Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trælastekspedient

Lavpris Træ Køge søger en trælastekspedient

Vi søger en dygtig sælger til en mindre trælasthandel i Køge, hvor kunderne primært er private "gør-det-selv"-kunder. Hvis du har lyst til at øse ud af din viden om byggematerialer og deres anvendelse, og hvis du har et udpræget salgsgen, så er du måske vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver:

  • Salg, primært til private kunder
  • Rådgivning om byggematerialer, primært til private kunder
  • Tilbudsudarbejdelse og -opfølgning
  • Faste ansvarsområder, inkl. indkøb og ordremodtagelse
  • Optimering af butik og arbejdsgange i fællesskab med kollegagruppen

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med en uformel omgangstone og en sjov hverdag i en lille kollegagruppe på fem mand inkl. dig. Du får naturligvis en fast løn med pension samt fornuftige personalepriser.

Det er en fordel, hvis du har branchekendskab, enten fra en lignende stilling eller fra et håndværksfag, men du vil få rig mulighed for at tilegne dig yderligere viden fra dine erfarne kolleger og udvikle dit kendskab til byggebranchens produkter. Vi forventer, at du er positiv og åben over for kunder og kollegaer, samt at du har en god forståelse for IT. Vi ser gerne, at du har et truckkort eller er interesseret i at erherve dette.

Arbejdstiderne er følgende: Hverdage 8:00-17:30, dog med en ugentlig fridag. Derudover hver anden lørdag fra 8:00-14:00, samt hver anden søndag 10.00 - 14.00, Helligdage kan forekomme.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.