Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Træningsterapeutelev

          

ØFELDT CENTRENE SØGER ELEVER
TIL UDDANNELSE SOM TRÆNINGSTERAPEUT I VORES KARLSLUNDE- OG RØDOVREAFDELING

OPSTART I PERIODEN APRIL-AUGUST 2018


Gennem den 3-årige uddannelse vil du få grundig viden om og stor indsigt i kroppens muskulatur.

Du vil modtage undervisning i anatomi, forestået af læger tilknyttet Centrene, samt undervisning og oplæring i Centrenes behandlingsmetoder.

Uddannelsen er uden udgifter for dig, vi tilbyder en god løn og har 37-timers arbejdsuge.

Du er præsentabel, moden og serviceminded med et højt energiniveau, så du kan motivere og inspirere Centrenes patienter, da vores fokus hele tiden er at opnå det bedste behandlingsresultat.

For dig som er stabil og disciplineret, så dine kolleger og patienter kan regne med dig, tilbydes en solid elevuddannelse med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med engagerede, åbne og uformelle kolleger.

Har du viljen
- så skal vi nok lære dig kunsten!


Ansøgning sendes til:
job@ofeldt.dk
eller Øfeldt Centrene ApS
Bjælkevangen 23,
2690 Karlslunde
(gerne vedlagt billede og CV)

Ansøgningsfrist
15.4.2018

Øfeldt Centrene er en optræningsvirksomhed med afdeling i Karlslunde og Rødovre og 40 ansatte. Vi behandler ca. 500 patienter om ugen, svarende til 40.000 årlige behandlingstimer, og 1.200 læger henviser til Centrene. Centrene varetager specialiseret ambulant behandling til lægehenviste patienter i medfør af sundhedsloven med offentligt tilskud. Behandlingen består af intensiv og målrettet optræning til patienter med handicaps samt smerter i muskler, led og nerver.

Læs mere på www.ofeldt.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her