Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trainee med ingeniørbaggrund, Brøndby

Vil du lære at begå dig som projektleder eller projektassistent i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Så bliv trainee i Bravida!

Bravida er blandt Danmarks største installationsvirksomheder med mere end 2300 ansatte over det meste af landet. Vi er eksperter inden for el, vvs og ventilation – og har en lang række specialer bl.a. inden for fjernvarme, Intenet Of Things (IOT). Lige nu søger vi nye trainees til vores traineeforløb der kaldes 'BraIngeniør' med ansættelse senest 1. oktober 2020 men gerne før. Selve traineeforløbet starter 1. januar 2021.

Få erfaring med komplekse, tekniske projekter Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 •  Personaleledelse
 •  Projektøkonomi og indkøb af materialer
 •  Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 •  Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne

 • Et springbræt til en videre karriere hos Bravida
  Vi tilrettelægger traineeforløbet ud fra din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring. Selve traineeforløbet starter i januar 2021 og varer 12 måneder, hvor du i en kombination af 2-dages kurser, on-the-job-training og projektarbejde bliver rustet til at fungere som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent i byggebranchen. I perioden fra 1. oktober til 1. januar fungerer du som projektassistent i den afdeling du bliver tilknyttet i hele forløbet.

  Dine arbejdsopgaver bliver planlagt i samarbejde med din nærmeste leder, med det formål, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Gennem hele forløbet samarbejder du med en masse gode kollegaer, som står klar til at hjælpe dig, en af disse vil være tilknyttet som din "buddy". Du arbejder på fuld tid og får fast løn, og har stabile arbejds- og ansættelsesforhold.

  Fremtidens projektleder, serviceleder eller projektassistent med teknisk baggrund

  Vi har en stilling i Brøndby knyttet til Signalprojektet. Bravida er ansvarlig for udskiftning af hele det nuværende signalanlæg på Fjernbanen på Sjælland og Fyn til den nye europæiske standard ERTMS-2.

  Hvem er du?

  Vi fortrækker du er uddannet stærkstrømsingeniør, alternativt el-ingeniør eller el-installatør.

  Som person er du udadvendt, handlingsorienteret, målrettet og har et højt drive. Du er holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel. Du arbejder struktureret og har styr på dine ting, dertil kan du begå dig på dansk og engelsk. Som kollega er du fleksibel, ansvarlig og hjælpsom. Du bidrager med energi og godt humør. Endelig sætter du pris på udvikling og brænder for at lære nyt.

  For at søge jobbet skal du uploade din ansøgning, CV, et vellignende billede af dig selv og relevante eksamenspapirer via Bravidas hjemmeside under Ledige stillinger.

  Ansøgningsfrist Vi læser og vurderer ansøgningerne løbende.
  Du er velkommen til at kontakte HR på mail hr@bravida.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

  [896]

  Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

  Om Bravida:
  Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med knap 12.000 medarbejdere, heraf omkring 2.000 i Danmark. Bravida leverer løsninger indenfor el, VVS, ventilation, Fire & Security, sprinkler, køl, kraft, baneteknik, energioptimering, teknisk ejendomsdrift og fjernvarme. Vi tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold. Bravida har afdelinger på omkring 150 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

  URL til denne side https://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=4954&rmlang=DK


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.