Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger analytisk skarp AC-generalist med interesse for byggeriets rammevilkår (barselsvikariat)

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi har fokus på at udvikle værdiskabende løsninger på komplekse problemstillinger med stor betydning for borgere og erhvervsliv?

I Center for Byggeri og Bolig er et barselsvikariat på ca. 12 måneder som fuldmægtig ledigt. Vi søger en dygtig generalist til byggerikontoret, der gerne vil lære byggebranchen og dens aktører at kende og være med til at udvikle rammerne for byggeriet i Danmark. Vores regulering skal sikre sikkert og sundt byggeri, samt at byggeriet som erhverv har de bedst mulige rammebetingelser, og vi skal være garanter for balancerede og fagligt stærke løsninger.

Du vil få mulighed for at være med til at implementere og evaluere de gennemgribende ændringer i bygningsreglementet, der trådte i kraft henover nytåret 2018. Du vil afhængigt af din profil også have mulighed for fx at kunne bidrage til vores arbejde med digitalisering, bæredygtighed eller regelforenkling i byggeriet. Derudover vil du have opgaver med selvstændigt at varetage ministerbetjening på visse områder, og være i løbende kontakt med andre myndigheder og brancherepræsentanter. Ministerbetjening kan f.eks. bestå af at udarbejde papirer, ministeriet kan bruge ved deltagelse i møder eller konferencer, eller besvarelse af folketingsspørgsmål.

Du bliver som vores kollega en del af et kontor med bl.a. jurister, politologer, arkitekter og ingeniører, hvor vi arbejder på tværs, deler viden og støtter hinanden med respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder.

Din profil
Vi forventer, at du:

• Er analytisk stærk og formår at sætte dig ind i teknisk og organisatorisk komplekst stof og videreformidle det skarpt og forståeligt
• Er løsningsorienteret og kan tænke helhedsorienteret, samtidig med at du er opmærksom på detaljerne
• Trives i et miljø præget af politisk fokus samt en bred vifte af eksterne samarbejdspartner og interessenter
• Er resultat- og fremdriftsorienteret
• Har en relevant videregående uddannelse med samfundsfaglig profil, f.eks. cand.scient. pol., cand.scient.adm., cand.soc. eller lignende.

Du kan have et par års arbejdserfaring eller være nyuddannet. Erfaring fra en politisk organisation og viden om byggeriet rammevilkår er en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart og havne samt regulering af bygge- og boligområdet.

Vi er en åben og udadvendt organisati­on, placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos fuldmægtig August Schwensen på tlf. 41 87 18 43 eller kontorchef Christian Vesterager på tlf. 41 78 05 07.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest 1. maj 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Dygtig generalist med interesse for luftfartsområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi har fokus på at udvikle værdiskabende løsninger på komplekse problemstillinger med stor betydning for borgere og erhvervsliv? Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens C...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Har du lyst til at arbejde med en international kontrakt med stor bevågenhed, så er du måske den Contract Manager vi søger

Center for It, Medico og Telefoni

Til at sikre professionel kontrakthåndtering søger Region Hovedstadens Center for it, Medico og Telefoni (CIMT) en kompetent og engageret Contract Manager. Der er indgået en kontrakt med en stor amerikansk softwareleverandør om en løsning, der bring...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sommerfuldmægtige til Justitsministeriets område

Justitsministeriet

Vi tilbyder dig et studierelevant job i 4-6 uger i sommeren 2018 på Justitsministeriets område. Arbejdet varierer alt efter den enkelte stilling, men kan bl.a. bestå i udarbejdelse af notater, anklageskrifter mv., konkret juridisk sagsbehandling, he...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Jurist til en fagligt udviklende stilling i Augustenborg (barselsvikariat)

Landbrugsstyrelsen

Brænder du for at yde juridisk support til kolleger og være med til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Har du erfaring med at træffe afgørelser i et politisk system, så er arbejdet som jurist i vores Team KO-sagsbehandling og Handelsgødnin...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Erfaren udbudsjurist til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018