Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trælast-medhjælper

XL-Centerbyg søger en frisk medarbejder til vort byggemarked.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Kundeekspedition 
  • Varemodtagelse
  • Varefremtagning
  • Vareeksponering
  • Forefaldne arbejdsopgaver

 

Det vil være en fordel, hvis du har truckkort samt erfaring fra tidligere jobs indenfor  branchen, men det er dog ingen betingelse.

Vi har brug for en imødekommende og positiv medarbejder, som kan lide den personlige betjening og kundekontakt, og samtidig har gode samarbejdsevner og en god ordenssans. Vi forventer desuden, at du er pligtopfyldende, omhyggelig og kan arbejde selvstændigt. Desuden fordres det, at du har kendskab til IT på brugerniveau.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsvilkår i en 37 timers arbejdsuge med fast ugentlig fridag, fri hver anden lørdag og arbejde hver 4. søndag, samt enkelte helligdage.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk arbejdsteam i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, og hvor samarbejdet er i højsæde.

Tiltrædelse snarest.

Løn efter aftale.

Ansøgning:

Har du lyst til at være en del af XL-Centerbyg, så klik ind på www.xl-byg.dk/job, find jobopslaget og ansøg også der.

Ansøgningsfrist 19/2-18, men bemærk at ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og du får svar senest 8 dage efter ansøgningsfristens udløb.

 

Firmaprofil:

XL-Centerbyg er et selvstændigt byggemarked med en stærk profil. Vi beskæftiger ca. 30 engagerede medarbejdere og er medlem af Danmarks største byggevarekæde XL-Byg og har et bredt udvalg af produkter til bolig og have med et sortiment, der bygger på kvalitet.

Åbningstider: Mandag - Torsdag 9-18, Fredag 9-19, Lørdag 9-16, Søndag 10-16

Se mere på: http://www.xl-centerbyg.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Grilleskpedient

Grill Corner IVS

Odense
Grillekspedient Grill Corner søger en ekspedient Opgaverne vil bestå af: Tage imod ordre på telefon og direkte Håndtering af netbestillinger Kassebetjening Tilberedning af grillretter Du har: Erfaring fra køkken, gerne grillbar Talforståelse Er smil...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Butiksansvarlig med stærk personlighed

Wecoveryou Rosengårdcentret

Odense
Til Wecoveryou Odense søger vi en Butiksansvarlig med stærk personlighed! Trives du med kundeservice, salg og butiksdrift? Så er du måske Wecoveryou s nye Butiksansvarlige til vores butik i Odense, Rosengårdcentret. Wecoveryou søger en engageret, an...
Indrykket:30. maj 2018
Udløbsdato:25. juli 2018

Barselsvikariat i legelandet Løvens Hule Mini

Børnenes Legeland ApS

Odense
Løvens Hule Mini, er et hyggeligt legeland i Rosengårdcentret i Odense for børn op til 9år. Vi søger en ansvarsbevidst, selvstændigt arbejdende butiksass stent til et barselsvikariat på 37 timer ugentlig. Du skal kunne arbejde tirsdag til fredag fra...
Indrykket:14. juli 2018
Udløbsdato:14. august 2018

Butiksassistent, deltid - til voksen damemode

Odense

Odense
Vi søger til hurtigst mulig ansættelse en butiksassistent til ca. 46 timer hver anden uge, brancheerfaring ikke nødvendig, da oplæring vil finde sted. Henvendelse ansøgning til: retail@team1.dk eller på mobil: 20641024 (Britta Lambrecht)
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:31. august 2018

butiksassistent / salgsassistent til optiker

Optik Hallmann Vojens ApS

Odense
Vi søger en assistent med salgserfaring og erfaring i kundeservice til vores optikbutik i Odense
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:6. september 2018