Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafikstyrelsen søger en specialkonsulent med økonomisk indsigt

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi har fokus på at udvikle værdiskabende løsninger på komplekse problemstillinger med stor betydning for borgere og erhvervsliv?

Trafikstyrelsen søger en økonom til at indgå i et team, der arbejder med en bred vifte af opgaver inden for luftfart og post.

I teamet er vi en teamleder, ti medarbejdere fordelt på både generalister, økonomer og jurister samt seks studentermedhjælpere. Teamets luftfartsopgaver vedrører regulering af lufthavne (takster, kapacitetstilsyn, driftstilladelser, rammer for afgangs- og ankomsttider i lufthavne m.v.), markedsadgang (luftfartsaftaler og trafikrettigheder), statsstøttesager, passagerrettigheder samt spørgsmål i relation til fair konkurrence. Inden for post- og pakkeområdet udarbejder vi undersøgelser og opgørelse over post- og pakkebefordring i Danmark, fører tilsyn med Post Danmarks service- og kvalitetsmål og har tværgående samarbejde med andre landes myndigheder på postområdet.

Teamets opgaveportefølje forudsætter ofte inddragelse af både generalist-, jurist- og økonomikompetencer. Der er både drift-, projekt- og policy-relaterede opgaver, og teamet varetager en høj grad af minister- og departementsbetjening, ligesom teamet varetager mange EU-processer.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil være alsidige, men du vil primært skulle

  • arbejde med økonomisk regulering af Københavns Lufthavn gennem regulering af lufthavnstaksterne
  • varetage opgaver inden for kapacitetstilsynet i lufthavne
  • arbejde med produktøkonomimodeller, gebyropgørelser og statistikker inden for postområdet
Som vores nye kollega bliver du en del af et team, hvor vi arbejder på tværs, deler viden og støtter hinanden med respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder.

Din profil:
Vi ser gerne, at du:

  • er cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende
  • har minimum et par års erfaring
  • er god til at skabe dialog og sikre fremdrift
  • har erfaring med dataanalyser
  • har erfaring med minister- og departementsbetjening
  • har gode engelskkundskaber
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling som specialkonsulent på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Stillingen
ønskes besat snarest muligt.

Trafikstyrelsen – hvem er vi…
Vi er en styrelse i Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, post og havne.

Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Vi sætter pris på høj faglig kvalitet, videndeling og et godt kollegaskab. Vi lægger samtidig vægt på at sikre en arbejdsdag, der giver plads til fritid og familieliv.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Signe Marie Finderup Slot på tlf. 41 78 04 56.

Ansøgning
Send din ansøgning inkl. eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest den 11. april 2021. Vi forventer, at ansættelsessamtalerne finder sted i uge 15-16.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.