Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrersvend eller ufaglært tømrer med erfaring søges

Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring.

Du skal have gå på mod og et godt humør.

Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk.

Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil.

Start hurtigst muligt.

Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk

Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214/6476 3595.

Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010516Phoenix-cdf3646612019-04-24T00:00:00Tømrersvend eller ufaglært tømrer med erfaring søges

Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring.

Du skal have gå på mod og et godt humør.

Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk.

Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil.

Start hurtigst muligt.

Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk

Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214/6476 3595.

Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

2019-06-20T00:51:18.900 Vi søger en frisk og dygtig tømrersvend med et godt håndværksmæssigt flair. Vi foretrækker, at du er uddannet tømrer, men du kan også være dygtig ufaglært tømrer med erfaring. Du skal have gå på mod og et godt humør. Vi udfører store såvel som små arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på god kvalitet og et godt udført håndværk. Vi tilbyder derud over mulighed for egen firmabil. Start hurtigst muligt. Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.tang-ts.dk Skulle ovenstående have din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte os på tlf.: 4098 9214 6476 3595. Du er også velkommen til, at sende din ansøgning på mail: info@tang-ts.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnetcdf36466100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynAssens3512714TANG TØMRER OG SNEDKER ApS11Kamgårdsvej 25690TommerupDKDanmark0info@tang-ts.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748464JobNet4978059497805910024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cdf36466&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonTømrersvend eller ufaglært tømrer med erfaring søges1Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service361563518Otto Tang Andersoninfo@tang-ts.dkDKDanmarkDKDanmark330077522Erfarne tømrere søges til nyt projekt!Robot Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt. Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, døre og lofter m.m. Vi forventer at du er uddannet tømrer og har nogle års erfaring indenfor faget samt kan arbejde selvstændigt på projekter. Du er mødestabil, i god fysisk form og har en positiv og serviceminded tilgang til tingene. Er I et makkerpar, som er vant til at arbejde sammen er I også velkommen til at søge. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede i dag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020. Vi glæder os til at høre fra dig.

Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer & Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt.

Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, døre og lofter m.m.

Vi forventer at du er uddannet tømrer og har nogle års erfaring indenfor faget samt kan arbejde selvstændigt på projekter.

Du er mødestabil, i god fysisk form og har en positiv og serviceminded tilgang til tingene.

Er I et makkerpar, som er vant til at arbejde sammen er I også velkommen til at søge. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning på mail allerede i dag eller tag kontakt til Mickey Pedersen på telefon 81751020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TOMMERUP TØMRER OG SNEDKER ApSTommerup2019-08-23T00:00:002019-09-22T00:00:00
330065977Garvet tømrer søges til AssensRobot Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her! I 1956 startede vi op som en traditionel tømrervirksomhed og har sidenhen udviklet os til et byggefirma der varetager opgaver inden for total-, hoved-, og fagentrepriser, for både offentlige og private kunder i hele Danmark. Fordi vi holder mange forskellige håndværkere i huset, kan vi klare alle opgaver selv, men nu mangler vi altså en erfaren tømrer til at tage fat.Du skal være faglært og have relevant erfaring inden for faget. Det forventes at du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere frihed under ansvar.Der er tale om en fuldtidsstilling med fastansættelse og vi tilbyder en startløn på 190 kr. timen. Opstart ligger snarest muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV vores vej.Det forventer vi af dig: Du er faglært og har minimum 2-3 års erfaring inden for faget At du har gå-på-mod i dine arbejdsopgaver Du har kørekort B At du kan arbejde selvstændigt såvel som en del af et hold Du går op i kvalitet og arbejder grundigt og hurtigt med dine opgaver At du kan arbejde seriøst men også har plads til humor Det kan du forvente af os: En startløn på 190kr. timen En fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse Arbejdsopgaver på byggepladser inden for dit fag Favorable ansættelses- og arbejdsvilkår i et firma som følger overenskomsten At blive del af et professionelt og imødekommende team Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Jeppe Schultz. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk venligst at vedhæft reference nr. 125893Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her!

I 1956 startede vi op som en traditionel tømrervirksomhed og har sidenhen udviklet os til et byggefirma der varetager opgaver inden for total-, hoved-, og fagentrepriser, for både offentlige og private kunder i hele Danmark. Fordi vi holder mange forskellige håndværkere i huset, kan vi klare alle opgaver selv, men nu mangler vi altså en erfaren tømrer til at tage fat.

Du skal være faglært og have relevant erfaring inden for faget. Det forventes at du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere frihed under ansvar.

Der er tale om en fuldtidsstilling med fastansættelse og vi tilbyder en startløn på 190 kr./timen. Opstart ligger snarest muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV vores vej.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har minimum 2-3 års erfaring inden for faget
 • At du har gå-på-mod i dine arbejdsopgaver
 • Du har kørekort B
 • At du kan arbejde selvstændigt såvel som en del af et hold
 • Du går op i kvalitet og arbejder grundigt og hurtigt med dine opgaver
 • At du kan arbejde seriøst men også har plads til humor 


Det kan du forvente af os:

 • En startløn på 190kr./timen
 • En fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse
 • Arbejdsopgaver på byggepladser inden for dit fag
 • Favorable ansættelses- og arbejdsvilkår i et firma som følger overenskomsten
 • At blive del af et professionelt og imødekommende team


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Jeppe Schultz. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk venligst at vedhæft reference nr. 125893

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kandidaterne ApSAssens2019-07-31T00:00:002019-09-23T00:00:00
330084331Tømrer søges til Glamsbjerg området!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige tømrer til Glamsbjerg området! Vi forventer: At du er uddannet tømrer Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Du skal være lidt en All around tømrer, da det er flere forskellige projekter man skal arbejde på. Blandet andet du lægge gulv, montere vinduer, tag og køre spjæld (det er meget lidt, men der kan komme noget) Det er et længerevarende job med god løn! For mere information kontakt konsulent Lærke Vittrup på tlf.: 22 58 35 36 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige tømrer til Glamsbjerg området!

Vi forventer:

 • At du er uddannet tømrer

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 

 

Du skal være lidt en All around tømrer, da det er flere forskellige projekter man skal arbejde på. Blandet andet du lægge gulv, montere vinduer, tag og køre spjæld (det er meget lidt, men der kan komme noget)

Det er et længerevarende job med god løn!   

For mere information kontakt konsulent Lærke Vittrup på tlf.: 22 58 35 36  hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSGlamsbjerg2019-09-04T00:00:002019-10-30T00:00:00
330078155Tømrer søgesRobot Ejendomsselskabet Raahøj Hansen beskæftiger ca. 10 medarbejdere, blandt andet Tømrere, Bygningsmalere og Snedkere. Grundet travlhed søger vi yderligere en Tømrer. Opgaverne omfatter hovedsageligt renovering af lejligheder i Odense bymidte. Kvalifikationer: - god erfaring indenfor faget- Kørekørt - Tale og forstå dansk Arbejdstiden er kl. 08:00 - 16:00 Ansøgning og CV sendes til Peter Raahøj Hansen på mail: raahoej@post.tele.dk Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Raahøj Hansen på mail.:raahoej@post.tele.dk

Ejendomsselskabet Raahøj Hansen beskæftiger ca. 10 medarbejdere, blandt andet Tømrere, Bygningsmalere og Snedkere.

Grundet travlhed søger vi yderligere en Tømrer. Opgaverne omfatter hovedsageligt renovering af lejligheder i Odense bymidte.

Kvalifikationer:

- god erfaring indenfor faget- Kørekørt - Tale og forstå dansk

Arbejdstiden er kl. 08:00 - 16:00

Ansøgning og CV sendes til Peter Raahøj Hansen på mail: raahoej@post.tele.dk

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Raahøj Hansen på mail.:raahoej@post.tele.dk

Ejendomsselskabet Raahøj Hansen A/SOdense NV2019-08-26T00:00:002019-10-17T00:00:00
330076281Tømrer/SnedkerRobot JOBBET Vi har fået til opgave for en ny kunde i Odense at skaffe dem 2 dygtige og alsidige tømrersvende, med mulighed for fastansættelse for de rette ARBEJDSOPGAVER Nybyggeri Renovering Vinduer døre Tag DIN PROFIL Du kan fremvise svendebrev som tømrersvend Du har brancheerfaring Du er arbejdsom og omhyggelig i dit arbejde. Du er kvalitetsbevidst VI FORVENTER At du er mødestabil og har egen bil. At du er i god fysisk form. At du forstår vigtigheden i at aflevere et flot stykke håndværk At du er imødekommende og kan tale med folk på alle niveauer VI TILBYDER Et job hos en mellemstor tømrervirksomhed, hvor man vægter faglighed højt. Her møder man gode kollegaer og en virksomhed med ordnede forhold. Løn hver 14. dag og pension fra 1. dag. De indkomne ansøgninger vurderes løbende. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

JOBBET Vi har fået til opgave for en ny kunde i Odense at skaffe dem 2 dygtige og alsidige tømrersvende, med mulighed for fastansættelse for de rette

ARBEJDSOPGAVER Nybyggeri Renovering Vinduer/døre Tag

DIN PROFIL Du kan fremvise svendebrev som tømrersvend Du har brancheerfaring Du er arbejdsom og omhyggelig i dit arbejde. Du er kvalitetsbevidst

VI FORVENTER At du er mødestabil og har egen bil. At du er i god fysisk form. At du forstår vigtigheden i at aflevere et flot stykke håndværk At du er imødekommende og kan tale med folk på alle niveauer

VI TILBYDER Et job hos en mellemstor tømrervirksomhed, hvor man vægter faglighed højt. Her møder man gode kollegaer og en virksomhed med ordnede forhold.

Løn hver 14. dag og pension fra 1. dag.

De indkomne ansøgninger vurderes løbende.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

ZentroPeople ApSOdense C2019-08-21T00:00:002019-09-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfarne tømrere søges til nyt projekt!

TOMMERUP TØMRER OG SNEDKER ApS

Tommerup
Til nyt projekt indenfor udlejningsejendomme, søger Tommerup Tømrer Snedker ApS erfarne tømrere til ansættelse på fuld tid, snarest muligt. Vi søger kollegaer til allround opgaver på nybyggeri, herunder tagarbejde, rejse spær, isætning af vinduer, d...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Garvet tømrer søges til Assens

Kandidaterne ApS

Assens
Er du faglært tømrer og kigger efter nye muligheder inden for dit fag? Brænder du for en hverdag med varierede arbejdsopgaver i selskab med et professionelt team? Så venter der måske en stilling på dig i Assens - læs mere her! I 1956 startede vi op ...
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:23. september 2019

Tømrer søges til Glamsbjerg området!

CONNECTION VIKAR ApS

Glamsbjerg
Vi søger på vegne af kunde dygtige tømrer til Glamsbjerg området! Vi forventer: At du er uddannet tømrer Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Du skal være lidt en ...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Tømrer søges

Ejendomsselskabet Raahøj Hansen A/S

Odense NV
Ejendomsselskabet Raahøj Hansen beskæftiger ca. 10 medarbejdere, blandt andet Tømrere, Bygningsmalere og Snedkere. Grundet travlhed søger vi yderligere en Tømrer. Opgaverne omfatter hovedsageligt renovering af lejligheder i Odense bymidte. Kvalifika...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:17. oktober 2019

Tømrer/Snedker

ZentroPeople ApS

Odense C
JOBBET Vi har fået til opgave for en ny kunde i Odense at skaffe dem 2 dygtige og alsidige tømrersvende, med mulighed for fastansættelse for de rette ARBEJDSOPGAVER Nybyggeri Renovering Vinduer døre Tag DIN PROFIL Du kan fremvise svendebrev som tømr...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019