Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Topengageret social- og sundhedsassistent i fortrinsvis aftenvagt til Plejecentret Sølund

Denne stilling er til dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent, uanset om du har mange års erfaring eller er nyuddannet. Så længe du tør skille dig ud og ønsker at gøre en forskel for beboerne, er det dig, vi søger!

Musikprofil
Plejecentret Sølund har byens bedste udsigt til søerne og ind over byen. Vi har 150 beboere fordelt på fire somatiske afdelinger og har en god blanding af sygeplejersker, assistenter, hjælpere og pædagoger ansat.

Vi er profilplejecenter med speciale i musik, og hos os fortsætter beboerne livet for fuld musik. Vi er en naturlig del af et farverigt lokalområde, hvor både beboere og ansatte skaber værdi og sætter aftryk.

Sølund har udviklet sit særlige DNA og de målsætninger, som kan flytte arbejdspladsen til næste niveau. Vi kan ikke li´ at stå stille, men insisterer på, at rutiner, faglighed og mennesker kan folde sig endnu stærkere ud. Det mindste gælder både ledere og medarbejdere.

Rigtig mange tror, at det sygeplejefaglige felt på et plejehjem er ensidigt og kedeligt. Sådan er det ikke! Vores medarbejdere siger, at de bliver fagligt udfordret, at de udvikler sig sygeplejefagligt og er overraskede over, hvor komplekse de sygeplejefaglige opgaver er. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde på Sølund så tryk endelig her:

https://www.youtube.com/watch?v=lTGujW1annk

Din rolle på Sølund 
På Sølund arbejder vi målrettet med at yde pleje og omsorg af høj kvalitet samt være nærværende i vores samvær med beboerne.

Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv for beboerne. Vi forventer, at du som medarbejder tager ansvar og bidrager til denne mission. 

Vi ønsker, at du som social- og sundhedsassistent trives med at arbejde selvstændigt, men også sætter pris på at samarbejde med dine dygtige kollegaer i alle faggrupper.

Du er i stand til at identificere og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger, igangsætte handlinger, evaluering og opfølgning.  

Du er fagligt engageret, villig til at udvikle dig og udfordre dig selv. Du er social- og sundhedsassistent med et stærkt fagligt fundament, og hvis ikke du har erfaringen, men brænder for ældreområdet, så søg endelig stillingen. 

Du skal have gode kommunikations- og samarbejdsevner – og lægge værdi i at være en god kollega. Du skal være opsøgende, engageret og parat til en udfordrende og omskiftelig hverdag. Du skal besidde et godt overblik og bevare roen – selv når der er mange bolde i luften.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet er i højsædet. Vi arbejder med involvering af medarbejderne i alle indsatser og opfordrer til, at vi prøver idéer og tanker af, både lokalt på afdelingen og på tværs i huset.

Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med Sølunds øvrige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Du vil bl.a. få mulighed for oplæring og faglig udvikling gennem tre fagstabssygeplejersker, som sikrer den nødvendige undervisning og mulighed for sparring, for at din sygeplejefaglighed understøttes.

Du skal være indstillet på at udvikle dig og lære løbende; dette via et godt introduktionsforløb med efterfølgende uddannelsesforløb på 12 dage, der forløber over en periode på 1½ år.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 28 timer ugentligt med weekendvagt hver anden uge. På seks uger vil du have to dagvagter.  

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelsesdato snarest muligt. 

Yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere, så ring endelig til afdelingsleder Daniela Spaqaj på 2365 2447.

Søg stillingen via dette link senest tirsdag den 31. marts 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.