Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrersvend eller ufaglært tømrer med erfaring søges

Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring.

Du skal have gå på mod og et godt humør.

Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk.

Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil.

Start hurtigst muligt.

Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk

Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214/6476 3595.

Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010516Phoenix-cdf3646612019-04-24T00:00:00Tømrersvend eller ufaglært tømrer med erfaring søges

Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring.

Du skal have gå på mod og et godt humør.

Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk.

Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil.

Start hurtigst muligt.

Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk

Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214/6476 3595.

Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

2019-06-20T00:51:18.900 Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring. Du skal have gå på mod og et godt humør. Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk. Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil. Start hurtigst muligt. Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214 6476 3595. Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnetcdf36466100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynAssens3512714TANG TØMRER OG SNEDKER ApS11Kamgårdsvej 25690TommerupDKDanmark0info@tang-ts.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748464JobNet4978059497805910024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service361563518Otto Tang Andersoninfo@tang-ts.dkDKDanmarkDKDanmark330066617Vi søger 2 tømrer med opstart snarest muligt.Robot Vi varetager alle former for tømreropgaver både for private men også erhverv. Vi forventer at du er:- Kvalitetsorienteret- Punktlig- Har kørekort B- Uddannet tømrer med minimum 3 års erfaring eller mere- Serviceminded og god til personlig kontakt med kunderne- Pålidelig og ansvarsfuld- Har god ordenssans- Du tager ejerskab på dine opgaver Vi tilbyder:- Udfordrende og varierende arbejdsopgaver- Gode kollegaer- Godt arbejdsmiljø- Ansvar efter kvalifikationer- Fast stilling med ordnede lønforhold. Bruun Bevaring Restaurering ApS blev stiftet i 2016 og virksomheden er vokset hurtigt og beskæftiger i dag 10 ansatte. Vi har kun fag-stolte håndværkere ansat medarbejdere der går op i deres arbejde.Så har du mod på at arbejde for os er du velkommen til at sende os en ansøgning på info@bruun-br.dk. Er du mere til den personlige kontakt er du velkommen til at komme forbi kontoret værkstedet på Nygårdsvej 2, 5610 Assens eller ringe til Nicolaj på 21631775.

Vi varetager alle former for tømreropgaver både for private men også erhverv. 

Vi forventer at du er:
- Kvalitetsorienteret
- Punktlig
- Har kørekort B
- Uddannet tømrer med minimum 3 års erfaring eller mere
- Serviceminded og god til personlig kontakt med kunderne
- Pålidelig og ansvarsfuld
- Har god ordenssans
- Du tager ejerskab på dine opgaver

Vi tilbyder:
- Udfordrende og varierende arbejdsopgaver
- Gode kollegaer
- Godt arbejdsmiljø
- Ansvar efter kvalifikationer
- Fast stilling med ordnede lønforhold.

Bruun Bevaring & Restaurering ApS blev stiftet i 2016 og virksomheden er vokset hurtigt og beskæftiger i dag 10 ansatte. 
Vi har kun fag-stolte håndværkere ansat – medarbejdere der går op i deres arbejde.
Så har du mod på at arbejde for os er du velkommen til at sende os en ansøgning på info@bruun-br.dk. Er du mere til den personlige kontakt er du velkommen til at komme forbi kontoret/værkstedet på Nygårdsvej 2, 5610 Assens eller ringe til Nicolaj på 21631775.

Bruun Bevaring & Restaurering ApSAssens2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330065977Garvet tømrer søges til AssensRobot Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her! I 1956 startede vi op som en traditionel tømrervirksomhed og har sidenhen udviklet os til et byggefirma der varetager opgaver inden for total-, hoved-, og fagentrepriser, for både offentlige og private kunder i hele Danmark. Fordi vi holder mange forskellige håndværkere i huset, kan vi klare alle opgaver selv, men nu mangler vi altså en erfaren tømrer til at tage fat.Du skal være faglært og have relevant erfaring inden for faget. Det forventes at du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere frihed under ansvar.Der er tale om en fuldtidsstilling med fastansættelse og vi tilbyder en startløn på 190 kr. timen. Opstart ligger snarest muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV vores vej.Det forventer vi af dig: Du er faglært og har minimum 2-3 års erfaring inden for faget At du har gå-på-mod i dine arbejdsopgaver Du har kørekort B At du kan arbejde selvstændigt såvel som en del af et hold Du går op i kvalitet og arbejder grundigt og hurtigt med dine opgaver At du kan arbejde seriøst men også har plads til humor Det kan du forvente af os: En startløn på 190kr. timen En fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse Arbejdsopgaver på byggepladser inden for dit fag Favorable ansættelses- og arbejdsvilkår i et firma som følger overenskomsten At blive del af et professionelt og imødekommende team Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Jeppe Schultz. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk venligst at vedhæft reference nr. 125893Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her!

I 1956 startede vi op som en traditionel tømrervirksomhed og har sidenhen udviklet os til et byggefirma der varetager opgaver inden for total-, hoved-, og fagentrepriser, for både offentlige og private kunder i hele Danmark. Fordi vi holder mange forskellige håndværkere i huset, kan vi klare alle opgaver selv, men nu mangler vi altså en erfaren tømrer til at tage fat.

Du skal være faglært og have relevant erfaring inden for faget. Det forventes at du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere frihed under ansvar.

Der er tale om en fuldtidsstilling med fastansættelse og vi tilbyder en startløn på 190 kr./timen. Opstart ligger snarest muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV vores vej.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har minimum 2-3 års erfaring inden for faget
 • At du har gå-på-mod i dine arbejdsopgaver
 • Du har kørekort B
 • At du kan arbejde selvstændigt såvel som en del af et hold
 • Du går op i kvalitet og arbejder grundigt og hurtigt med dine opgaver
 • At du kan arbejde seriøst men også har plads til humor 


Det kan du forvente af os:

 • En startløn på 190kr./timen
 • En fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse
 • Arbejdsopgaver på byggepladser inden for dit fag
 • Favorable ansættelses- og arbejdsvilkår i et firma som følger overenskomsten
 • At blive del af et professionelt og imødekommende team


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Jeppe Schultz. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk venligst at vedhæft reference nr. 125893

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kandidaterne ApSAssens2019-07-31T00:00:002019-09-23T00:00:00
330077522Erfarne tømrere søges til nyt projekt!Robot Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt. Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, døre og lofter m.m. Vi forventer at du er uddannet tømrer og har nogle års erfaring indenfor faget samt kan arbejde selvstændigt på projekter. Du er mødestabil, i god fysisk form og har en positiv og serviceminded tilgang til tingene. Er I et makkerpar, som er vant til at arbejde sammen er I også velkommen til at søge. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede i dag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020. Vi glæder os til at høre fra dig.

Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer & Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt.

Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, døre og lofter m.m.

Vi forventer at du er uddannet tømrer og har nogle års erfaring indenfor faget samt kan arbejde selvstændigt på projekter.

Du er mødestabil, i god fysisk form og har en positiv og serviceminded tilgang til tingene.

Er I et makkerpar, som er vant til at arbejde sammen er I også velkommen til at søge. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede i dag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TOMMERUP TØMRER OG SNEDKER ApSTommerup2019-08-23T00:00:002019-09-22T00:00:00
330065940TømrersvendRobot TMEK søger faglært tømrersvend til forfaldende tømreropgaver.Der bliver lagt vægt på alsidighed, selvstændighed, og god omgangstone.Er der brug for flexibilitet i forhold til arbejdstider, kan dette aftales. Stillingen er fuldtid og med langt sigte Ansættelse snarest muligt.Løn efter aftale og kvalifikationer

TMEK søger faglært tømrersvend til forfaldende tømreropgaver.
Der bliver lagt vægt på alsidighed, selvstændighed, og god omgangstone.
Er der brug for flexibilitet i forhold til arbejdstider, kan dette aftales.

Stillingen er fuldtid og med langt sigte


Ansættelse snarest muligt.
Løn efter aftale og kvalifikationer

TMEK IVSOdense SV2019-07-31T00:00:002019-09-02T00:00:00
330068581Dygtige tømrer søgesRobot Tømrersvende søges Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for. Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver. Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, vinduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver. Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer. Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

Tømrersvende søges

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver.

Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så er det dig vi har brug for.

Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver.

Du vil komme til at arbejde med en stor variation, indenfor døre, vinduer, tag, om- og tilbygninger samt mindre serviceopgaver.

Som tømrer hos LKN BYG kommer du til at arbejde under ordnede forhold, løn efter kvalifikation, servicebil og med gode kollegaer.

Er det dig, skynd dig at ringe til Kent på tlf. 64801515 eller send en mail på kent@lkn-byg.dk

LKN BYG A/SVeflinge2019-08-06T00:00:002019-09-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger 2 tømrer med opstart snarest muligt.

Bruun Bevaring & Restaurering ApS

Assens
Vi varetager alle former for tømreropgaver både for private men også erhverv. Vi forventer at du er:- Kvalitetsorienteret- Punktlig- Har kørekort B- Uddannet tømrer med minimum 3 års erfaring eller mere- Serviceminded og god til personlig kontakt me...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Garvet tømrer søges til Assens

Kandidaterne ApS

Assens
Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her! I 1956 startede vi op ...
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:23. september 2019

Erfarne tømrere søges til nyt projekt!

TOMMERUP TØMRER OG SNEDKER ApS

Tommerup
Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt. Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, d...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Tømrersvend

TMEK IVS

Odense SV
TMEK søger faglært tømrersvend til forfaldende tømreropgaver.Der bliver lagt vægt på alsidighed, selvstændighed, og god omgangstone.Er der brug for flexibilitet i forhold til arbejdstider, kan dette aftales. Stillingen er fuldtid og med langt sigte ...
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:2. september 2019

Dygtige tømrer søges

LKN BYG A/S

Veflinge
Tømrersvende søges Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver. Kan du lide stor variation i dit arbejde, kan du dit kram og ikke går på kompromis med kvaliteten. Dig der er stolt af at levere et godt stykke arbejde, så...
Indrykket:6. august 2019
Udløbsdato:26. september 2019