Trafikinformationsmedarbejder til Driftscenter Danmark

Er du god til at formulere dig venligt, præcist og direkte i en hverdag, hvor du skal håndtere mange informationer? Så er du måske vores nye kollega, i Driftscenter Danmark, som er placeret centralt i København.  
 
Du får mulighed for dagligt at bruge dit gode servicegen i et job, hvor du i høj grad gør en forskel for togpassagererne. Du skal være med til at sørge for, at de rejsende får troværdig og relevant information på det rigtige tidspunkt direkte på skærme og i højttalere på stationen. Du bliver en del af et tæt internt samarbejde med fjernstyringscentralerne og driftscentret i København, hvor I arbejder sammen om at få de korrekte informationer ud hurtigst muligt. Du og dine kolleger arbejder i 2-holdsskift (12 timers vagter) – på alle tider af årets 365 dage netop for at producere trafikinformation, der afspejler trafikken.  
 
Når der er akutte ændringer på jernbanen, som f.eks. forsinkelser og aflysninger, overvåger du de automatiske udkald og kalder også selv ud på stationerne. Desuden formulerer du også korte og præcise tekster til skærmene. Altså har du ikke direkte kontakt til kunderne, men er stemmen på stationen, som hjælper tusindvis af passagerer hver dag. 
 
Din hverdag og opgaverne afhænger i høj grad af den trafikale situation, og den kan være meget vekslende. Du kan have rigtig travlt, men der kan også til tider være meget stille. Du skal trives i det skiftende arbejdstempo. 
 
Dygtig formidler med overskud og overblik 
 
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bred. Har du et godt kendskab til jernbanetrafik, er det en klar fordel men ikke et krav. Det vigtigste er, at du i en travl situation kan danne dig et overblik og grundigt vurdere, hvilke budskaber der skal sendes af sted til passagererne. Endelig er du vant til at bruge computer og navigere i forskellige systemer i dit daglige arbejde, og du har let ved at sætte dig ind i nye systemer. Du taler engelsk og tysk på et rimeligt niveau, da du også vil skulle give trafikinformation på disse sprog til internationale rejsende. 
 
I din kommunikation skal du virke overbevisende og indlevende. På grund af uforudsigeligheden i hverdagen er det vigtigt, at du er god til at tilrettelægge din dag, og at du har et stort overskud og evne til at bevare roen og den gode tone, når arbejdspresset stiger. Du skal med andre ord have et godt overblik – og du skal være god til at gøre mange ting på en gang.  
 
Vi sørger for, at du er klædt godt på til jobbet, så hvis du ikke allerede har erfaring inden for området, får du intern uddannelse i løbet af de første måneder af din ansættelse. 
 
 
I Driftscenter Danmark er vi et team på i alt 34 medarbejdere – der er tre til fem på arbejde ad gangen. I Driftscenteret arbejder desuden de medarbejdere, der sikrer en effektiv disponering af fjern- og regionaltogstrafik i hele Danmark. 
 
Løn 
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingerne er placeret i løngruppe 3, trin 1 Hovedstad i henhold til sidstnævnte organisationsaftale. Basisløn udgør pt. kr. 306.924,00 og kr. 25.577,00 månedligt. Dertil kommer pension. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Nick Elvius Brouer. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her