Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trainee - Handelsvirksomhed

Har du lyst til en karriere i en dynamisk og fremgangsrig handels- og servicevirksomhed? Du får en inspirerende hverdag med fart over feltet, engagement og en professionel oplæring i logistik samt indkøb, salg økonomi og produktion.

Til en nyoprettet stilling søges kommercielt orienteret Trainee der får reference til ejeren af virksomheden. Det er glade kollegaer, der venter dig i et behageligt arbejdsmiljø.

Stillingen er i moderne omgivelser på hovedkontoret i Sønderborg. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med en bonusordning samt en god platform, så du kan udvikle din karriere i en spændende del af erhvervslivet, og hvor den erfaring du opnår kan anvendes bredt.

Oplæring og opgaver

Du får en spændende hands-on sidemandsoplæring. Du starter og bliver senere forankret i logistikafdelingen, men vil komme rundt i alle virksomhedens forretningsområder, hvor du også vil få opgaver, når du er klar til det.

Omdrejningspunktet er handel og service inden for kød-, fisk- og foderprodukter (proteiner og olier), hvor vi skal tilføre værdi i alle led og hvor viden, relationer og afviklingen skal gå op i en højere enhed. Varerne indkøbes og afsættes over hele verden primært i Europa.

Oplæringen vil omfatte hvert af hovedområderne i værdikæden dvs. indkøb, produktion, logistik, salg, økonomi. Efter introduktion og oplæring af de enkelte funktioner indenfor 18 måneder finder vi sammen de opgaver, du trives bedst med i kombination med logistik opgaver.

De gode ting du har lært på din uddannelse, tager du med dig og bruger til at udvikle områder og opgaver, som kan løses bedre i samarbejde med afdelingernes medarbejdere. Dagligdagen er kendetegnet ved fokus på professionalisme med høj trivsel og arbejdsglæde, som du forventes at bidrage til.

Kompetencer


• Kommerciel uddannelse som f.eks. Markedsøkonom, HA, Handelsøkonom eller en praktisk uddannelse inden for logistik.
• Købmand med en god forretningsforståelse.
• God talforståelse med flair og lyst til at arbejde med Excel
• Engelsk på forhandlingsniveau og gerne et fornuftigt tysk.
• Forståelse for forskellige kulturer
• Du har haft et job eller et studiejob sideløbende med dine studier

Profil

Du har drive, er glad og vellidt med et glimt i øjet. Du er kvik, hurtig til at forstå, og du spørger til du har forstået tingene. Du er omstillingsparat og initiativrig.

Du ved, at du får det bedste samarbejde ved at omgås dine kollegaer på en god og hjælpsom måde, også når nogle opgaver er mere spændende end andre inkl. rutineopgaver.

Du har lyst til karriere i en virksomhed, hvor du kommer til at spænde vidt. Du er ikke for fin til den ene dag at trække i arbejdsbukserne og have med råvarer at gøre. En anden dag at stryge skjorten for at møde udenlandske kunder. Der er en god fremtid i forretningsområdet, fordi protein har Erhvervsministeriet netop valgt som et af Danmarks satsningsområder.

Kontakt

Vi indkalder løbende til samtaler. For yderligere information, kontakt venligst Christian Saabye Simonsen 5130 6866 eller e-mail: CSS@FoodCareer.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om Danfond

Danfond A/S er en velkonsolideret engros- og handelsvirksomhed inden for især animalske fødevarer og foderråvarer. Vi skaber værdi ved at sørge for, at produkter identificeres og håndteres og handles bedst muligt. Det indebærer bl. a. god logistik, kvalitetskontrol, markedskendskab, produktudvikling, troværdighed og meget andet. Indkøb og afsætning foregår både i Danmark og internationalt. Danfond A/S samt søsterselskab tæller i alt 15 ansatte, inklusive vores søsterselskab Hanstholm Indfrysning A/S. Læs mere på www. Danfond.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.