Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer/snedker med alsidig baggrund til Servicecentret, Hospitalsenhed Midt Teknik

En stilling som Tømrer/Snedker på Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, er ledig til besættelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer/uge og er med fast arbejdssted på Hammel Neurocenter, men med mulighed for opgaver på hospitalerne under Hospitalsenhed Midt.
 
Har du mod på nye udfordringer, og trives du med en travl hverdag, så søger vi en dygtig og engageret medarbejder til at sikre kontinuitet og vedligehold af hospitalets bygninger og inventar.
 
Den rigtige ansøger kan se frem til at blive en del af en større organisation med mange dygtige og engagerede kollegaer. Opgaverne er forankret i Teknisk Afsnit, der har 10 medarbejdere. Derudover er der et tæt samarbejde med de kollegaer, der er tilknyttet hospitalets øvrige matrikler.
 
Vi lægger vægt på et godt kollegialt miljø, hvor sammenhold, faglig interesse og gå-på-mod er vigtige elementer i dagligdagen. 
 
Om dig

 • Du har en uddannelse som enten Tømrer eller Snedker, og har desuden flair og interesse for IT, da vores primære arbejdsopgaver leveres og dokumenteres på denne platform.
 • Du vil få ansvaret for dit "eget" område.
 • Du kommer til - i samarbejde med det tekniske afsnits koordinator, teknikere og reparatører – at drive og vedligeholde hospitalets bygninger og inventar. Forventningen er at du er godt fagligt funderet og nysgerrig efter at udvikle dig selv og Teknisk afsnit, ligesom vi forventer du har en bred profil inden for drift og vedligehold.
 • Du har overblik, er struktureret, har gode samarbejdsevner på alle plan og niveauer, samt er engageret og ansvarlig. 
 • Du er åben og konstruktiv i din kommunikation og er fleksibel ift. at kunne arbejde på tværs af faggrupper og faggrænser.
 • Gerne erfaring/kendskab til arbejde i sygehus eller institutionsmiljø.
Vi tilbyder
 • En spændende arbejdsplads.
 • Reparation og vedligeholdelse af bygninger, inventar, og design af og fremstilling af behandlingsredskaber, samt mindre montage opgaver.
 • Selvstændighed i opgavevaretagelsen.
 • Samarbejdspartnere i og uden for huset.
 • En uhøjtidelig omgangstone.
Om Servicecentret
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalet herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, bygninger/ejendomme, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 500 medarbejdere i Servicecentret.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, HE Midt Teknik.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Koordinator Alex Schmidt Nicolajsen på tlf. nr. 78419332 eller Afsnitssleder i HE Midt Teknik, Johnny Brorson på tlf. nr. 78441607.
 
Din ansøgning
Ansøgningen indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 10. juli 2020
Der forventes afholdt samtaler onsdag den 15. juli 2020

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.