Gem job

Toldklarerer søges

Toldmedarbejder søges

Dansk Toldbehandling ApS øger i disse år sit strategiske fokus, og vi søger i den forbindelse en selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til vores toldafdeling i Ishøj.  

 

I vores toldafdeling i Ishøj er vi i gang med at udvide den danske toldafdeling til også at kunne håndtere toldarbejde for vores kunder, som har samarbejde med UK.

Har du lyst til at være med til at præge en toldafdeling, der er i en udviklingsfase, og gøre en forskel i hverdagen, så er jobbet måske noget for dig.

 

Jobbet og arbejdsopgaverne

Dine hovedopgaver vil bestå i at håndtere ind- og udgående klareringer, opfølgning på uafsluttede sager, opdatere kartoteker, servicere kunder og Skat med spørgsmål, samt være med til at sætte afdelingen i system, så nye opgaver nemt vil kunne implementeres.

Da vores primære funktion er at tage presset fra virksomheder på det toldmæssige område, er det vigtigt at være proaktiv mht. til nye tiltag og ideer, vi kan præsentere overfor vores kunder. Det er vigtigt at de altid føler, at de får en professionel behandling, da vi er med til at tegne deres virksomhed udadtil overfor Skat, og kan med de rette tiltag være med til at øge væksten for virksomheden.

Da vi også har eksterne opgaver, kan der være perioder hvor, toldarbejdet vil foregå i vores kunders egne virksomheder, og du skal derfor være indstillet på, at der kan være ændringer i rejsetiden. Vi bestræber os selvfølgelig på, at rejsetiden ikke bliver markant ændret.

Vi arbejder i dag i følgende toldsystemer; Descartes (bruges internt), Butterfly, Lector og Skats IT toldsystemer. Derudover benytter vi Excel, Word og Teams

 

Vi ønsker en medarbejder med følgende kvalifikationer:

 • Erfaringer med toldopgaver i import-eksportsystemer, nævn gerne hvilke.
 • Erfaringer med de grundlæggende toldregler ved import-eksport.
 • Engelsk i skrift og tale.
 • Hvor og hvor lang tid har du siddet i ligende stilling. 

 

 

 

Personlige kompetencer:

 • Er du som person god til at tage ansvar?
 • Er du proaktiv og løsningsorienteret?
 • Ser dine kollegaer dig som en god teamplayer?
 • Er du omstillingsparat?
 • Kan du arbejde selvstændigt, og systematisk?
 • Kan du få noget fra hånden i en travl hverdag?

 

Vi tilbyder:

 

 • En virksomhed, hvor udviklingen går hurtigt og omgangstonen er uformel.
 • En virksomhed, hvor kulturen er fleksibilitet, pålidelighed, engagement, innovation.
 • Et job med mange udviklingsmuligheder.

 

Kan du se dig selv i ovenstående arbejdsmiljø, og har du lyst til at være med til at udvikle virksomheden og dine kompetencer, så er jobbet måske noget for dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jack Glerup på tlf. 60 95 30 75.

 

Ansøgning:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt på mail jack@fortold.dk.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt og løbende.  


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.