Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trabjerggård søger staldpedel

Trabjerggård Hestecenter søger staldpedel – er du mon vores nye kollega?

Kan du lide at være i et staldmiljø? Er du praktisk begavet og ønsker du et job med faglige udfordringer, høj dyrevelfærd og korpsånd? Så læs videre her!

Trabjerggård Hestecenter ligger tæt på Tørring, imellem Vejle og Horsens, og fungerer i dagligdagen både som pædagogisk værksted og botilbud for unge med særlige behov. Vores dygtige ridefaglærerteam mangler hjælp til praktiske opgaver i dagligdagen, da vi har stor tilgang af borgere. Desuden huser vi 18 heste i løsdrift, fordelt på fem store folde.

Vi søger derfor en M/K til ansættelse som praktisk staldpedel, primært i dagtimerne, ca. 30 timer pr. uge, +/-.  

Vi ønsker en medarbejder, der evner at være fleksibel, mødestabil, ansvarlig, teamplayer og selvstændig, og som har erfaring både med praktiske opgaver, såvel som håndtering af heste. Du skal desuden have et udpræget rummeligt gen, og naturlig forståelse for dine medmennesker.

Du har hænderne skruet rigtigt på, og du evner betjening af staldkat, traktor og minibus (almindeligt kørekort) – eller også har du flair for at lære det!

Vi ser også gerne, at du har praktiske trænings- og ridefærdigheder; dvs. din grundridning og evner til at arbejde fra jorden, er helt på plads.

Hvis du er faguddannet og har en instruktøruddannelse, fx handicap instruktør, hestemanager eller lignende, er det absolut et plus, men ikke et krav.

Primæropgaver er fodring, udmugning, køre stråfoder på fold, banepleje, samt diverse forefaldende opgaver på Trabjerggårds udearealer; småreparationer, fx hegn, låger, mm. Sekundære opgaver kan være tilsyn og pasning af heste, træning af ungheste, såvel som vedligeholdelse af de ældre heste, mm.

Løn gives efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du rette henvendelse til leder af Hestecentret, Ane Trabjerg, på mobil 27142506 i tidsrummet 08.30-09.00 på hverdage. Lær mere om os på www.trabjerggaard. dk eller på Facebook under Trabjerggård Hestecenter.

Ansøgningsfrist d.  9/2-18 på mail adresse til personaleleder kaj@trabjerggaard.dk, eller pr. post til: Trabjerggård, Vesterbyvej 12, 7160 Tørring.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her