Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrerfaglærer til NEXT - Uddannelse København

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en tømrerfaglærer til NEXT Byg, sikkerhed og service.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om os
Vi er en afdeling bestående af 15 faglærere, som underviser grundforløbselever på tømreruddannelsen. Vi arbejder i mindre teams fordelt på tre adresser: Campus Nørrebro, Campus Rødovre og Campus Glostrup. Vi søger en faglærer til vores tømrerteam på Campus Glostrup.

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse og beslutninger bliver taget på lavest mulige niveau for at sikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Profil
Du er en kompetent og engageret tømrer, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige tømrere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge, koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af tømrerfaget som underviser.

Om dig
Du


  • har en faglig uddannelse som tømrer - og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • har et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne
  • har gennemslagskraft i mødet med eleverne
  • er omstillingsparat
  • er god til at arbejde i et team men kan også arbejde selvstændigt
  • har gode kommunikationsevner
  • er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste
  • er tryg ved at arbejde med digitale undervisningsformer og har kendskab til digitale tegneprogrammer og digitale læringsplatforme
  • har meget gerne pædagogisk erfaring og uddannelse læseren,


Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Thomas Andersen på mobil tlf. 24612978, mail than@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Campus Glostrup, Fabriksparken 36. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct.

Vi ønsker, at du begynder den 1. januar 2021 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 22. oktober 2020. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 48.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.