Trainee til SEO søges til anerkendt Digitalt marketingbureau

Har du stor interesse for SEO, men har endnu ikke fundet en uddannelse, der passer? Som SEO trainee hos Conversio får du en unik mulighed for at lære fra nogle af de absolut bedste i branchen og arbejde praktisk med dine interesser. Samtidig får du et sæt af stærke og attraktive  kompetencer, der er tilpasset fremtiden. Hos os bliver du en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at skabe online succes for vores kunder.

Hos Conversio leverer vi online markedsføring med fokus på SEM, SEO og SoMe målrettet e-handelsvirksomheder samt større danske virksomheder. Vores absolutte fokus er at skabe værdi for kundens forretning. Vi har skabt en fantastisk arbejdsplads med en flad struktur og et ungt miljø, hvor vi lægger vægt på en sund work-life balance, gode kolleger og en effektiv hverdag. Og vi vil gerne have dig med!  Som trainee hos os vil du naturligvis indgå i organisationen på lige fod med vores øvrige medarbejdere.

Hos Conversio oplever vi stor vækst og større efterspørgsel. Derfor søger vi ambitiøse og passionerede trainees, som konstant higer efter at være de bedste indenfor deres felt og som har lyst til at arbejde praktisk med at udvikle deres kompetencer.

Vi tilbyder dig at blive specialist i et område, hvor fremtidsudsigterne er uendelige. Du vil derfor ende med at have stærke og attraktive kompetencer, som med stor sandsynlighed er lig med  jobgaranti. Vi honorerer naturligvis de bedste kandidater med en fastansættelse på lige vilkår med vores andre specialister.

Du vil få kompetencer inden for:

 • Forståelse af Google ranking faktorer og hvordan disse påvirkes.
 • Evnen til at forstå og behandle data.
 • Forståelse af tekniske elementer på en hjemmeside.
 • Identifikation af søgeord og brugen af disse.
 • Tekstforfatning.

Under forløbet vil du komme til at arbejde med alle aspekter af SEO, herunder programmer som Google Analytics, Ahrefs.com, Accuranker og Screaming Frog. Du vil blive udfordret, men du får også lov til at udfordre os, være nysgerrig og hele tiden blive bedre indenfor dit felt. Du vil få en sjov og spændende hverdag, hvor du efter din oplæring kommer til at arbejde sammen med dine højt kvalificerede kolleger om forskellige opgaver inden for SEO.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse af title tags og meta beskrivelser.
 • Teknisk gennemgang af websites.
 • Afrapporteringer.
 • Udarbejdelse af content.
 • Søgeordsanalyser.
 • Linkanalyser.

Vi kigger på din passion og dit ønske om at dygtiggøre dig, frem for dit eksamensbevis og din erfaring. Det vigtigste for os er, at du har stor interesse for online markedsføring.

Vi leder efter dig, hvis du:

 • Har stor interesse for SEO.
 • Vil være den bedste indenfor dit felt.
 • Er ærgerrig og videbegærlig.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Konstant er nysgerrig og vil udvikle dig.
 • Stræber efter mere, end noget der bare er ”godt nok”.
 • Ønsker en karriere, ikke bare et arbejde.
 • Er klar på at overraske os, udfordre os og stille spørgsmålstegn ved normerne.
 • Er klar på at bevise dit værd.

Passer det på dig? Så er vi sikre på, at dine professionelle kompetencer også kan komme helt i top med et uddannelsesforløb hos os!

Praktisk information

Vores forløb som SEO-trainee varer 2 år alt efter, hvilken uddannelsesretning du ønsker. Vi tilbyder en fastansættelse til de bedste kandidater på lige vilkår med vores specialister efter endt trainee-forløb.

Lønnen vil under dit forløb være 14.000 kr./måned, plus feriepenge.

Arbejdstid: Minimum 37 timer i ugen – men vi håber faktisk, du har lyst til mere!

Arbejdssted: Hermodsvej 18C, 8230 Åbyhøj – kort afstand til Aarhus C og motorvejen.

Interesseret?

Grib pennen, tastaturet eller noget helt tredje og udarbejd en motiveret ansøgning til os! Her har du muligheden for at fortælle os, hvorfor vi skal vælge netop dig som trainee, og hvorfor du er passioneret omkring SEO. Du er velkommen til at være kreativ.

Ansøgninger kan sendes til trainee@conversio.dk.

Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at sende os en mail eller kontakte os på tlf. +45 70 666 500.

Vil du vide mere om Conversio som arbejdsplads, så besøg vores karriereside.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Digital Marketing Manager til Bisnode Danmark A/S

LindbergHR

LindbergHR søger en kreativ og kundeorienteret Digital Marketing Manager til Bisnode. I stillingen analyserer du besøgendes digitale adfærd på Bisnodes website og online løsninger. Du sikrer, at trafik konverteres til leads eller salg, og at nye og ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Danmarks fedeste facer job!

SalesPartners TM Aarhus ApS

Har du gode talegaver? Og vil du tjene rigtig gode penge på at være facere for nogle af Danmarks største organisationer og virksomheder? Så er jobbet som Facer hos SalesPartners FM lige dig! Hos SalesPartners Field Marketing arbejder vi med fundrais...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Er du vores nye SEO Medarbejder til vores kontor i Valby?

SØGEMEDIER A/S

Hos Søgemedier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af over 40 eksperter, der alle brænder for online markedsføring. I SEO-afdelingen er det altoverskyggende fokus - helt kort fortalt - at opnå flotte rangeringer på Google. Bum! Som SE...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Er du vores nye Social Medie Medarbejder til vores kontor i Valby?

SØGEMEDIER A/S

Er du en Facebook-nørd, og har du styr på Photoshop? Kan du se dig selv varetage virksomheders markedsføring på Facebook og vejlede dem i, hvordan de skal interagere med deres kunder på de sociale medier? Hvis dit svar er JA , er det måske dig, vi m...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Content & SEO Specialist

SKATEPRO ApS

Aarhus
Would you like to work for one of the leading European online companies in action sports? Are you passionate about combining your search engine optimization skills with your capabilities in writing engaging content that can convert our visitors? Ska...