIK A/S, AFDELING VESTHinnerup2019-02-25T00:00:002019-04-22T00:00:00
329960596tømrer søges hurtigst muligt til Århus!Robot Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Århus. Vi forventer at du Er uddannet tømrer, med 4 - 5 år erfaring Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Det er nybyg og vinduer, som skal laves. Det er en god løn. For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16 Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Århus.

 

 Vi  forventer at du

• Er uddannet tømrer, med 4 - 5 år erfaring

• Har gode samarbejdsevner

• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed

• Kan arbejde selvstændigt

• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.

 

Det er nybyg og vinduer, som skal laves. 

Det er en god løn.

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på 25 79 00 22 hverdage mellem

kl. 8-16 

Send dit CV til: jh@connectionvikar.dk 

 

CONNECTION VIKAR ApSAarhus C2019-02-14T00:00:002019-04-11T00:00:00
329973199Serviceorienterede og kvalitetsbevidste tømrere søges til Odder, Horsens og AarhusRobot Hvis du søger et job med masser af kundekontakt, faglige udfordringer og frihed under ansvar, så er Bytømreren den helt rette arbejdsplads for dig. Vi søger dygtige, selvstændige og serviceorienterede tømrere til vores afdelinger i Odder, Horsens og Aarhus. Du bliver en del af en stærkt og professionel entreprenør- og servicevirksomhed, der varetager alt lige fra serviceopgaver for boligforeninger, forsikringsskader for forsikringsselskaber til større byggeprojekter. Så har du hænderne godt skruet på, er du god til kundekontakt, og opfatter du faglig stolthed samt god service som værende en selvfølge, er det netop dig vi mangler i vores team. Vi tilbyder • Arbejde i en sammentømret virksomhed med et godt sammenhold • Arbejde i en virksomhed med en flad organisationsstruktur • Arbejde i en virksomhed med ordnede forhold samt stor fokus på sikkerhed • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver • En fast servicevogn • En aktiv personaleforening, der sørger for sociale arrangementer • Pensions- og sundhedsordning Vi forventer • At du er en erfaren tømrer • At du er nysgerrig på dit fagområde, kvalitetsbevidst og service-minded • At du har lysten til at indgå i dialog med vores kunder • At du kan overholde deadlines og er god til at holde mange bolde i luften på én gang • At du har viljen til at gøre det ordentligt Bytømreren Bytømreren er en af Aarhus førende tømrervirksomheder, og vi betragter faglig stolthed og god service som en selvfølge. Med over 160 medarbejdere fordelt over vores tre afdelinger - forsikring, service og entreprise - ønsker vi at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø, de færdes i. Vi tilbyder en varieret arbejdsdag med masser af udfordringer, udviklingsmuligheder og gode kolleger. Læs mere om os www.bytomreren.dk. Sådan ansøger du Kan du se dig selv som vores nye kollega, så send en ansøgning enten til vores afdeling i Odder, Horsens eller Aarhus: Odder: Afdelingsleder, Bent Nielsen - bni@bytomreren.dk 40541599 Horsens: Afdelingsleder, Michael Teglgaard - mte@bytomreren.dk 26328111 Aarhus: Serviceleder, Jesper Johnsen - jjo@bytomreren.dk 51395613

Hvis du søger et job med masser af kundekontakt, faglige udfordringer og frihed under ansvar, så er Bytømreren den helt rette arbejdsplads for dig.

Vi søger dygtige, selvstændige og serviceorienterede tømrere til vores afdelinger i Odder, Horsens og Aarhus. Du bliver en del af en stærkt og professionel entreprenør- og servicevirksomhed, der varetager alt lige fra serviceopgaver for boligforeninger, forsikringsskader for forsikringsselskaber til større byggeprojekter. Så har du hænderne godt skruet på, er du god til kundekontakt, og opfatter du faglig stolthed samt god service som værende en selvfølge, er det netop dig vi mangler i vores team.

Vi tilbyder
• Arbejde i en sammentømret virksomhed med et godt sammenhold
• Arbejde i en virksomhed med en flad organisationsstruktur
• Arbejde i en virksomhed med ordnede forhold samt stor fokus på sikkerhed
• Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
• En fast servicevogn
• En aktiv personaleforening, der sørger for sociale arrangementer
• Pensions- og sundhedsordning

Vi forventer
• At du er en erfaren tømrer
• At du er nysgerrig på dit fagområde, kvalitetsbevidst og service-minded
• At du har lysten til at indgå i dialog med vores kunder
• At du kan overholde deadlines og er god til at holde mange bolde i luften på én gang
• At du har viljen til at gøre det ordentligt

Bytømreren
Bytømreren er en af Aarhus’ førende tømrervirksomheder, og vi betragter faglig stolthed og god service som en selvfølge. Med over 160 medarbejdere fordelt over vores tre afdelinger - forsikring, service og entreprise - ønsker vi at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø, de færdes i. Vi tilbyder en varieret arbejdsdag med masser af udfordringer, udviklingsmuligheder og gode kolleger. Læs mere om os www.bytomreren.dk.

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv som vores nye kollega, så send en ansøgning enten til vores afdeling i Odder, Horsens eller Aarhus:

Odder: Afdelingsleder, Bent Nielsen - bni@bytomreren.dk / 40541599
Horsens: Afdelingsleder, Michael Teglgaard - mte@bytomreren.dk / 26328111
Aarhus: Serviceleder, Jesper Johnsen - jjo@bytomreren.dk / 51395613

Bytømreren A/SAarhus N2019-03-07T00:00:002019-03-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bliv tagtømrer

Dansk Tagbyg ApS

Galten
Vi er en nyere virksomhed, der har rivende travlt og søger derfor tømrere til opstart hurtigst muligt. Du vil komme til at arbejde primært med tagopgaver som tegltage, betontage, ståltage og eternittage. Vi arbejder også med mindre tømreropgaver som...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:17. april 2019

Tømrere til tagarbejde i Århusområdet

Jydsk Tagbyg A/S

Hasselager
Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, gerne makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for flexible ...
Indrykket:25. januar 2019
Udløbsdato:22. marts 2019

Tømrer til tegl og eternitopgaver søges til fast makker i Silkeborg/Herning området.

JYDSK TAGTEKNIK A/S, AFDELING VEST

Hinnerup
Vi har brug for en erfaren tømrer med solid viden og arbejdserfaring med tage, som kommer til at indgå i et fast makkerpar. I afdelingen laver vi totalløsninger indenfor tegl-, eternittage og Decra for vores primære kundegruppe som består af private...
Indrykket:25. februar 2019
Udløbsdato:22. april 2019

tømrer søges hurtigst muligt til Århus!

CONNECTION VIKAR ApS

Aarhus C
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt tømrer til Århus. Vi forventer at du Er uddannet tømrer, med 4 - 5 år erfaring Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt Kan løfte opgaven ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:11. april 2019

Serviceorienterede og kvalitetsbevidste tømrere søges til Odder, Horsens og Aarhus

Bytømreren A/S

Aarhus N
Hvis du søger et job med masser af kundekontakt, faglige udfordringer og frihed under ansvar, så er Bytømreren den helt rette arbejdsplads for dig. Vi søger dygtige, selvstændige og serviceorienterede tømrere til vores afdelinger i Odder, Horsens og...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:28. marts 2019