Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Traffic Manager - PPC Specialist

Motiveres du af et stort ansvar og har du passion for PPC og traffic management? Har du en entreprenør gemt i maven og vil du være med til at starte en dansk succes i udlandet?   
 
Så kan du blive BoligPortals nye Traffic Manager i en nyetableret stilling.  
 
Vi vækster og vil indtage nye markeder  
BoligPortal vækster med flere nye produkter og ydelser til det danske boligmarked, ligesom vi ekspanderer via etablering på nye geografiske markeder i Europa. Vi har derfor brug for dig, der motiveres af at bygge videre på et allerede etableret og markedsledende koncept i Danmark, og som med entreprenørånd vil bidrage til at introducere nye produktområder og sammen med dygtige og engagerede kollegaer indtage nye lande.   
 
Du drømmer om marketing automation og elsker data  
Du elsker data og kan indsamle, strukturere og anvende data på tværs af touch points, således at vi i skøn forening optimerer customer journey og øger konverteringen. Du er nysgerrig af natur og kan selv omsætte ny viden og metoder til konkrete tests og efterfølgende få succeserne implementeret i en større skala.  
 
Du har interesse og passion for marketing automation og ikke mindst samspillet mellem, hvad vi gør i egne versus købte kanaler. Du evner at behandle og løbende optimere på kunderejsen gennem etablering af flows, landingpages mm, der samlet sikrer en optimal brugeroplevelse og konvertering.   
 
En lille leder i maven?  
Du vil blive ansvarlig for et lille team med fokus på traffic management, hvor I udover PPC arbejder med trafikoptimering fra alle digitale kanaler såsom Facebook, programatic, mails, SEO mm. Du får ansvaret for et stort budget, og skal i tæt samarbejde med dit team og kollegaer være med til at drive udviklingen af vores aktiviteter.  
 
Som person er du imødekommende og hjælpsom, ligesom din erfaring og faglighed gør dig til en naturlig ”go to” for dine kollegaer.  
 
Vi forventer naturligvis, at du har styr på best practice og nyeste værktøjer inden for PPC og traffic management – gerne med dokumenteret erfaring.  
 
Om jobbet – kort fortalt  
  • Du sikrer den samlede PPC performance med henblik på at skabe øget synlighed, trafik og konvertering i samarbejde med dit team 
  • Du driver en kultur hvor vi løbende analyser, tester og lærer af igangværende aktiviteter 
  • Du kan videreudvikle vores øvrige trafik aktiviteter, også dem der allerede er best in class 
  • Du binder vores betalte trafik sammen med andre platforme og aktiviteter 
  • Du udvikler og implementerer go-to-market planer for nye produkter og markeder  
Om os  
BoligPortal en en del af det børsnoterede selskab North Media A/S, som bl.a. ejer en række onlineforretninger, og du bliver derfor del af en dynamisk og velfunderet koncern, som vægter videndeling og digital kompetenceudvikling højt. Vi har desuden et udvidet og strategisk partnerskab med Google på flere niveauer, som du vil blive en væsentlig del af.   
 
1. februar flytter vi til nye og meget moderne kontorfaciliteter på Katrinebjerg tæt ved Universitetet. Du kan se frem til et udfordrende job i et ungt og dynamisk miljø med stærk faglig sparring og mulighed for personlig udvikling. Vi hylder og efterlever selvstændighed og korte beslutningsprocesser.  
 
Spørgsmål   
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CMO, Thomas Rendbæk på tcr@boligportal.dk eller på telefon +45 25 52 70 04   
 
Send din ansøgning hurtigst muligt  
Vi indkalder til samtale løbende. Send derfor en motiveret ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!  
 
Læs mere om BoligPortal på vores ansøgersite: https://boligportal.brandero.com
BoligPortal er "Great Place To Work" certificeret i 2017
- og det gør os rigtig stolte :-)

Læs mere om Great Place To Work her


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her