Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrersvend

Stabil tømrersvend søges til fast arbejde.

Vi er et mindre firma med 2 lærlinge og 4 svende i alderen 19-48 år.
Vi søger en ny kollega der kan arbejde selstændig og og kan hjælpe os med de daglig opgaver.

Vi udføre alle former for tømrer/snedker arbejde i storkøbenhavn og omegn. Vores kunder er private, kommuner og virksomheder.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og der bliver udleveret firmabil.

Vi har ordnet forhold og er medlem af dansk byggeri.

Du skal kunne skrive, læse og forstå dansk samt have alm. kørekort.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050486Phoenix-0c88a7af12019-06-28T00:00:00Tømrersvend

Stabil tømrersvend søges til fast arbejde.

Vi er et mindre firma med 2 lærlinge og 4 svende i alderen 19-48 år.
Vi søger en ny kollega der kan arbejde selstændig og og kan hjælpe os med de daglig opgaver.

Vi udføre alle former for tømrer/snedker arbejde i storkøbenhavn og omegn. Vores kunder er private, kommuner og virksomheder.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og der bliver udleveret firmabil.

Vi har ordnet forhold og er medlem af dansk byggeri.

Du skal kunne skrive, læse og forstå dansk samt have alm. kørekort.

 

 

2019-07-19T19:50:12.237 Stabil tømrersvend søges til fast arbejde. Vi er et mindre firma med 2 lærlinge og 4 svende i alderen 19-48 år.Vi søger en ny kollega der kan arbejde selstændig og og kan hjælpe os med de daglig opgaver. Vi udføre alle former for tømrer snedker arbejde i storkøbenhavn og omegn. Vores kunder er private, kommuner og virksomheder. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og der bliver udleveret firmabil. Vi har ordnet forhold og er medlem af dansk byggeri. Du skal kunne skrive, læse og forstå dansk samt have alm. kørekort.11jobnet0c88a7af100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-21T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerup3553840Dansk Kvalitets Håndværk ApS11Literbuen 14A2740SkovlundeDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784272JobNet5010288501028810026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c88a7afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c88a7afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c88a7af&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c88a7af&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgTømrersvend12007991Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service362148526noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark3301138542 udlærte/erfarende tømrer søges til selvstændigt tagarbejdeRobot Du I sjak skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diveres tagopgaver, renoveringer samt udførelser af nye tage på Sjælland. Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.

Du/I/sjak skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diveres tagopgaver, renoveringer samt udførelser af nye tage på Sjælland.

 

Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.

TagGruppen A/SSøborg2019-10-29T00:00:002019-12-20T00:00:00
330113263Tømrere i Hørsholm til fast arbejdeRobot Dygtige tømrere til større projekt i Hørsholm Viktech søger for kunde flere faglærte tømrere til boligprojekt i Hørsholm. Det drejer sig om solidt håndværk, klassisk tømrerarbejde og gipsarbejde, hvor du bliver en del af et godt sammentømret hold af tømrere og bygningssnedkere. Ansøg her Vi tilbyder ? Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge. ? Pension og sundhedsforsikring efter gældende overenskomst. ? Fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig. ? Faste rammer med en kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når t projekt færdiggøres. ? Kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr. ? Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m. Ansøg her Dine kvalifikationer Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Arbejder i et godt tempo og kan tage fat, samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt. Ansøg her Ansøgning Du er naturligvis meget velkommen til at få svar på eventuelle spørgsmål ved at ringe til Anja Besseling på 70 20 90 43. Ansøg her Om Viktech Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed, der beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere. Din kontaktperson arbejder målrettet for dig i netop dit område. Vi sørger for at kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vore medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og selvfølgelig julegaver til alle. Vi er bl.a. Ansøg her

Dygtige tømrere til større projekt i Hørsholm

Viktech søger for kunde flere faglærte tømrere til boligprojekt i Hørsholm.

Det drejer sig om solidt håndværk, klassisk tømrerarbejde og gipsarbejde, hvor du bliver en del af et godt sammentømret hold af tømrere og bygningssnedkere.

 

Ansøg her

 

Vi tilbyder


? Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge.

? Pension og sundhedsforsikring efter gældende overenskomst.

? Fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig.

? Faste rammer med en kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når ét projekt færdiggøres.

? Kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr.

? Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m.

 

Ansøg her

 

Dine kvalifikationer

 • Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring 
 • Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats 
 • Arbejder i et godt tempo og kan tage fat, samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt. 

 

Ansøg her

 

Ansøgning 

Du er naturligvis meget velkommen til at få svar på eventuelle spørgsmål ved at ringe til Anja Besseling på 70 20 90 43

 

Ansøg her

 

 

Om Viktech

Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed, der beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere. Din kontaktperson arbejder målrettet for dig i netop dit område. Vi sørger for at kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vore medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og selvfølgelig julegaver til alle. Vi er bl.a.

 

Ansøg her

 

Viktech P/S Kbh.Taastrup2019-10-28T00:00:002019-11-22T00:00:00
330119310Værkmester til Udlændingecenter EllebækRobot Kriminalforsorgen Hovedstaden søger Værkmester til Udlændingecenter Ellebæk Vil du være med til at udvikle beskæftigelsen i Udlændingecenter Ellebæk i de kommende år? Så er det måske dig, vi søger som vores nye værkmester. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 1. januar eller snarest derefter. Om stillingen Da en af vores værkmestre går på velfortjent pension, søger vi hans afløser. Vi tilbyder et job med udfordringer, ansvar og indflydelse i et tværfagligt miljø, og du skal have handlemod og lyst til at tænke nye tanker om, hvordan vi kan øge mulighederne for beskæftigelse af de frihedsberøvede i samarbejde med Ellebæks øvrige faggrupper. Du vil blive en del af et team på 3 værkmestre, som refererer til en enhedschef. De daglige arbejdsopgaver består af Beskæftigelse af de frihedsberøvede gennem relationsarbejde og samarbejde med Ellebæks øvrige medarbejdere, så hverdagen fremstår i en helhed. Støtte og fastholdelse af de frihedsberøvede i et beskæftigelsesforløb Kontakt til eksterne samarbejdspartnere og virksomheder Kontrol af de udførte opgaver Vi søger en ny kollega, som har en bred faglig erfaring med beskæftigelse møder de frihedsberøvede med respekt, nærvær og tydelighed trives i den daglige omgang med de frihedsberøvede og evner at motivere til beskæftigelse er engageret, ansvarsbevidst, har en positiv indstilling og godt humør kan bevare overblikket i en travl hverdag samt omgås mange mennesker med forskellig nationalitet og sprog er god til at lære fra sig i et samspil med de frihedsberøvede kan samarbejde på tværs med andre faggrupper taler engelsk og evt. andre sprog er kreativ med udvikling af nye produkter og bidrager til kontakten til nye leverandører Lidt om Udlændingecenter Ellebæk: Ellebæk har en aktuel kapacitet på 136 pladser. Vores formål er at gennemføre politiets og rettens beslutninger om frihedsberøvelse efter Udlændingelovens § 35 og 36 samt sikre et værdigt og hensynsfuldt ophold i overensstemmelse med de frihedsberøvedes rettigheder. Ellebæk befinder sig i en forandringsproces, hvor vi satser på tværfaglighed og et større udbud af både beskæftigelsesmuligheder og fritidsaktiviteter. Til sidstnævnte har vi ansat pædagogiske assistenter. Der er aktuelt ca. 55 ansatte i Udlændingecenter Ellebæk fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, sundhedspersonale, pædagogiske assistenter, undervisere, administrativt personale og ledelse. Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingerne er indplaceret i løngruppe 2. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt og stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter. Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb, hvilket du skal være indstillet på at fuldføre, hvis ikke du allerede er uddannet. Du kan orientere dig om uddannelsen på www.kriminalforsorgen.dk. Arbejdspladsen er beliggende i Udlændingecenter Ellebæk, Ellebækvej 13A, 3460 Birkerød Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester - herunder bl.a. fysisk test. Du kan læse mere om uddannelsen til værkmester Kriminalforsorgens hjemmeside www.kriminalforsorgen.dk eller følg linket: https: www.kriminalforsorgen.dk karriere jobomraader vaerkmester Du søger stillingen via knappen Søg stillingen . Vi skal have din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring senest fredag d. 22. nov. 2019. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48. Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister. Hvis du vil vide mere om stillingen eller Ellebæk, er du velkommen til at kontakte institutionschef Charlotte Aagaard på tlf. 7255 7991. Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret, Transport- og Bevogtningsenheden, 1 åbent fængsel, 7 arresthuse, 1 udrejsecenter, 5 afdelinger i friheden samt 2 pensioner. Området dækker geografisk over København, Vestegnen, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne.Kriminalforsorgen Hovedstaden søger Værkmester til Udlændingecenter Ellebæk Vil du være med til at udvikle beskæftigelsen i Udlændingecenter Ellebæk i de kommende år? Så er det måske dig, vi søger som vores nye værkmester. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 1. januar eller snarest derefter.

Om stillingen

Da en af vores værkmestre går på velfortjent pension, søger vi hans afløser.

Vi tilbyder et job med udfordringer, ansvar og indflydelse i et tværfagligt miljø, og du skal have handlemod og lyst til at tænke nye tanker om, hvordan vi kan øge mulighederne for beskæftigelse af de frihedsberøvede i samarbejde med Ellebæks øvrige faggrupper.

Du vil blive en del af et team på 3 værkmestre, som refererer til en enhedschef.

De daglige arbejdsopgaver består af

 • Beskæftigelse af de frihedsberøvede gennem relationsarbejde og samarbejde med Ellebæks øvrige medarbejdere, så hverdagen fremstår i en helhed.
 • Støtte og fastholdelse af de frihedsberøvede i et beskæftigelsesforløb
 • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere og virksomheder
 • Kontrol af de udførte opgaver
Vi søger en ny kollega, som

 • har en bred faglig erfaring med beskæftigelse
 • møder de frihedsberøvede med respekt, nærvær og tydelighed
 • trives i den daglige omgang med de frihedsberøvede og evner at motivere til beskæftigelse
 • er engageret, ansvarsbevidst, har en positiv indstilling og godt humør
 • kan bevare overblikket i en travl hverdag samt omgås mange mennesker med forskellig nationalitet og sprog
 • er god til at lære fra sig i et samspil med de frihedsberøvede
 • kan samarbejde på tværs med andre faggrupper
 • taler engelsk og evt. andre sprog
 • er kreativ med udvikling af nye produkter og bidrager til kontakten til nye leverandører
Lidt om Udlændingecenter Ellebæk:

Ellebæk har en aktuel kapacitet på 136 pladser. Vores formål er at gennemføre politiets og rettens beslutninger om frihedsberøvelse efter Udlændingelovens § 35 og 36 samt sikre et værdigt og hensynsfuldt ophold i overensstemmelse med de frihedsberøvedes rettigheder. Ellebæk befinder sig i en forandringsproces, hvor vi satser på tværfaglighed og et større udbud af både beskæftigelsesmuligheder og fritidsaktiviteter. Til sidstnævnte har vi ansat pædagogiske assistenter.

Der er aktuelt ca. 55 ansatte i Udlændingecenter Ellebæk fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, sundhedspersonale, pædagogiske assistenter, undervisere, administrativt personale og ledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingerne er indplaceret i løngruppe 2.
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt og stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter. Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb, hvilket du skal være indstillet på at fuldføre, hvis ikke du allerede er uddannet.

Du kan orientere dig om uddannelsen på www.kriminalforsorgen.dk.

Arbejdspladsen er beliggende i Udlændingecenter Ellebæk, Ellebækvej 13A, 3460 Birkerød

Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester - herunder bl.a. fysisk test. Du kan læse mere om uddannelsen til værkmester Kriminalforsorgens hjemmeside www.kriminalforsorgen.dk eller følg linket: https://www.kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Vi skal have din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring senest fredag d. 22. nov. 2019.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Ellebæk, er du velkommen til at kontakte institutionschef Charlotte Aagaard på tlf. 7255 7991.

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret, Transport- og Bevogtningsenheden, 1 åbent fængsel, 7 arresthuse, 1 udrejsecenter, 5 afdelinger i friheden samt 2 pensioner. Området dækker geografisk over København, Vestegnen, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne.Udlændingecenter/udlændinge-enhed EllebækBirkerød2019-11-06T00:00:002019-11-22T00:00:00
3301094254 tømrere søges til RødovreRobot Er du faglært tømrer og kunne du bruge lidt ekstra i sparegrisen? Så er du måske en af de 4 tømrere, vi søger til Rødovre. Læs mere om stillingen her. Vi søger hurtigst muligt 4 erfarne tømrere til et nybyggeri i Rødovre.Vores tømrere leverer ikke blot høj kvalitet, men er også servicemindede. Det betyder, at vi aldrig forlader en opgave, før kunden er tilfreds med udførelsen heraf samt har fået en god oplevelse med vores serviceydelse. For at varetage stillingen skal du helst være faglært inden for faget og have omkring 2 års erfaring. Der følger en timeløn på 200 kr. i timen.Det forventer vi af dig: Du er faglært tømrer og har ca. 2 års erfaring fra faget Du er hårdtarbejdende og er kvalitetsbevidst Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver Du bidrager med godt humør og en imødekommende attitude Det kan du forvente af os: En timeløn på 200 kr. timen Varierede arbejdsopgaver inden for tømrerfaget Kompetente og imødekommende kolleger Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Mustaf Abdi på mya@kandidaterne.dk eller tlf: 93892223. Husk at vedhæfte reference nr. 125991.Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært tømrer og kunne du bruge lidt ekstra i sparegrisen? Så er du måske en af de 4 tømrere, vi søger til Rødovre. Læs mere om stillingen her.

Vi søger hurtigst muligt 4 erfarne tømrere til et nybyggeri i Rødovre.

Vores tømrere leverer ikke blot høj kvalitet, men er også servicemindede. Det betyder, at vi aldrig forlader en opgave, før kunden er tilfreds med udførelsen heraf samt har fået en god oplevelse med vores serviceydelse. For at varetage stillingen skal du helst være faglært inden for faget og have omkring 2 års erfaring.

Der følger en timeløn på 200 kr. i timen.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært tømrer og har ca. 2 års erfaring fra faget
 • Du er hårdtarbejdende og er kvalitetsbevidst
 • Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver
 • Du bidrager med godt humør og en imødekommende attitude


Det kan du forvente af os:

 • En timeløn på 200 kr./timen
 • Varierede arbejdsopgaver inden for tømrerfaget
 • Kompetente og imødekommende kolleger 


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Mustaf Abdi på mya@kandidaterne.dk eller tlf: 93892223. Husk at vedhæfte reference nr. 125991.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSRødovre2019-10-21T00:00:002019-11-30T00:00:00
330102198Tømrere til nybyggede lejligheder i ValbyRobot Viktech søger friske tømrere til spritnye lejligheder i Valby. Det drejer sig om almindeligt tømrerarbejde såsom gips, forskalling, vægge og vinduer. Der vil løbende komme nye projekter til, hvor vi skal bruge flere dygtige tømrere, så søg endelig. Om dig Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Arbejder i et godt tempo og kan tage fat, samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt. Viktech tilbyder dig: Som medarbejder får du faste rammer med n kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når t projekt færdiggøres. Muligheden for at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig. Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr. Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge, og som ansat er du omfattet af gældende overenskomst og har pension med tilhørende sundhedsforsikring. Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m. Vi mangler dig og dine kompetencer Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt. https: viktech.dk kampagner toemrer

Viktech søger friske tømrere til spritnye lejligheder i Valby. Det drejer sig om almindeligt tømrerarbejde såsom gips, forskalling, vægge og vinduer. Der vil løbende komme nye projekter til, hvor vi skal bruge flere dygtige tømrere, så søg endelig.

Om dig

 • Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring
 • Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats
 • Arbejder i et godt tempo og kan tage fat, samtidig med at du har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt.

Viktech tilbyder dig:

 • Som medarbejder får du faste rammer med én kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når ét projekt færdiggøres.
 • Muligheden for at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig.
 • Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr.
 • Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge, og som ansat er du omfattet af gældende overenskomst og har pension med tilhørende sundhedsforsikring.
 • Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m.

Vi mangler dig og dine kompetencer

Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via linket herunder hurtigst muligt.

https://viktech.dk/kampagner/toemrer

Viktech P/S Kbh.Valby2019-10-07T00:00:002019-12-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

2 udlærte/erfarende tømrer søges til selvstændigt tagarbejde

TagGruppen A/S

Søborg
Du I sjak skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diveres tagopgaver, renoveringer samt udførelser af nye tage på Sjælland. Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Tømrere i Hørsholm til fast arbejde

Viktech P/S Kbh.

Taastrup
Dygtige tømrere til større projekt i Hørsholm Viktech søger for kunde flere faglærte tømrere til boligprojekt i Hørsholm. Det drejer sig om solidt håndværk, klassisk tømrerarbejde og gipsarbejde, hvor du bliver en del af et godt sammentømret hold af...
Indrykket:28. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Værkmester til Udlændingecenter Ellebæk

Udlændingecenter/udlændinge-enhed Ellebæk

Birkerød
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger Værkmester til Udlændingecenter Ellebæk Vil du være med til at udvikle beskæftigelsen i Udlændingecenter Ellebæk i de kommende år? Så er det måske dig, vi søger som vores nye værkmester. Stillingen er en fuldtidss...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:22. november 2019

4 tømrere søges til Rødovre

Kandidaterne ApS

Rødovre
Er du faglært tømrer og kunne du bruge lidt ekstra i sparegrisen? Så er du måske en af de 4 tømrere, vi søger til Rødovre. Læs mere om stillingen her. Vi søger hurtigst muligt 4 erfarne tømrere til et nybyggeri i Rødovre.Vores tømrere leverer ikke b...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Tømrere til nybyggede lejligheder i Valby

Viktech P/S Kbh.

Valby
Viktech søger friske tømrere til spritnye lejligheder i Valby. Det drejer sig om almindeligt tømrerarbejde såsom gips, forskalling, vægge og vinduer. Der vil løbende komme nye projekter til, hvor vi skal bruge flere dygtige tømrere, så søg endelig. ...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:2. december 2019