Træd på karrierespeederen som Trainee på Mors

 

Som nyuddannet kandidat glæder du dig til at bruge dit talent, udfolde din passion og alt det du har lært under din uddannelse! Hos Outrup Vinduer & Døre på Mors, søger vi en ny Trainee, der sammen med vores CEO, skal bidrage til den digitale transformation vi står midt i og overfor.

Sammen med dig vil vi optimere og digitalisere vores moderne virksomhed, der udvikler og producerer highend vinduer og døre. Atmosfæren på fabrikken bærer stort præg af en traditionsbunden og ærekær stolthed for det ægte håndværk men samtidig ved vi, at fremtiden skal indeholde meget mere teknologi, digitale og automatiserede løsninger end den gør i dag!

Vi ønsker os at du… 

… er uddannet på kandidatniveau indenfor teknologi, automatisering eller digitalisering. Det kan være cand.it., cand.scient. el.lign.

… har en åben og nysgerrig tilgang til ny teknologi og at du som nyuddannet i faget, har et spirende ønske om en fremtid som en slags hybridprofil mellem forretning og automatisering. Din personlighed er imødekommende og du har et positivt og nytænkende sind. Du kan lide at inspirere andre og lader dig også gerne selv inspirere og med en pragmatisk tilgang udfordrer du de muligheder du møder. 

… har en stor personlig drivkraft og viljen til at tage ejerskab for og handle proaktivt med de opgaver vi sammen skaber. Du er en udadvendt teamplayer med et digitalt mindset. Du følger interesseret med i udviklingen af nye teknologier samt digitale muligheder og tendenser, og du bidrager aktivt og passioneret med din viden og lyst til at skabe forandring. 

… føler dig i stand til at analysere vores behov og omsætte disse til digitale løsninger, selvfølgelig i samarbejde med direktøren og de øvrige medarbejdere på Outrup. Du kan mærke, at du kan drives af indflydelse på optimeringer og valg af nye teknologier og du kan meget vel se dig selv som Outrups nye digitaliseringsekspert.                    

Vi får det indtryk af dig…

… at du er analytisk og struktureret i dit arbejde

… at du er robust, vedholdende og har gennemslagskraft

… at du er proaktiv og opsøgende efter ny information

… at du har et digitalt mindset

… at du er ret ferm til IT generelt og gerne bidrager til løsninger af diverse IT-opgaver

… at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst 

Din arbejdsdag hos os kan blandt andet byde på…

  • Assisterende, administrative og forretningsudviklende opgaver
  • fordybelse i analyseopgaver
  • deltagelse i og facilitering af digitaliserings- og udviklingsopgaver – f.eks. digitale robotter, online ordrebestilling og automatiseringsopgaver i produktionen
  • arbejde med datasystemer og datastruktur
  • samarbejde og vidensdeling på tværs i Inwido koncernen
  • Ad-hoc opgaver som naturligt opstår i løbet af en dagligdag

Vi tiltrækker spirende talenter! 

Optimalt bor du i en rimelig afstand fra limfjordsøen Mors eller på sigt er du villig til at flytte tættere på. Vi vil gøre meget for, at du skal føle dig velkommen hos os og vi tør næsten love, at du også bliver ganske betaget af områdets flotte natur, talrige kulturelle muligheder og meget andet.

Vores nuværende trainee Jan, er i virkeligheden vores bedste ambassadør. Han er netop blevet fastansat og skal arbejde med produktionsoptimering, der er det område han interesserer sig mest for. Du er meget velkommen til at ringe til Jan. Han har måske svarene på nogle af de overvejelser du gør dig. Jan har telefonnr.: 96 70 82 18 

Hvad sker der nu?

Som kommende trainee for vores CEO, kan du også sidde med nogle konkrete spørgsmål til ham. Du kan i så fald kontakte Henrik Nyby på telefonnr. 96 70 82 13

Vi vil gerne vente på den helt rette profil, men vi holder løbende samtaler og ønsker at du kan starte senest i 1. kvartal 2021.           

Når du er klar til en ansøgning, så gå ind på vores hjemmeside på www.outrup.dk/job og følg vejledningen til Trainee stillingen der. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Om Outrup

Outrup producerer nogle af Danmarks bedste kvalitets vindues - & dørløsninger. ”Udsigt til mere”, er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet og holdbarhed. 

Outrup er et dansk brand med produktion, udvikling og ledelse i Outrup på Mors, hvor vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. Vi har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden vi leverer den færdige løsning.

Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed. I 2018 omsatte Inwido for 6,7 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,9%. Inwido beskæftiger ca. 4500 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Praktikant til HR- og rekrutteringsopgaver hos JKS Thisted

JKS A/S

Thisted
Er du i gang med den sidste del af din uddannelse? Interesserer du dig for rekrutteringsbranchen og det danske erhvervsliv? Og står du og venter på en unik mulighed for at bygge praktisk erfaring på din uddannelse? Så er det DIG, vi søger som prakti...
Indrykket:19. november 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Praktikant til HR- og rekrutteringsopgaver hos JKS Thisted

JKS A/S

Thisted
Er du i gang med den sidste del af din uddannelse? Interesserer du dig for rekrutteringsbranchen og det danske erhvervsliv? Og står du og venter på en unik mulighed for at bygge praktisk erfaring på din uddannelse? Så er det DIG, vi søger som prakti...
Indrykket:19. november 2020